iwa1985-85 28.05.09, 12:50 czy 14miesieczne dziecko moze jesc rybe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: smażona ryba 28.05.09, 12:52 a rybę w sloiczkach masz od ktorego miesiaca??Sprawdzalas?... Oczywiscie ,ze moze o ile dobrze ja toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 13:00 zawsze będziecie najpierw konsultować na forum..... normalnie to już nawet smieszne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:32 a po co jest forum??? do zadawania pytań i konsultowania wszystkiego co kogoś trapi. a po co Ty odpowiadasz??? nie wiem skoro nie masz nic do powiedzenia w zadanej kwesti. Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:42 bluemadlen napisała: > a po co jest forum??? do zadawania pytań i konsultowania wszystkiego co kogoś t > rapi. > a po co Ty odpowiadasz??? nie wiem skoro nie masz nic do powiedzenia w zadanej > kwesti. jeżeli ktoś zdaje pytania na forum publicznym to musi sie liczyć sie z róznymi odpowiedzimi. Jak ktos chce uzyskać rzetelną odpowiedz w kwestii zdrowia swojego dziecka to konsultuje to z lekarzem a nie z mamusiami na forum Ty mi nie zabronisz odpowadać - za to Ty masz zawsze duzo do powiedzenia i na kazdy temat Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:46 trautlusia napisała: > jeżeli ktoś zdaje pytania na forum publicznym to musi sie liczyć > sie z róznymi odpowiedzimi. tylko że własnie ty napisałaś a nie udzieliłaś odpowiedzi > > - za to Ty masz zawsze duzo do > powiedzenia i na kazdy temat a więc bierz przykład bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:50 bluemadlen napisała: > > - za to Ty masz zawsze duzo do > > powiedzenia i na kazdy temat > a więc bierz przykład > bez odbioru trzeba jeszcze gadać mądrze i z głową a nie tylko dla samego gadania- żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:52 trautlusia napisała: > > trzeba jeszcze gadać mądrze i z głową a nie tylko dla samego gadania wreszcie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:54 gadanie gadaniem a ja odpisuje zawsze radze Ci wiec nie gadac tylko odpisywac jak oczywiście masz co. Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 14:58 bluemadlen napisała: > gadanie gadaniem a ja odpisuje zawsze zawsze - nie wazne co byle napisać. odpowiedzeć nawet na najbardziej idiotyczny post radze Ci wiec nie gadac tylko odpisywac > jak oczywiście masz co. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 28.05.09, 15:00 nie skorzystam z Twojej rady bo nic dla mnie nie warta i zeby zakończyć ta paplanine pokaże Ci "klase" co kolwiek napiszesz czy odpiszesz czy pogadasz nie odpisze Ci, lalalalalalallalala ulallalaal Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1985-85 Re: czy przed podaniem czegos nowego .... 29.05.09, 12:19 nie zabraniam.kazdy mowi tak jak uwaza Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: smażona ryba 28.05.09, 13:02 moj ma 18 msc i juz nie pamietam, kiedy po raz pierwszy rybe mu podalam, bo tak dawno to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: smażona ryba 28.05.09, 13:20 od 8 ego mca dziecko powinno jesc co najmniej 2 razy w tygodniu rybe tak jak dorosly, ale raczej nie smazona a duszona lub upieczona. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: smażona ryba 28.05.09, 14:13 ryba tak, smażona nie koniecznie. Nie mozesz upiec z dodatkiem odrobiny masełka i koperku? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: smażona ryba 28.05.09, 14:33 rybe jak najbardziej chociaz zalezy jaki gatunek ryby a co do smażonej jak raz zje to nic mu nie bedzie ale lepiej lżej przygotowywana duśzona gotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
olla_1985 Re: smażona ryba 28.05.09, 14:58 Autorce chyba chodzilo o smazona rybe??!! Smazona-od 3 roku zycia, najlepsza na parze Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: smażona ryba 28.05.09, 16:23 olla_1985 napisała: > Autorce chyba chodzilo o smazona rybe??!! > Smazona-od 3 roku zycia, Większej bzdury nie czytałam. Jakiego 3 roku zycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: smażona ryba 28.05.09, 16:30 patrice7 napisała: > Większej bzdury nie czytałam. > Jakiego 3 roku zycia..... ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: smażona ryba 28.05.09, 16:35 ja wszystko rozumie tylko skoro wysmiałaś skrytykowalaś poprzedniczke z jej wypowiedzi to powiedz od kiedy oczywiście według ciebie mozna smażoną rybe Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: smażona ryba 28.05.09, 16:37 Za duzo mi się skopiowało Stwierdzenie,ze smazone można podawac od 3 rz jest po prostu bzdurą totalną. Jesli dziecko toleruje smazone jedzenie dobrze, i nie ma po nim zadnych rewpolucji to mozna takie podac duzo wczesniej. Nie codziennie oczywiscie ,ale jak nabardziej mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: smażona ryba 28.05.09, 16:38 iwa1985-85 czy to dziecko spadlo na ciebie jak huragan? 14 m-czniak? bo coraz glupsze pytania zadajesz na tym forum juz od paru dni obserwuje twoja "aktywnosc" Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: smażona ryba 28.05.09, 16:40 hihihihi a moją aktywnośc obserwujesz brrrrr boje się Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: smażona ryba 28.05.09, 16:54 wow to ty facet jesteś dobreeeee e to z facetami nie gadam żegnam, możesz pisac co chcesz Twój jęzór jest powszechnie znany nie gadam z takimi Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: deela - boskie !!! 29.05.09, 08:46 pozwól że spiracę do dalszego uzytku Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: deela - boskie !!! 29.05.09, 12:35 a pirac świetliki sie nie obrażą (podaję źródło: zespol: swietliki, utwor: pogo) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1985-85 Re: smażona ryba 29.05.09, 08:49 jak ci nie pasuje to nie pisz na moje tematy. nie widzialam takiego braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: smażona ryba 29.05.09, 12:36 no to obserwuj taka okazja moze sie nie powtorzyc, moze powinnam bilety sprzedawac PS nie odpowiedzialas na moje pytanie: czy ty masz to dziecko od niedawna ze masz miliard dziwacznych pytan? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1985-85 Re: smażona ryba 29.05.09, 13:12 mam 14miesieczne dziecko.czemu dziwaczne Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: smażona ryba 29.05.09, 17:18 bo przesadzasz nie znasz wlasnego dziecka?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka369 Re: smażona ryba 29.05.09, 11:20 może jeść,mój uwielbia pieczonego pstrąga -- Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: smażona ryba 29.05.09, 12:39 iwa- ale rozumiem, że pytasz o smażona rybę a nie o rybę w ogóle. Ryby pewnie je od 6-8 miesiąca, prawda? (nie wierzę, że nie). Jeśli chodzi o smażony, to może, z tymże lepiej usmażyć lub ugotować w wodzie lub na parze. Ale zjeść oczywiście może. Lepiej usmażona niż żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: smażona ryba 29.05.09, 16:49 przepraszam, miało być "upiec lub ugotować..." Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: smażona ryba 29.05.09, 15:25 Smażone rzeczy są za ciężkie na mały żołądek. Najlepiej rybę dawać gotowaną na parze bądź pieczoną, bo tylko dzięki takiej obróbce nie "zabija" się Omega-3. Odpowiedz Link Zgłoś