dr77 16.01.09, 13:59 www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=40410 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madz-ia30 Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 14:22 Boże.....dlaczego zabierasz tak młode kruszynki...dlaczego na całym świecie cierpią dzieci,często przez innych,dorosłych...przez tych niedoświadczonych, obojętnych, przez wojny, głód i choroby....moja rozpacz jest zawsze ogromna gdy chodzi dzieci,łzy wyciskają mi się z oczu a w sercu czuję jak rosną rany....od kiedy mam swoje szczęście odczuwam to jeszcze mocniej....gdybym mogła im pomóc............................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
aniak37 Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 14:48 No juz dzisiaj to czytałam na Sierpniu 2005 , szkoda dzieciaczka, bardzo współczuję jego rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
adrianeczek2702 Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 14:55 Taka słodka kruszynka!!!!Czemu.......? Odpowiedz Link Zgłoś
kela12 Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 15:47 Jestem wierząca, ale w takich przypadkach myślę sobie gdzie jest Bóg, czemu zabrał niewinne dziecko. Mam też nadzieję, że piekło istnieje dla tych, którzy lekarzami są tylko z nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy mogło być gorzej 16.01.09, 15:29 gdyby kobieta urodziła w Chinach, to po pierwszym dziecku mogła być wysterylizowana. bo jest przymus. i już koniec dzieci. a tak to może mieć drugie (w zasadzie to żadne pocieszenie, wiem) jedyna recepta - nie dawać się zbywać i odsyłać, akurat Litewska to jest dobry szpital, gdyby dziecko tam zostało od razu, pewnie potoczyłoby się to inaczej. przykre, Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: mogło być gorzej 16.01.09, 15:35 krolowanocy napisała: > gdyby kobieta urodziła w Chinach, to po pierwszym dziecku mogła być > wysterylizowana. bo jest przymus. i już koniec dzieci. a tak to może > mieć drugie (w zasadzie to żadne pocieszenie, wiem) Ręce mi opadły najpierw jak przeczytałam o tych lekarzach a potem po tym wpisie............................... Odpowiedz Link Zgłoś
werka-79 Re: mogło być gorzej 16.01.09, 16:01 niestety taka mamy służbe zdrowia-o ile można ja tak nazwac -brak słów,serce pęka z bólu-tragedia to za małe słowo.... i drugie dziecko nie zmniejszy bólu tej rodzinie-denerwuje mnie takie podejscie co ma niby pocieszyc a bardziej rani>............... Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 16:07 To jest potworny dramat ...Czy ktos odpowie za śmierc tego chłopca?... Odpowiedz Link Zgłoś
majolijka Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 16:12 Dramat straszny Sama straciłam dziecko w późnej ciąży, ale a myśł o czymś takim przechodzą mnie ciary( Ale tak z innej beczki (choć nie wiem, może to ie jest odpowiednie miejsce), to wiadomość te mozna wklejac w watki zakladane przez przeciwnikow szczepien gdzie czesto wklejane sa straszne historie o tym jak to dzieci choruja na autyzm po szczepieniu... Prawda jest taka ze jestesmy mali i ie wszystko rozumiemy. Pewnie, oczywista wina lekarzy ale oni tez sa tylko ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 16:17 Ja szczepiłm swoje dziecko regularnie, ale na po namyśle z męzem zrezygnowaliśmy z dwóch ostanich szczepien własnie po serii artykułow...Ja byłam na wszystko szczepiona, a mimo to chorowałam na większosc zakaźnych chorób(świnka, ospa, rózyczka)plus kilkakrotne ciezkie zapalenie płuc, więc szczepienie nie daje gwarancji,ze wszystko będzie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
majolijka Re: Wielka tragedia!!! 16.01.09, 16:28 wiem że nie daje gwarancji, ale może choć trochę zwiększa szanse? ja szczepiłam córę na ospę i wiem że może zachorować ale ponoć łągodniej. Sama nie wiem jak to w końcu jest. Chyba wszystko w rękach Boga. Odpowiedz Link Zgłoś