karolina1-2 Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 28.07.08, 11:25 MÓJ SYNEK MA 23 MCE I CZASAMI KAPIEMY SIE RAZEM NAGO.PONIEWAZ KARMIE PIERSIA MLODSZEGO SYNA TO PIERSI MU NIE DZIWNE A NA RESZTE NIE ZWRACA UWAGI BO I TEZ NIEWIELE WIDAC Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 28.07.08, 12:50 Na następny raz wyłącz Caps Lock. Duża czcionka oznacza krzyk i okropnie sie ją czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jutycha Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 28.07.08, 22:13 Calkiem nago nie. Kapiemy sie wszystkie trzy razem i ja mam majtki. dziewczyny maja starsza 5 lat mlodsza 15 misiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_1234 Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 29.07.08, 19:51 Tak,zarówno ja jak i mąż.Adam na 14 miesięcy. Starsza córcia ma 5 lat i z nią też się kąpię ale sporadycznie.Woli zabawki w wodzie niż mamę Dzieci widzą nas codziennie nago.Nie robimy z tego żadnych problemów.One też i uważają to za naturalne.Oczywiście nie chodzimy pół dnia nagolasa ale jak czasami mała zobaczy męża gołego to nie zwraca na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
katharinasz-s Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 30.07.08, 11:46 Tak Kuba ma 15 miesięcy. Kąpię się z nim przeważnie ja, a tata zawsze jest przy nas - do zabawy. Ale zdarza się, że to tata kąpie się z synem... nago. Nie wiem jak można kąpać się w majtkach... Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 30.07.08, 14:59 Tez tego nie rozumiem Gdybym miala takie opory to nie kapalabym sie z dziecmi wcale, ale w majtkach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 TAK 30.07.08, 14:56 Tak, mala ma 3 latka. Widzi nas codziennie nago, meza i mnie Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Czy kąpiecie się nago ze swoimi dziećmi? 30.07.08, 23:05 nie nigdy sie nie kapalam z dzieckiem nooo moza z raz czy dwa razy ale na dluzsza mete to PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś