magda.kunicka 30.11.09, 15:54 Ja się przyznam - piosenki z Disneya oraz żelki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tullinka Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 16:11 Gumy rozpuszczalne, szczególnie pomarańczowe- żeby były kwaśne. I kąpiele z pianą Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 16:24 Książki i...porządek Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 16:27 Zelki,zabawy na plazy i w wodzie,kreskowke o pingu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 16:39 Lody i wieczory filmowe, pod kocykiem z duza iloscia popkornu, czasem z pizza Odpowiedz Link Zgłoś
ka_siulek1 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 22:36 Ja kocham czekoladę choćmoje dziecko jeszcze jej nie zna. Oboje uwielbiamy pomarańcze i rumianek )) budowanie z klocków i wspólne bujanie na hstawce(trzymam małego na kolanach) bieganie po parku, bitwy na poduszku, turlanie się po tapczanie i lubimy śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 22:53 Z corka - sushi i Scrabble; z synem #1 - plywanie ciemna noca w jeziorze i film "Shinning"; z synem #2 - narty biegowe (w ogole sporty zimowe) i polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 22:54 dobrą zabawę śmiech jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 30.11.09, 23:47 Filmy Tarantino. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 00:12 dobrze zjeść białą czekoladę "Dobranocny Ogród" zwierzaki rozpuszczone włosięta lalki barbie i ich suknie (wiem, że barbie to idiotka, nei mogłaby przezyć realnie z taką zniekształconą budową ciała - zdaniem naukowców, bo już sama szyja nie utrzymałaby głowy i byłby to pierwszy powód zgonu - ale je uwielbiamy i już - i mam nadzieję, ze niedoskonałości własnego ciała Młoda potraktuje jak ja - z uprzejmą krótkowzrocznością) obie często do ostatniej chwili odkładamy wizytę w toalecie na siusianie - i jako dziecko słyszałam zwykle, że lecę potem do toalety jak moja rodzona matka, w podskokach ))))) Młoda ma tak samo ... nie mam pojęcia, skąd to się bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 07:57 Psy i koty. I w ogóle wszystkie zwierzaki. Filmy Barei oraz inne polskie komedie, np. Machulskiego, albo nawet takie bardzo stare jak np. "Irena do domu" (potrafimy do siebie gadać wyłącznie cytatami z filmów - dobra zabawa). Dobre jedzonko, chociaż tu się trochę rozmijamy, bo dziecko jest wegetarianką, a ja nie. Dużo spać. Dużo czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 08:53 "Baranek Shaun",lizaki i gorącą czekoladę... Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 09:07 Narty, las, jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 przepraszam bo to nie rzecz.... 01.12.09, 09:30 a właściwie jego głos i piosenki, Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 09:34 z moim 3latkiem uwielbiamy chlapac sie w morzu, wsrod fal, im silniejsze tym lepiej oraz dlugasne spacery plaza i nie tylko plaza Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 09:38 skoki na fale morskie spacery kisiel krupnik gumy rozpuszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 10:35 jazde na nartach, wycieczki i czytanie ksiazek w lozku Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 11:00 Nasza 6-latka: ze mną - szeroko pojęte kibicowanie z małżem - wszelkie prace ogrodnicze: sadzenie, pielenie, podlewanie z obojgiem - jazda na nartach i stare polskie seriale (zwłaszcza "Czterdziestolatek" i "Siedem życzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 12:34 żelki, popcorn i taniec)) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 12:38 cebule,czosnek ,skoki narciarskie,muzyke,długie spacery,morze. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa-1 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 13:20 Obie z córką lubimy słodycze. Ja uwielbiam film "W pustyni i w puszczy) - ale tylko ten "starszy" (córka jeszcze nie oglądała) Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 14:34 jak można kochać rzeczy? kochać można ludzi, zwierzęta, ewentualnie naturę... a co do meritum to nie zastanawiam się nad takimi rzeczami... Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Rzeczy, które kochacie i Wy i Wasze dzieci. 01.12.09, 14:42 Fineasza i Ferba Odpowiedz Link Zgłoś