Dodaj do ulubionych

Pierwsze urodziny :)

30.08.03, 21:58
Musze sie Wam poczwalic, ze moja coreczka skonczyla dzisiaj 1-szy roczek smile
I az trudno to sobie uzmyslowic, ze to malenstwo dopiero co urodzone staje sie z kazdym dniem coraz bardziej samodzielne i rozumne.
Czasem jest ciezko, to prawda. I nie widzi sie radosci macierzynstwa, przytlaczaja obowiazki.
Ale kiedy przychodza takie dni, jak dzisiejszy - z tortem i swieczka, i cala rodzina przy stole ..... Wtedy sobie uswiadomilam jak bardzo, mimo wszystko,jestesmy sobie bliscy.I jak takie chwile trzeba chronic i pielegnowac, bo czas szybko plynie.
Tak, czuje sie dzisiaj spelniona i szczesliwa, czego i Wam drogie eMamy zycze
Laura
Obserwuj wątek
    • cleo14 Re: Pierwsze urodziny :) 31.08.03, 03:06
      wiem co czujesz. tydzien temu obchodzilismy pierwsze urodziny mojego synka. i
      nie moglam uwierzyc, ze ten pierwszy rok tak szybko minal!!! i jak wiele sie
      zmienilo, ja, moj maz, nasze zycie. i oczywiscie Erys!!! z malego orzeszka
      przeistoczyl sei w malego chlopca- ruchliwego gadule. i az sie poplakalam przy
      postrzyzynach, bo nie poznalam go. usmiech ten sam, dziecko tak samo kochane,
      ale jakby nagle... wydoroslal. a jaki byl z siebie dumny gdy po zdmuchnieciu
      swieczek 9sam jeszcze tego nie zrobil, ale za rok mam nadzieje ze zdmuchnie
      juz sam) wsadzil lapke w sam srodek torta!!! i jaki byl z siebie zadowolony!!!
    • dora31 Re: Pierwsze urodziny :) 02.09.03, 21:41
      hej!
      Mój synek dzisiaj kończy roczek,ale imprezkę z tej okazji miał w niedzielę.
      Był tort,goście,prezenty.......
      Ten czas tak szybko leci,dopiero mój Kamil(a nawet Przemek który ma 5,5 roku)
      był malutki ,a już chodzi,kłóci się z bratem.....ha ha.
      Tak myslę jaki to był rok:było i mnóstwo radosnych chwil i te gorsze....
      Ale ogólnie rok mile wspominamy........
      pozdrawiam Dorota z chłopakami (1998 i 2002)
      PS Kamilek też miał sie urodzić 30-08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka