epistilbit 06.01.10, 21:06 a nie mówiłam krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7423403,W_telewizji_pokazali__Krakow_wedlug_Majki.html scenarzysta się opił czy kuffa naćpał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.mama.s Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 22:15 Niezłe jaja ale oglądam, na razie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
katka_tk Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:08 buahahaha...ale się usmiałam, chyba zaczne ogladać Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:37 a to nie wiedziałam, że w Krakowie i cyto i inseminację w jednym gabinecie robią....no ale ja nie z Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:37 No właśnie, czytałam o tym, jak się serial zaczyna - są jakieś polskie antynagrody filmowe, jak amerykańskie Maliny? Scenarzysta powinien się puknąć w łeb. Kowadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:46 Scenarzysta jest tu o tyle usprawiedliwiony, że to adaptacja jakieś serialu południowoamerykańskiego. Tam takie akcje w serialach to ponoć norma Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:55 Na razie oglądam badawczo zresztą i tak nie mam nic innego do roboty wiec oglądam wszystko jak leci + DVD Majka nie powala mnie na kolana i chyba jednak się nie wciągnę: Ja chcę Brzydulę buu Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Cytologia to zuooo 06.01.10, 23:51 Co wy chcecie od scenarzystów? Ten serial powstal na patencie telenoweli kolumbijskiej albo innej wenezuelskiej (tak jak "Brzydula" jest polskim odpowiednikiem kolumbijskiego serialu "Yo soy Betty, la fea"). Odpowiedz Link Zgłoś
kim5 Re: Cytologia to zuooo 07.01.10, 15:52 Dla mnie to "nieoglądywalne". W pierwszym odcinku jeszcze coś się działo, ale dwa kolejne - nudne jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 10:44 ja rozumiem: robią kolejną kalkę. Ale przy okazji robią złą prasę dwóm bardzo poważnym tematom czyli cytologii i invitro (pokazują ją nie jako ostatnią deskę ratunku zdesperowanych ludzi tylko coś dla bogatych i leniwych) Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 11:01 Rozchodzi się o to Że taka Nikola i Jessika Kapusta Ze wsi Wólka Wielka naoglądają się wielkiego świata w tefałenie A potem wołami nie zaciągnie się ich do ginekologa Bo jeszcze w ciąże zajdą Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 11:41 Trafiłaś po trzykroć w samo sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya o odezwała się elyta 08.01.10, 11:49 światła, ełropejska i postympowa... oświecona jaśnie pani z wielkiego miasta, dumna z umiejętności walenia paznokietkiem w klawiaturę peceta... nie to co szara masa, te wszystkie tumanowate Dżssiki i Andżeliki... Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: o odezwała się elyta 08.01.10, 11:55 Żadna elita Wystarczy spojrzeć na statystyki badania się kobiet we wsi, małych miasteczkach i w aglomeracjach. Była akcja, że kobietom ze wsi wysyłano zaproszenia, podjeżdżał autobus i z darmowych badań korzystała jedna na sto Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: o odezwała się elyta 08.01.10, 12:06 Takie odżegnywanie się od elitarności to spadek po chłoporobotniczej prorównościowej ideologii PRL? Na tle masy rodaków czuję się elitą: czytam więcej niż 0,5 ksiązki rocznie, chodzę do teatru, kina i na wystawy, pracuję i płacę podatki, nie mam problemu alkoholizmu w rodzinie, rozumiem różne trudne słowa (oksymoron, elektorat, konwokacyjny) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 11:50 Taaa. Zaczynam dochodzić do wniosku, że elektryfikacja wsi też była błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 13:10 nie wspomnę o innej kanalizacji czy też obowiązku czytania i pisania Odpowiedz Link Zgłoś
nikki30 Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 12:27 No i ten piękny szpital Medicover, w którym dokonano zabiegu, wcale nie leży w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Cytologia to zuooo 08.01.10, 13:11 nikki30 napisała: > No i ten piękny szpital Medicover, w którym dokonano zabiegu, wcale nie leży w > Krakowie ojej tam....nie bądźmy już tacy drobiazgowi.....Kraków czy Warszawa, Białystok czy Jelenia Góka.... Odpowiedz Link Zgłoś