agusia017 03.09.09, 09:51 WITAM MAM ZA tydzien dwa roczki moich chrzesniakow (chlopcy)i kompletnie nie orientuje sie co teraz daje sie na roczek ,bardzo prosze o jakies propozycje z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakoles Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 09:57 zależy od tego, co już mają? wg mnie dobry prezent to - koń na biegunach albo jakiś inny bujak (little ticets ma fajne), rowerek 3kołowy z rączka do pchania, zabawka do ciągania - gąsienica FP, albo inne, jak nie chodzi to może jakiś pchacz-samochód - to na długie lata najlepiej podpytać rodziców, może chcą kupić lżejszy wózek to można się z kimś zrzucić, czy np. fotelik do samochodu, zrobić zrzutę na jakiś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 10:34 forum.gazeta.pl/forum/w,49737,99216922,,Niebawem_pierwsze_urodziny_Jaki_prezent_.html?v=2 Może pomoże. Jak mają ogród to super sprawą/przynajmniej dla mojej młodej/ jest zjeżdżalnia, jakich mnóstwo np. na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 10:52 Agusia017, z całym szacunkiem, ale rozwala mnie taki tekst: "...co teraz daje sie na roczek..." To ma być prezent dla dziecka, czy dla wszystkich pozostałych? Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 15:23 Mój mały dostał bujak osiołek-niewypał i rowerek trzykołowy mochtoys- również niewypał.Po roczku kupiłam mu jeździk i wg mnie to najlepsza zabawka.Teraz ma 2 lata i jeździk nadal mu się nie znudził. Fajnym prezentem jest również laufrad (rowerek biegowy-dziecko od razu uczy się jeździć na dwóch kółkach) ale dziecko zacznie jeździć dopiero przed 2 urodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 21:24 Jeździk-pchacz + na dokładkę zestaw pustych plastikowych butelek z nakrętkami (to drugie nawet bardziej ucieszy malca, niż to pierwsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
mozyna Re: pezent na roczek PILNE 03.09.09, 23:04 Klocki typu "mega blocks", autko z napędem (dziecko jest kierowcą), rowerek, książeczki...sprawdzają się jeszcze długo potem, zamiast w odstawkę do kąta po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś