dota_sd 08.08.07, 20:27 nie wiem moze mi gdzies ten temat umknal ale mam pytanie co puszczacie swoim 3latkom? i jak czesto? my puszczamy: maisy, auta, krol lew...czasami top gear i to chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elske Re: dvd dla dzieci 08.08.07, 21:51 Ja mam dla swojej :Franklina, Pani pajaczkowa i jej wesola gromadka, Bracia Koala,Kucyki ze Wzgorza, Weterynarz Fred,Muminki,Dziwny swiat kota Filemona, Truskawkowe Ciastko, plyty edukacyjne. Mam tez bajki z kolekcji Disneya, miesiac temu wszystkie schowalam, bo dostawala po nich krecka (miala koszmary w nocy, z kilku bajek jedna historie montowala).Do bajek Disneya musi jeszcze dorosnac. Ja dla malej (2lata 6 mies)kupuje bajki ze znaczkiem BEZ PRZEMOCY. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: dvd dla dzieci 08.08.07, 22:43 Sporo DVD dziecięcych mamy i puszczamy, przyznaję się do winy być może za często? Aktualnie córka uwielbia coś dla nieco starszych dzieci czyli Witch i codziennie ten sam odcinek na DVD ogląda. Poza tym My Little Pony też kocha bardzo. Ma te kilka swoich the best i koniec. Czasem oglądamy jakiś dłuższy film, ale to już wspólnie rodzinnie i rzadziej, jak coś fajnego się kupi. Odpowiedz Link Zgłoś