angazetka 24.01.10, 19:39 Czy to możliwe, żeby od mrozu chciało się spać? Tak to własnie odczuwam, ale nie wiem, jaka miałaby być zależność między tymi zjawiskami - że co, w sen zimowy chcę zapaść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bracialwieserce Re: Mróz a senność 24.01.10, 19:50 A spr regularnie pracę tarczycy? TSH i ft4 oraz morfologię i OB robisz, plus cukier na czczo i mocz ogólny? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mróz a senność 24.01.10, 20:03 Niedoczynność tarczycy mam, ale leczę i kontroluję. Chyba że mi się pogarszyło ostatnio i stąd ta senność Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Mróz a senność 24.01.10, 20:27 Od mrozu to się zasypia jak już człowiek jest przemarźnięty na kość po długiej wyprawie na koło podbiegunowe Jeżeli nie jesteś typem zimowego globtrotera to lepiej porozmawiaj z lekarzem. Zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: Mróz a senność 24.01.10, 20:35 Ti ja też niedźwiedzica jestem. Od kiedy zaczęły się mrozy, to w ciągu dnia strasznie senna jestem, ale wieczorem chodzę spac normalnie. I to mimo, że jest wysokie ciśnienie. Normalnie przy wysokim ciśnieniu to ja biegam jak fryga a teraz - szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mróz a senność 24.01.10, 21:04 okropna sennosć czasami mnie dopada, ale jest to bardziej związane z moim miesięcznym cyklem, niż pogodą Odpowiedz Link Zgłoś