majenkir 18.01.10, 15:00 Ogladalyscie? Pare razy mignela mi w telewizorze. Jak Wam sie podobala sukienka? justjared.buzznet.com/2010/01/17/colin-farrell-alicja-bachleda-golden-globes-2010-red-carpet/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamavinca Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:05 Niestety sukienka mi sie nie podobala. Wyglada jakby miala sie zaraz zsunac. Piersi Alicji wygladaja w niej jakby siegaly pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:10 A swoją drogą - fajnie jest poczytać komentarze: justjared.buzznet.com/2010/01/17/colin-farrell-alicja-bachleda-golden-globes-2010-red-carpet/ To chyba cecha charakterystyczna wyróżniająca polskie fora internetowe od reszty - tam przeważają głosy "she's sooooooo beautiful!!!", a u nas... sami się zaraz przekonacie Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_na_polowaniu Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:12 Pięknie wygląda. Sukienka też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:12 Alka piekną dewoja jest i basta!kibicuje jej i Colinowi od początku.kieca świetna na taką figure akurat.cycki tam gdzie powinny byc .swoja droga fajne ma nawet cycki.psia mac Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:18 Z tymi cyckami to one wszystkie (celebrytki ) w kieckach bez ramiączek noszą je jakoś niżej - nie wiem, dlaczego. Może tak powinno być właśnie i to my sobie wciskamy cycki pod brodę? O, tutaj to samo: images.teamsugar.com/files/upl0/0/3987/08_2008/Jennifer-Garner-2.preview.jpg showstalker.net/wp-content/uploads/2009/01/rumer-willis-golden-globe-awards-1.jpg Ja bym chyba nie wytrzymała i podciągnęła Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 17:03 Niezła laska z tej naszej Alicji Sukienka też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 17:24 Wiesz, juz i tam Polki dotarly...i dobrego swiadectwa nie wystawily. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:17 Rzeczywiście góra sukienki jest moim zdaniem ciut za nisko, ale cała reszta - boska. Ala jest piękną i fotogeniczną dziewczyną, wstydu krajowi nie przyniosła Nie wiedziałabym, za kogo się brać, za Colina, czy za nią Może to będzie nowa celebrytowa para? Coalicja! Albo Alcolin! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:22 sukienka bardzo ładna, a Alicja sliczna po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 coalicja mi sie podoba:-) 18.01.10, 15:23 a gdzie ma te kiece niby miec?jak ma swoje cyce bez silikonu to chocby najądrniejsze były to w kiecy lekko na dół zjada.mnie sie podoba własnie tak.nie lubie tych wielkich sztucznych napompowanych balonów gdzie kieca bez ramiaczek zawsze wraz z cycami jest pod broda.zdecydowanie bardziej mi pasuje tak jak jest u Alki.obejrzałam foty jeszcze raz no i naprawde piekna z niej laska. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: coalicja mi sie podoba:-) 18.01.10, 15:27 ale to nie cycki zjechaly bo cycki ja sie przyjrzec to sa na wlasciwym miejscu tylko sukienka troche jej opadla Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:22 Nie podoba mi sie w tej sukience, chyba troche przymala w biuscie bo jej strasznie zjechala, az sie falda zrobila i rzeczywiscie daje efekt obwisnietych piersi Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:34 Wcale bym się nie obraziła, gdybym nagle zaczęła tak wygladać :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:49 Niech sobie najpierw kieckę podciągnie, to się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funky_mamma Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:00 Wygląda ślicznie, jej piersi także, suknia zjechała to oczywiste, przecież te zdjęcia robili pewnie tuż po wyjściu z samochodu, więc kiedy miała się poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 15:57 ladnie wyglądała, chociaz ogolnie nie przepadam za tym typem urody Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:01 Co tu dużo mówić, ładna z niej dziewoja jest Natomiast: a) są staniki bez ramiączek b) są nawet gorsety - widziała Pani takie rzeczy! c) pomimo braku a lub b, mimo wszystko sukienka powinna się zaczynać pod pachami a nie w pasie d) a w ogóle żeby panieneczka co tak ślicznie kolędowała Dżi Pi Tu, tak z gołym cycem paradowała. I to na dodatek bez ślubu. A fe i szejm on ju! Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:01 bardzo to sympatyczne, że się dziewczyna wybiła, aleeee....cycuchy baaaardzo nie korzystnie wypadły, ranyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 23:09 A czym panna Bachleda- Curuś się wybiła, jeśli wolno spytać? sanrio napisała: > bardzo to sympatyczne, że się dziewczyna wybiła, aleeee....cycuchy baaaardzo niekorzystnie wypadły, ranyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:03 ze te które krytykują ABC za zwisłe cyce same w takiej sukience wyglądałyby jak Doda???? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 O i jeszcze! 18.01.10, 16:07 Emamy nie zawiodły jak zwykle! Gdzież tej Alicji do Was, pieknych zadbanych matek, mających swoich makijażystów i stylistów ? Gdzież jej cycom do waszych cyców, wam pewnie po karmieniu sterczą jak Dodzie?? Gdzież jej sukience do waszych, pewnie kazda ma taką do sprzatania na codzien? Gdziez jej Collinowi do waszych wąsatych, brzuchatych colinów? zazdrośnice wstrętne... No ale czemu tu sie dziwić, niejedna znad gara z rosołem w rozczłapanych dresach i z kiepsko zarabiajacym meżem sobie teraz Alicją poprawiła humorek, no nie, mamusie? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: O i jeszcze! 18.01.10, 16:45 Nie twierdzę, że jestem piękniejsza. Ale chyba ABC ma prawo mi się nie podobać? Czy może obligatoryjnie musi? Nie każda kobieta uważana przez jednych za piękną musi podobać się wszystkim. Ja np. nie mam nic do zarzucenia jej figurze i biustowi, ale wyjątkowo nie pasuje mi układ dolnej szczęki (jak u George'a Michaela). I to dyskwalifikuje ją w moich oczach jako "piękność". Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Brawo Lipcowa 18.01.10, 17:10 Tak Lipcowa ma racje pieknie wyglądaja razem ,Ona jest bardzo kobieca pieknie jej w tej sukience.Niedwno urodzila i wygląda cudnie. I musze się z Lipcowa zgodzic to jest zwykła zazdrośc z Waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Brawo Lipcowa 18.01.10, 17:17 Wygląda super sukienka nie jest jakaś powalająca ale ładna. Ogólnie całość bardzo na + Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Brawo Lipcowa! Pierwszy raz zgadzam sie z Toba:D 18.01.10, 22:47 Tak, wlasnie w 1000% sie zgadzam. Typowo polskie: krytyka, krytyka, krytyka! Zawisc? Kołtunstwo? Frustracja? Powod nieistotny. Z grubsza chodzi o to samo: oczernic innych czytaj ladniejszych i ciekawszych, aby samemu czuc sie lepiej! Zenua, to tyle Dla mnie ABC wyglada super i sama chcialabym tak wlasnie pare tyg.po ciazy wygladac. Zycze tego sobie i tym zawistnym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:09 Nie, bo nie są blondynkami Natomiast gdyby miały do dyspozycji tyle kabony, to poszłyby sobie kupić dobry gorset. Sztukę musztrowania cycków, żeby ładnie stały w sukience bez ramiączek opanowała w Polsce chyba co druga panna młoda z Pcimia Dolnego, która robi sobie księżniczkowe wesele. No a kurcze w wielkim świecie tego nie znają? Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:13 jak dla mnie to wyglądała przeeeślicznie, cud miód po prostu, suknia cyce i wszystko inne na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:19 Sama sukienka - bardzo ładna natomiast biust Alicji w niej - okropnie Piersi wisiały i konczyly jej sie w polowie torsu. Nie rozumiem takiej " stylizacji " tym bj. ze mocno sie to rzucalo w oczy. Natomiast - uwazam ze sama Alicja ma po ciązy swietna figure i bardzo ładnie wygladała "z twarzy" - fryzura, make up - tu mi sie bardzo podobala Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:21 a odnoszac sie do pytania lipcowej - odpowiedz w moim przypadku jest bardzo prosta . Gdybym miala taki biust jak Alicja obecnie - nie nalozyłabym takiej sukienki (lub pokombinowala tak - stanikiem/ gorsetem czy czym tam sie da) - zeby biust nie wisiał. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 quzwa no ale gdzie on wisi? 18.01.10, 16:24 prosze o łopatologiczną instrukcje bo moze nie te same foty oglądamy? Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:24 ABC, podobnie jak Miko maja duzy potencjal, bo widac, ze maja wyczucie smaku i wlasciwie ciezko znalezc takie kreacje, ktore bylyby totalnie chybione. Natomiast jej biust faktycznie zbyt obciazony. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:37 na plus - twarz, delikatny, świeży makijaż i chyba pierwszy raz od kilku miesięcy widzę jej zdjęcie jak jest roześmiana. Sukienka sama w sobie ok zwłaszcza że chyba ma krojem nawiązywac do jej roli filmowej syreny w "Ondine" na minus: efekt zbyt niskiego biustu oraz kolor. Nie lubie granatu. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 16:47 Gdybym miala taki biust jak Alicja obecnie Taki,czyli jaki? Chyba tylko Polkom i to na forum cycki zaraz pod szyja wyrastają i przenigdy nie działa na nie grawitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 19:03 Nie rzucaj sie tak ja mam mniejsze od niej piersi -[ niestety ] plus nigdy nie rodzilam, nie karmilam - wiec zapewniam cie ze nic mi nie wisi. Alicja jak na kobiete karmiaca biust ma na pewno bardzo ładny ale jednak i ich wielkosc (sa calkiem spore) i fakt karmienia sprawilo ze wlasnie nie stercza bez potrzymywania. Nie jest to zaden atak na Alicje ze ma takie piersi jakie ma tylko wyrazenie mojego prywatnego zdania ze w tej kreacji biust nie jest nalezycie podtrzymywany i sprawia wrazenie obwisłego. A łatwo bylo zrobic cos z kiecka zeby był on ladnie potrzymywany i był kolejnym atutem. Teraz - moim zdaniem ta obwisłosc rzuca sie w oczy i psuje bardzo udana reszte kreacji i stylizacji. Nawet na jednym zdjeciu widac ze pod biustem kiecka nie przylega do ciala a luzno wisi - czyli to co powinno byc na piersiach sie mocno obsuneło w dól i zrobila sie tam "pustka". Efekt taki - ze moim zdaniem biust prezentuje sie nieładnie (a szkoda bo mogło byc super) ty oczywiscie mozesz miec inne zdanie ale uszanuj z łaski swojej ze ktos - np. ja moze sie z toba nie zgadzac Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 19:15 Nie powiedzialabym, ze ma spory biust. Co do ksztaltu piersi to mogla miec takie przed ciaza i karmieniem, nie wszytkie kobiety i dziewczyny maja sterczace piersi. U mnie zmiana nastapila podczas karmienia, czego bardzo zaluje. Rozmawialam wtedy z moja znajoma i ona mowila, ze u niej nic sie nie zmienilo. Piersi miala wlasnie takie 'zwisajace' od zawsze. Nigdy nie byla gruba i nie chudla duzo. Taka uroda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 19:54 Kiecka jest źle uszyta,ze zsuwa się z biustu. A biust nie musi cale życie sterczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 19:58 no ale dlaczego uważasz że nie? ja nie mam takiego obwisłego biustu, czy tam źle ułożonego w sukni jak ABC i nie miałam będąc tyle po ciąży ile ona - czy trzeba koniecznie wielbić ją i jej cycki? Dla mnie kanon piękna jest inny (jeśli o cycki chodzi) i nie mam zamiaru w imię patriotyzmu twierdzić, że jej biust jest przepiękny i sterczący. Bo nie jest. I doprawdy w tej materii nie mam jej czego zazdrościć jak to ktoś tam napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: oczywiście rozumiem 18.01.10, 20:03 Sukienka ewidentnie źle uszyta powinna trzymać się,a ona opada rozwałkowując biust. I nie ma obwisłego biustu.Nawet z balonów Dody można zrobić obwisły,a przecież "wolno puszczony"wznosi się ku niebiosom. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:40 Alicja wygląda bardzo ładnie. Kiecka chyba się ino nieco obsunęła i tyle, a może to i taki krój. W każdym razie biust Alicji zostawiłabym w spokoju, bo IMO jest bardzo przyzwoity. Jeśli już miałabym się czepiać czegokolwiek, to Alicji lalusiowatego partnera. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 20:06 kawka74 napisała: Jeśli już miałabym się czepiać czegokolwiek, to Alicji lalusiowatego partnera. ;p No niestety. Tym bardziej, że wieść gminna niesie, że jest on chorobliwie zazdrosny i ponoć Alutkę już był więził w swoich apartamentach Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 22:52 Więził? mmmmmm I może mówił brzydkie słowa po niemiecku? ;p Mnie się takie typy nie podobają okrutnie - kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 12:30 CytatWięził? > mmmmmm > I może mówił brzydkie słowa po niemiecku? ;p > Mnie się takie typy nie podobają okrutnie - kwestia gustu. Mamy podobne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:47 Ślicznie wygląda, tak krótko po porodzie. Tylko ta sukienka chyba ma cos nie tak z górą- za mała moim zdaniem ale całość ok. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:51 Colin piękny, Alicja piękna, sukienka też BYŁABY piękna, gdyby miała doszyte grube ramiączka. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:54 Grube ramiaczka byłyby swietne. Własnie tego mi w tej sukience brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 16:59 Ala wyglada bosko!! Ciesza mnie pozytywne komentarze osob, ktore wogole jej nie znaja...co innego mozna powiedziec o polskiej stronie komputera Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 10:30 sukienka też BYŁABY piękna, gdyby miała doszyte > grube ramiączka. taaaa, a na calosc narzucony wór od ziemniaków- wtedy dopiero byloby cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 17:01 Bardzo ładan sukienka, jeden z moich ulubionych kolorów. Sukienka znana, w podobnym fasonie kojarzę Angelinę i Charlize Theron. Alicja jest atrakcyjną, przystojną kobietą ,nie jest interesująca, piękna ,jest ładna, atrakcyjna. Według mnie za dużo szumu wokół niej, niech jej się wiedzie. Colin też przystojny, fajny akcent, jak dla mnie ma jedną wadę -jest niski Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 17:16 Wygląda ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
11anetta Re: zylki na cyckach 18.01.10, 17:38 jest super ladna nawet z ta jej konska szczeka i zylkami widocznymi na cyckach Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Ala super - sukienka nie bardzo 18.01.10, 17:23 tzn ogólnie kieca nie jest brzydka, ale Ala to młoda dziewucha, mogłaby bardziej zaszaleć, i z kolorem, i z fasonem . Ogólnie bardzo ładnie, choć nie wystrzałowo. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Cycki 18.01.10, 17:25 Ja najbardziej OK. Przynajmniej widać, że naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 17:52 Jak na mamę karmiącą to rewelacja. Widziałam jakiś tam wywiad z nią, który przeprowadzała Kinga Rusin i Alicja zarzekała się, że karmi (chociaż niezbyt wiarygodne dla mnie to było, no ale to tylko moje odczucie). Ogólnie jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 18:20 Wygląda pięknie, nie podoba mi się taki krój sukienki (u góry), ale ABC wygląda naprawdę dobrze.W ogóle ładna z nich para. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 18:42 Bardzo mi sie podoba Alicja, jej szczeka mi nie przeszkadza Wyglada slicznie. Cyckow nie ma sie co czepiac, sukienka mogla je troche przygniesc moze taka moda u nich. Ten absztyfikant do wymiany I jeszcze jedno nie kazdemu pomoze sztab stylistow, zeby wygladac tak jak Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 19:12 dzięki Alicji wiem kto zacz ten Colin, a sukienka ma piękny kolor, choć za odważna dla mnie, ale Alicja pięknie wygląda, b. kobieco Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 19:47 Wyglądało pięknie,świeżo. Śliczny makijaż, ładnie dobrana suknia, młodość, klasa. Nie zawsze mi się podobała, ma dość ostre rysy twarzy,ale tu wygląda tak,że mucha nie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
chococino Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 19:54 Uważam, że wyglądała bardzo ładnie, mimo że uroda Alicji nie jest w moim typie. A wy macie widzę niezłą frajdę mogąc skrytykować. Polska mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 20:06 Nasza Alka wyglądała przepięknie, uroda prawdziwej gwiazdy filmowej, nie mogłam się napatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kas.woj.1 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 20:24 każdy ma prawo do swojego zdania! wg. mnie sukienka bardzo ładna tylko całość psują cycki, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 10:32 > tylko całość psują cycki, hihihi Ciekawe, czy ty masz choc w polowie tak piekne jak Alicja? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 10:43 rita75 napisała: > > tylko całość psują cycki, hihihi > > Ciekawe, czy ty masz choc w polowie tak piekne jak Alicja? ;> hihihi? nie bardzo kumam... przecież Alka ma super cycki, przynajmniej tak wyglądają w tej sukience! Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio nie tylko Polacy.... 18.01.10, 20:07 Colin is so gorgeous, but Alicja here is just so stiff, sheesh girl put your arm around that HUNK instead of posing! The E! reporter couldn’t even pronounce her last name either. He’s STILL prettier than she is. Read more: justjared.buzznet.com/2010/01/17/colin-farrell-alicja-bachleda-golden-globes-2010-red-carpet/#ixzz0czaLwfal i jeszcze: She acts like she’s the celebrity and she should have worn more support for her sagging boobs. Read more: justjared.buzznet.com/2010/01/17/colin-farrell-alicja-bachleda-golden-globes-2010-red-carpet/#ixzz0czat3IlB więc nie rzucajcie się tak, gdyż to kwestia gustu a nie zazdrości, bo niby czemu jakiś obcokrajowiec miałby jej czegoś zazdrościć. Opinie są podzielone i tyle - normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka1313 Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 23:26 Cudownie, naturalnie.... ach!!! Niech sobie zobacza jak powinna wyglądać kobieta te wszystkie nadmuchane i naciągnięte lale! Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 18.01.10, 23:38 majenkir napisała: > Ogladalyscie? Pare razy mignela mi w telewizorze. > Jak Wam sie podobala sukienka? Sukienka piękna, cudny kolor. W ogóle Alicja jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 09:00 Jestem w lekkim szoku, bo nawet na jej cycki nie zwróciłam uwagi, cóż nie jestem facetem, żeby w cudze biusty się wgapiać Zwróciłam uwage na twarz, ogólnie kieckę i tyle. Bardzo ładnie wyglądała, świetnie fryzura złagodziła rysy twarzy. Za to Colin, to nie facet w moim typie on mi się nie podoba i to w żadnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: Golden Globes 2010 - Alicja Bachleda 19.01.10, 09:01 Zabójczo wygląda, co prawda zgadzam się co do uwag dotyczących biustu, ale mimo tego całkowity efekt jest zabójczy. Odpowiedz Link Zgłoś