kali_pso 03.10.09, 09:17 ....we śnie rzecz jasna, we śnie Ciekawe za czym też mogłam tak lobbować u niego?ppppp Został Wam w pamięci jakiś zabawno-straszny sen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-mikunia Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 09:30 Przed maturą śnił mi się, Piłsudski oprowadzający mnie po cmentarzu...To tak nawiązując do polityki...A wczoraj, śnił mi się kanibalizm... Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 13:00 Bo pewnie Cejrowskiego ogladałaś.Ostatnio był u "łowców głów" he,he. Mi się raz śnił mój teść,że w ciążę z nim zaszłam.Normalnie "Moda na sukces". I później się zastanawiałam co to oznacza.Siostra mi powiedziała ze sny to odwrócenie prawdy/rzeczywistości.A w necie wyczytałam że śni się nam to o czym w duchu marzymy,czego pragniemy... a więc,ekhm... Moda na Sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 13:27 Bo pewnie Cejrowskiego ogladałaś.Ostatnio był u "łowców głów" he,he a racja tzn. nie oglądałam, ale akurat leciała ja coś tam robiłam w pokoju widocznie mój umysl wyłapał więcej niż bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 13:15 Obejrzalam go sobie Taki mix Leppera, Giertycha i Marcinkiewicza w jednym. Oj Kali_pso, Kalip_so! Jak lobby to tylko biusciastych Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 13:23 Współczuję, to musiała być straszna trauma. Mnie się politycy szczęśliwie nie śnią. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 14:40 Och, miałam kiedyś taki koszmarek senny - wycieczka nad jezioro i wieczór (noc?) z Michałem Milowiczem - brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 18:32 Biedactwo. Często miewasz takie koszmary? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso he,he...to jeszcze nic... 03.10.09, 19:44 ...bo kiedyś szłam do ołtarza z Cymańskim Chłop mnie musiał obudzić, bo rzekomo krzyczałam przez sen.....no ale wizja srebrnych godów z Tadkiem przeraża mnie widocznie bardziej niż wymiana płynów z GrzesiemP Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 18:40 miałam bardzo erotyczny sen z szatanem.. tym z piekła . Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 19:21 Z takich publicznymi osobami nic specjalnie zabawnego nie pamiętam (choć kiedyś zdarzyło mi się być w jakimś ośrodku wypoczynkowym z Luisem Figo ), za to mojemu znajomemu, zajadłemu antypisowcowi, Gosiewski wysypał na dywan w dużym pokoju całe kilo cukru. Kolega relacjonował: "I tak stał z tymi krótkimi rączkami i z tą głupią miną i tak durnowato wyglądał, że nawet nakrzyczeć na tę ofiarę nie miałem serca". Zaś innym razem przyszedł cały blady, bo we śnie okazało się, że drugim dziadkiem jego wnuczki jest Ludwik Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 19:28 Straszny: Patrzyłam tak jakby spoza własnego ciała na swoja śmierć, pogrzeb.... i nie podobały mi się kwiaty. Erotyczny: Uprawiałam seks na grządce kapusty...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 19:29 ja po tej samej partyjnej linii- calowalam sie z Tuskiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: całowałam się ze Schetyną.. 05.10.09, 12:22 z Tuskiem - nie ma sprawy. mogłabym się całować nawet na jawie ale Schetyna, bożesz, Kali-pso, gdzieś Ty oczy miała ?! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 21:36 > Uprawiałam seks na grządce kapusty...... Hm, a ja w taczce Nie polecam do stosowania w realu. Śniło mi się też, że uprawiam ostry seks z kolesiem, którego na żywo widziałam jakieś trzy minuty. Do teraz mi głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 19:30 Mojemu mężowi śniła się wojna polsko-urugwajska Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 21:11 Też miałam erotyczny sen z jednym z polityków ale nie zdradzę o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 21:42 nie, takich koszmarów nie snilam za to sniło mi sie kiedyś, że Mel Gibson, jako William Wallace (Braveheart ) sie we mnie zakochał. Ale to wcale koszmar nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 22:35 Miller - dwa razy, Kwachu - raz Ale jaaakiii Całował bosko ! Ze snów, które pamiętam mimo lat, to ganiające mnie po szkole kościotrupy i do tego organa ludzkie w szkolnych toaletach... oraz sen tak zabawny jak najlepsza komedia. Szczegółów nie pomnę, o jakimś detektywie - fajtłapie, ale obudził mnie mój własny gromki ryk rozbawienia, łzy na twarzy i ból brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: całowałam się ze Schetyną.. 03.10.09, 22:57 Mnie jak juz sie śnią, to piłkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: całowałam się ze Schetyną.. 05.10.09, 11:08 Dziwny - goniła mnie kula ognia z łopatą "w ręku"??? Polityczny i straszny - jechałam z Jarkiem Kaczyńskim (ówczesnym premierem) na rozdanie Oskarów. Ja siedziałam ze swoim chłopem z tyłu, Jarek siedział obok kierowcy ale nie podobało mu się jak kierowca prowadzi, więc wyciągnął składaną kierownicę i prowadzili we dwóch Erotyczny - mój ostatni sprzed kilku dni uprawiałam seks z Predatorem (tak, tak z tym kosmitą). Było bosko do tej pory przechodzi mnie przyjemnny dreszcz po plecach, na wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: całowałam się ze Schetyną.. 05.10.09, 11:16 za dużo telewizji ja nie oglądam i nie mam takich snów, bo nawet nie bardzo wiem, jak politycy wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś