marekgruca 21.03.08, 20:58 mój 15 miesięczny od niedawna zaczął bardzo piszczec aż krzyczeć czy z tym trzeba iść do lekarza budzi się też kilka razy w nocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_hanulki Re: problemy z piskiem 22.03.08, 10:20 nie sądzę by była potrzebna jakakolwiek wizyta.. po prostu ćwiczy struny głosowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: problemy z piskiem 22.03.08, 10:34 budzi się i piszczy? czy piszczy w dzień? pewnie nauczył się piszczeć i będzie ćwiczył aż mu się nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
anjak27 Re: problemy z piskiem 22.03.08, 11:04 Mój syn w tym wieku najczęściej piszczał z radości, potrafił bardzo długo i bardzo głośno. Teraz (18 m-cy) też mu się zdarza, ale mniej. Wg mnie to norma. A w nocy mój synek też się budzi, zresztą każdy w nocy się budzi, dziecko też. Odpowiedz Link Zgłoś
zenalka Re: problemy z piskiem 22.03.08, 20:05 U nas podobnie, zwykle piszczy z zachwytu ale jak jest zły to potrafi też krzyczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
bukmacherka666 Re: problemy z piskiem 22.03.08, 20:15 Witam. Nie wydaje mi się, żeby było to coś poważnego, ale w przypadku dzieci zawsze doradzam wizytę u specjalisty. Wszyscy będą spokojniejsi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś