Gość: przemo IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 15:09 potrzebuje pomocy, nie wiem jak odzyskac dziewczyne :( rozstalismy sie przez glupia rzecz, zalezy mi na niej, co mam zrobic zeby wrocila? tylko ona potrafi mnie zrozumiec , nie chce innej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 15:45 Nie martw sie, przejdzie ci ta choroba, ktorej objawem jest m.in. mowienie "nie chce innej". Jeszcze bedziesz sie smial z siebie. A im bardziej bedziesz walczyl i sie plaszczyl, tym mniejsze szanse na odzyskanie jej. Najlepiej przestan sie calkowicie do niej odzywac (wiem ze nie latwo). Jesli nagle sama zacznie sie odzywac, zdziwona ze o nia nie walczysz, wtedy moze cos z tego bedzie. Jesli sie nie bedzie odzywac, znaczy ze juz cie nie chce i jej na reke ze sie rozstaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 15:57 Jeśli Ci na Niej zależy naprawdę - walcz o tę miłość i nie poddawaj sie. Jeśli posłuchasz rady mojego poprzednika to pojawi sie miedzy Wami dwojgiem martwe morze ciszy, a czas zabije ciepło. Tak mozna jedynie przegapić i przeczekać cos wyjatkowego, co może nigdy nie powrócić. Pisz, dzwoń, nawet jeśli Ona milczy, a przede wszystkim szczerze porozmawiaj. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:14 Jestem takiego samego zdania...jeśli Ci zależy to walcz. Faktycznie cisza zagłuszy wszystko...jeśli nie będziecie mieli ze sobą kontaktu, nie będziecie się widzieć to miłość umrze :( nawet jeśli nie odpisze za pierwszym razem to nie znaczy, że jej nie zależy. Rozmowa wszystko wyjaśni, kompromis to podstawa. Wspólnych chwil się nie zapomina i będą ponad te najgorsze. Więc próbuj i nie poddawaj się. O ukochaną osobę i jej uczucie, ciepło, zrozumienie, o jej obecność w życiu warto walczyć, bo prawdziwa miłość przezwycięży wszystko. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:40 Chlopcze, nie wiem ile masz lat, ale plaszczenie sie, walczenie, wlazenie w tylek, zasypywanie kwiatami, a co gorsza jakies szantaze to najgorsze co mozna zrobic chcac odzyskac kobiete. walczyc to mozna o wielkie pieniadze, ale nie o stracona kobiete. Nawet jak wroci, to nigdy juz nie bedzie tak samo, a taki delikwent bedzie juz zaszufladkowany w oczach kobiety jako dupek, ktory zrobi dla niej wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:52 jak jest taka to nie uszanuje staran, ale jak jest madra to doceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 17:23 Miłośc nie wie, co to duma... oczywiście, jeśli jest prawdziwa. Mężczyzna nie jest dupkiem, gdy walczy pomimo wszystko, dupkiem jest, gdy tchórzliwie sie poddaje, bo szkodz czasu na wysiłek. Jeśli wróci, to znaczy, że tez Jej zalezy na tobie, jeśli nie - cóż, cz\as zrobi swoje i zapomnisz kiedyś. Ale walczyć warto, żebyś kiedyś nie żałował, że nie zrobiłeś wszystkiego żeby ocalic być może największą swoją miłość, a następna kobieta juz nie bedzie Nią. Trzymaj się ciepło i do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 18:50 podaj adres email bedziemy do niej słać maile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 19:50 Dzieki za rady. Powalcze o swoją kobiete, warta jest kazdego wysilku, a duma jest tu bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.12, 21:38 przemuś ogarnij się haha już twoja kobitka mi siedziała na nogach oj za późno he ale dobra jest w tym uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 22:02 Może zaśpiewaj jej"Myślę o Tobie"Kombii,to zmięknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 22:17 Wielu z nas tez kiedyś myslało jak ty i skapitulowało. Kazdy musi to przejść. Ja tez tak myslałem podobnie jak ty tyle ze po wielu latach wsólnego bycia razem. Miesiac przed rozstaniem mówiła jeszcze mi prosto w oczy ,ze jestesmy stworzeni tylko dla siebie i bym wiecej jej nie opuszczał . Ja głupi brałem to sobie do serca a to było klamstwo. Gdy cos się psuje to się zepsuje chocbyś na uszach stawał i jak pies skamłal i na czworakach chodził. Tu nikt ci nie pomoże no chyba ze ona czyta forum i czekasz na jej litosc >zalezy mi na niej, co mam zrobic zeby wrocila? tylko ona potrafi mnie zrozumiec , nie chce >innej... >warta jest kazdego wysilku, a duma je > st tu bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: jak odzyskac dziewczyne? 05.05.12, 22:09 Przejdź się pod fontanne tam tak romantycznie, może przyjdzie,może pije piwo , je kebaba i smieje się z przema :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 23:36 To chyba przelotny romans skoro się żrecie o bzdury. I tak już nie będzie tak samo. Można wybaczyć ale nie da się nie pamiętać uporu, rozstania ... . Ale jak chcesz to 21 róż i szoruj do niej - jest wiosna kwiaty tanie :D. I rozmawiaj z nią normalnie o tym co czujesz (skoro nie unosisz się dumą) tak można budować związek, zaufanie .. podstawy stałego związku. Jeśli powie raz "nie" daj jej z tym się przespać ale jeśli powie 2 razy nie zniknij z jej życia. Jeśli ją naprawdę kochasz nie możesz się narzucać wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 09:32 Daj jej w prezencie film Mała Moskwa.Jak inteligentna,to zrozumie,że przeszkody nie mają znaczenia..Jak nie zrozumie,to mało inteligentna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 12:19 A co to był ten drobiazg? Przespałeś się z inną?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 22:30 Dzieki za rady, przydaly sie :) po dludich dlugich rozmowach znow jestem najszczesliwszym chlopakiem pod sloncem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.acn.waw.pl 21.05.12, 12:11 gratulacje, ciesze sie Twoja radoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 12:14 Nie chce byc zlosliwy, ale jestem ciekawy ile czasu i do kiedy ;] takie powroty rzadko kiedy utrzymuja sie dluzej jak 2-3 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 16:05 znowu sie pojawiam...dla tych ktorzy nie wierzyli powiem ze minelo juz ponad 4 miesiace odkad jestesmy razem i sie zmienilo na lepsze jak sie dwoje stara to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 21:23 Może rzadko kiedy, ale się utrzymują. Rozstałam się z chłopakiem po 3 latach, on się baaardzo starał. Od 5 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: jak odzyskac dziewczyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 21:46 CZASAMI POTRZEBA KOMPROMISOW... ;) Odpowiedz Link Zgłoś