Gość: Warszawiak IP: *.acn.waw.pl 03.09.08, 00:57 "Sędziował Piotr Pielak z Warszawy" - Tych ludzi w PZPN to już całkiem pogięło? Jeśli jeszcze weźmiemy pod uwagę jak sędziował Pan Pielak to coś tu chyba jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Az Derby dla nikogo IP: 157.25.31.* 03.09.08, 07:31 Ale artykuł!!GW ogarnijcie się!!Gdzie zdemolowane samochody? czytając tem żałosny artykuł można dojśc do wniosku, że W-wa była zdemolowana!!!I jeszcze tekst 300 łysych kiboli, jasne!!!Szok!!!Jak można pisać takie bzdury!!!Poziom Faktu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Derby dla nikogo IP: *.171.3.90.crowley.pl 03.09.08, 09:24 > Ale artykuł!!GW ogarnijcie się!!Gdzie zdemolowane samochody? > czytając tem żałosny artykuł można dojśc do wniosku, że W-wa była > zdemolowana!!!I jeszcze tekst 300 łysych kiboli, jasne!!!Szok!!!Jak > można pisać takie bzdury!!!Poziom Faktu!!!! Nie ma zdemolowanych samochodów. Pseudodziennikarze tylko "słyszeli relacje" o zdemolowanych samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tłusty Re: Derby dla nikogo IP: 172.16.8.* 03.09.08, 08:53 Zielona redakcja, co? Widziałem mecz w telewizji, nie byłem na stadionie. I co zobaczyłem w telewizji? Świetnie grającą Polonię i nie istniejącą Legię. Sędziego, który nie ogarniał się z gwizdaniem. Wynik 4:0 dla Polonii, nikogo by nie zdziwił. "Nie była to drużyna powalająca na kolana", może, ale na tle Legii różniła ją co najmniej różnica klasy. To nie Legia zremisowała ten mecz, to Polonia łaskawie, dając jej zawodnikom jeden prezent, pozwoliła ten mecz Legii zremisować. Strasznie szkoda niewykorzystanych sytuacji, ale takie jest życie. Jedyne co cieszy, że Mariusza Zasada i Łukasz Piątek są niezłymi zmiennikami dla graczy podstawowej jedenastki. A wracając do barw redakcji, też przeżywałem jak Polonia się staczała, co zakończyło się degradacją, więc rozumiem sfrustrowanie Panów dziennikarzy. Ale nic nie zwalnia, choć od próby obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Czy Ty nie przesadzasz IP: *.aster.pl 03.09.08, 22:36 z tymi Panami dziennikarzami. Raczej adeptami pragnącymi być dziennikarzami. Ja pamiętam GW z początku lat 90-tych. Całe lata świetlne różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian gorzynski Artykul dla nikogo IP: 80.72.34.* 03.09.08, 08:55 300 lysych kiboli? "kibicow"? CO TO ZA OKRESLENIA? a kim ty jestes, smieszny czlowieczku, swoja "wladze" pokazujesz piszac artykuly w internecie? powazny dziennikarz i powazny portaL czy gazeta nie przebuscilyby takiego "artykulu", aby pokazac go tysiacom ludzi. powinni zdemolowac twoj samochod, szaraczku, pokaz zdjecia, na ktorych takiem samochody widac. pokaz oblezenie nowego miasta. jedyne co umiesz zrobic to napisac stec bzdur i ukryc sie po drugiej stronie tekstu. jestes cienki jak cala gazeta stoleczna, jak sport.pl, jak onet.pl i przyznaj to wreszcie dziennikarzyno! marzyly ci sie felietony, artykuly w powaznych miesiecznikach? moze telewizja? wszystko zweryfikowalo zycie - PISZESZ TENDENCYJNE GNIOTY, NICZYM NIEPOTWIERDZONE KLAMSTWA, NA KILOMETR ZALATUJE OD NICH KLAMSTWEM. KONCZ PAN, OSZCZEDZ SOBIE WROGOW I WSTYDU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa 300? IP: 217.140.4.* 03.09.08, 09:09 300 sympatycznych kibiców Legii zostało w bezprzykładny sposób zamknięych w nieogrzeanych aresztach warszawskiej policji. Dla wielu z nich to pierwszy nocleg w stolicy. Pani Prezydent stadion im wybudować (z celami). Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: 300? 03.09.08, 09:11 Dzisiaj w radio słyszałem, że zamknięto ponad 700. No, ale z pucharów wylecieli na kopach, w Rosji i na Białorusi nie podymili bo od razu dostali by wpie.. to musieli się wyżyć we własnej wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCZA=FAKT Derby dla nikogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 11:48 Nie jestem, ani kibicem żadnej z drużyn, ani tym bardziej, natomiast tak się składa, że stwierdzenie "horda łysych kibolów Legii" gó.. ma wspólnego z rzetelnością dziennikarską. "Chamów" to może było tam kilku, ja za to wdziałem bandę przerażonych dzieciaków, które dzięki kretynizmowi paru kolegów i policji nie wiedziały co ze sobą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala64 Re: Derby dla nikogo IP: *.eranet.pl 03.09.08, 16:24 Ja już od roku nie wierzę w to co piszą Gazety przy takich okazjach. Byłam w Wilnie na niechlubnym meczu i to, co potem czytałam jako podpisy pod zdjęciami nijak miało się do wydarzeń na stadionie. Dziennikarz z całą pewnością tam nie był obecny. A swoją drogą czy nie ma sposobu na wyłapanie chuliganów i prowodyrów zamieszek bez zatrzymywania takiej ilości ludzi? My podatnicy zapłacimy za te igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaa Derby dla nikogo IP: *.chello.pl 03.09.08, 21:51 ww.pilkarskidziennik.pl/index.php/orange-ekstraklasa/okiem-kibicaskandaliczna-akcja-policji.html Odpowiedz Link Zgłoś