agusia017 17.06.09, 08:40 Witam Mam dwóch chesniaków(chlopcow)i kompletnie nie orientuje sie co teraz daje sie na roczek jako matka chrzestna.bardzo prosze o jakies propozycje z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia_79 Re: Prezent na roczek 17.06.09, 08:50 moja corka dostala szczeniaczka-uczniaczka,najczesciej dawany prezent na roczek. dla nas prezent trafiony w 10-tke Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: Prezent na roczek 17.06.09, 12:51 np.jezdzik (jakis samochodzik jak dla dziewczynki i chlopca) lub zapytac sie rodzicow co jest potrzebne (i w miare mozliwosci finansowych kupic cos co potrzebuja) przynajmniej ja tak mam ze do dowolnej sumy zawsze cos znajde lub doloze swoja kase i kupuja malemu to co akurat potrzebuje lub bym chciala kupic Odpowiedz Link Zgłoś
ma-gusia Re: Prezent na roczek 17.06.09, 15:37 w zależności od finansów i potrzeb dziecka: rowerek, pościel do łóżeczka, kocyk, wózek spacerowy (raczej z kimś na spółkę), buciki - np oryginalne adidaski, szczeniaczek uczniaczek - super - córka ma go od 8msc życia - nadal w użytku, ubranka, pchacz - jeżeli dziecko jeszcze nie chodzi, kosmetyki, książka allegro.pl/item663067887_ksiazka_o_twoim_dziecku.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Prezent na roczek 17.06.09, 16:11 My kupiliśmy szczeniaczka uczniaczka- bardzo trafiony prezent. To była ukochana maskoyka dziecka przez bardzo długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tolula Re: Prezent na roczek 19.06.09, 00:28 nasz synek na roczek dostał: rowerek, książeczkę twardo-stronicową w pięknej oprawie , bajkę na dvd "dobranocny ogród", drewniane układanki (kształty i pojazdy), drewnianą kolejkę, ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
only.meteor9 Re: Prezent na roczek 19.06.09, 16:01 Ja swojemu dziecku kupiłam rowerek taki z rączka do prowadzenia przez rodzica,podpórką na nóżki dziecka które jeszcze do pedałów nie dostaje ,dźwiękami i innymi bajerami.Mała była zachwycona.Szczególnie przy skręcaniu rowerka mi asystowała a braciszek godzinami później ją woził po mieszkaniu.To był dobry zakup.(ok.100zł) www.werra.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gloss78 Re: Prezent na roczek 20.06.09, 19:42 mysle ze fajnym pomyslem dla roczniaczka zaczynajacago stawiac pierwsze samodzienle kroki bedzie np .gogotaka.pl/product_info.php?cPath=2_19&products_id=22 Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Prezent na roczek 08.07.09, 11:06 Mały Snoopy Porusza główką, strzyże uszkami i merda ogonkiem. Twoje dziecko może wyprowadzić go na smyczy na spacer i nauczyć się opieki nad swoim pierwszym szczeniaczkiem. Zabawa ze Snoopy’m rozwija umiejętności motoryczne i rozbudza wyobraźnię. Twoja pociecha będzie zachwycona nowym przyjacielem. Zabawka przeznaczona jest dla dzieci od 12 miesiąca życia. czy to o taki chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mus.zka Re: Prezent na roczek 08.07.09, 14:22 Witaj Możesz podarować np: rowerek, szczeniaczka uczniaczka, jeździk, basenik ogrodowy, świnka skarbonka z fisher prica. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.klunder Re: Prezent na roczek 08.07.09, 17:48 a mój synek dostał od chrzestnej, tak bardziej na pamiątkę, portert narysowany ołówkiem na zamówienie ze zdjęcia. wisi na ścianie na honorowym miejscu. a ponad to pojazdy do pchania na kiju, ubranka, krzesełko do karmienia, ksiązeczki... Odpowiedz Link Zgłoś