sieczunia Re: spacerówka Coneco traffic 11.07.07, 23:15 Polecam spacerówke CONECO SOLAR - ALUMINIUM, jest o wiele lepsza i bardziej funkcjonalna od traffic. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: spacerówka Coneco traffic 12.07.07, 09:05 Ja mam. Służy na wypady w miasto. Ja jak najbardziej sobie chwalę. Lekki, rozkłada się na płasko, ma dużą rozkładaną budkę w razie opadów i oczywiście jest przystępny cenowo - spora różnica w stosunku do solara (ma kuzynka), za którą nie wiem czy warto wykładać 2 razy tyle. Reasumując wózek ok. do miasta na w miarę płaskie równe chodzniki ma wszystkie wady i zalety parasolki nie nadaje się oczywiście na grubsze zakupy (podobnie jak Solar czy inne parasolki) - zapomnij o wieszaniu różnych torebek (chyba że bardzo lekkie) na rączkach Fajna konstrukcja i wygoda dla dziecka - w miarę wygodne siedzisko, możliwość 3 stopniowa regulacji oparcia, dziecko nie ma strasznie ciasno (moje jest całkiem spore - 13 miesięcy). J.w. jak najbardziej polecam - niezła jakość za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś