ots1 10.01.04, 11:35 same sprawdźcie warto czegoś się dowiedzieć. Czekam na komentarze) Ja pod koniec byłam zaskoczona, ale przyjemnie. Niezła zabawa. www.mp3s.szm.sk/testosobowosci/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koleandra Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 12:01 Tez jestem bardzo zaskoczona i na dodatek bardzo mile zaskoczona. Test mi wyszedl calkiem prawdziwie ...........tylko czy to rzyczenie sie spelni...? Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos1975 Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 13:40 Fajna zabawa , mi też w wyjątkiem jednej pozycji się zgadza, ale też mam wątpliwości co do rzeczywistego spełnienia się marzenia, ale być może w ten dzień który wybrałyśmy za 10-20-30 lata spełnią się nasze życzenia. Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa216 Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 14:33 No nie uwierzycie! Kawa mi się z Mamą skojarzyła!hi hi tzn. w sumie to może nie jest śmieszne?Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
dzunia Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 14:52 spoko zabawa troche w tym prawdy troche bajer ale generalnie może byc tylko moja ulubiona liczba jest dosc duza i nie mam tylu internetowych znajomych.... pozdrawiam Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ela2222 Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 14:55 Niesamowicie prawdziwie wyszła mi kolejność z tygrysem i świnią, również kawa !A życzenie ma spełnić się w ten dzień, który wywrałam za ulubiony- a właśnie tego dnia owo życzenie dotyczyxzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 16:02 Czesc Wlasnie skonczylam test ... Najbardziej zaskoczylo mnie to kogo kocham najbardziej ... swoja tesciowa Nie to ze jej nie kocham, bardzo ja lubie, jest OK, ale KOCHAC Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 22:40 Etam, wyszlo mi, ze kocham moja sasiadke.....bzdura. A prawdziwym przyjacielem jest osoba, ktora widzialam dwa razy w zyciu! Wyszlo na to, ze moj pies o Imieniu Brena to moja osobowosc....uparte to to i krnabrne.. czyzbym ja miala taka byc? Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
marsvolta Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 10.01.04, 22:38 To prześmieszne!: pies gryzie a kot miauczy Odpowiedz Link Zgłoś
osica Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 11.01.04, 00:45 Hej! Zrobilam. I w sumie jestem zaskoczona. Mile... Kolejnosc zwierzat a priorytety w zyciu wyszly mi jak najbardziej prawdziwe, najgorzej zgadza mi sie to z kolorami (ale w sumie to nie wiedzilalm za bardzo kogo przypisac do jakiego koloru i moze dlatego to nic wiarygodnego....) Ogolnie fajne!! anqa Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 12.01.04, 05:59 Nie skarz sie.Bo mi to wyszlo,ze meza bede wspominac cale zycie,a tego,ktory mezem moim nie zostal to ja naprawde kocham...Pozdr.-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 12.01.04, 07:35 heee też skończyłam i wiecie prawda mi wyszła. jestem dumna, kieruje się honorem, a kto o mnie nie zapomni ......hmm swietna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
martaj7 Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 12.01.04, 12:41 A mi wyszlo ze tesciowa nigdy mnie nie zapomni, szczekam na mojego meza podczas gdy on do mnie miauczy w trakcie seksu co pachnie. Niezle bzdurki. Acha no i pieniazki wyszly ze najmniej wazne. A duma najwazniejsza. A tu na abarot. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 12.01.04, 15:28 Martaj, ja swoją teściową podobno kocham!!! Co do reszty, to u mnie dokładnie to co u Ciebie)) Życzyłam sobie, żeby dzieci były zdrowe, mam nadzieję, że będą nie tylko w sobotę)) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: TEST NA OSOBOWOŚĆ 13.01.04, 11:04 Ja sobie zażyczyłam szczęśliwego rozwiązania - czyżbym miała urodzić w sobotę? ))) Hierarchia ze zwierzątkami sprawdziła mi się, ale pozostałe rzeczy nie za bardzo: moje życie nie jest ani odrobinkę lodowate, ale jakoś morze nie chce kojarzyć mi się ciepło... I co to znaczy czarny seks??? Natomiast kolory kojarzyły mi się z temperamentami ludzi, a nie z moimi uczuciami do nich, więc tu kompletne zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś