otojatu 30.01.10, 17:36 Mój Mąż jest Dekoratorem Wnętrz a Wasi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snob_nad_snoby Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 19:50 gazeta_mi_placi napisała: > Własny biznes. A to jest taki zawód? Nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 20:03 snob_nad_snoby napisała: > gazeta_mi_placi napisała: > > > Własny biznes. > A to jest taki zawód? Nie wiedziałam. Ja myślę, że to jest właśnie zawód męża Gazety. Jej mąż się zawiódł na własnym biznesie . Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 20:09 > Ja myślę, że to jest właśnie zawód męża Gazety. Jej mąż się zawiódł na > własnym biznesie . To gazeta jest gejem??????? i ta lalka dmuchana to facet???? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 22:00 czar_bajry napisała: i ta lalka dmuchana to facet???? facet facet! - w dodatku taki, co w klubach go go się obraca. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 17:44 "Mój mąż z zawodu jest Dyrektorem." Co się Marysia jeszcze pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 18:10 Serwisant kabin prysznicowych. Z zawodu budowlaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
otojatu Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 18:48 Ale masz pojechaną sygnaturkę! Zmień kilka wyrazów na usa i będzie wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 20:12 krejzimama napisał: > ksiądz katolicki Krejzi oplułam monitor przez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi krejzimama 30.01.10, 21:53 Proszę zmienić/usunąć sygnaturkę. Obecna jest wbrew Regulaminowi forum Gazeta.pl pkt.4 Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 30.01.10, 22:01 Moja sygnaturka pochodzi z ksiązki oraz artykułu Oriany Fallaci "Wściekłość i Duma". Tekst ten został opublikowany w Gazecie Wyborczej a ksiązka wydana legalnie przez wydawnictwo Cyklady w roku 2003(wydanie pierwsze). Zatem cytatem tym nie naruszam ani prawa polskiego, ani żadnego regulaminu. Mam nadzieję że moje wyjaśnienia są wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: krejzimama 30.01.10, 23:44 to już tzw. ślub partnerskie są u nas dozwolone??? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: krejzimama 30.01.10, 23:55 krejzi twoja sygnaturka nie jest swietna jest zalosna mialka i obrazliwa wstaw sobie zamiast islamu chrzescijanstwo a zobaczysz czy kontekst ci sie zmieni? a odbiorcom? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 30.01.10, 23:59 Uważasz twórczość Oriany Fallaci za miałką? Nie wiem kim jesteś i co robisz, ale mogę założyć że daleko ci do jej intelektu, osiągnięć oraz urody. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: krejzimama 01.02.10, 01:54 uwazam ze trzeba prezentowac najglebsze dno intelektualne zeby sobie cos takiego ladowac w sygnaturke a tworczosc Oriany Fallaci wisi mi i powiewa W OGOLE mnie nie interesuje wstrzasajace nie? > Nie wiem kim jesteś i co robisz, ale mogę założyć że daleko ci do jej intelektu > , > osiągnięć oraz urody. ano wlasnie nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 01.02.10, 01:57 Bo nic tu ciekawego "do wiedzenia" nie ma. Tyle że cycami epatujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: krejzimama 01.02.10, 04:03 Ja uwazam ze jest fanatyczka(swiadczy o tym wiele z jej artykulow). Co do urody to mozna polemizowac. Sygnaturka jest durna,a ty jeses mocno uprzedzona. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 01.02.10, 09:24 Była jak już, była. Bo umarła. Miała odwagę powiedzieć głośno to co wielu myśli, ale boi się to wyrazić Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 31.01.10, 00:05 Tekst z którego pochodzi ten cytat opublikowała Gazeta Wyborcza z 06-07.10.2001. Czyli twoim zdaniem GW publikuje teksty żałosne, miałkie i obraźliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: krejzimama 31.01.10, 10:49 Czyli twoim zdaniem GW publikuje teksty żałosne, miałkie i > obraźliwe? Bardzo często. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 31.01.10, 11:03 Może jakieś przykłady? Tylko w zakresie poważnej publicystyki, a nie opisu wypadku z lokalnego dodatku. Hmmm to po co udzielasz się na forum gazety skoro twoim zdaniem zamieszcza takie nędzne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi gwoli wyjaśnienia 31.01.10, 16:17 emama, ani inne forum serwisu eDziecko, to nie jest forum Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: gwoli wyjaśnienia 31.01.10, 23:14 O chwilunia ! Może to jest forum Gazety Polskie, Naszego Dziennika czy czegoś w ten deseń ? A może adres jest jednak www.gazeta.pl ?! No proszę ja was, mniej hipokryzji ! Cytat jest prawdziwy, opisuje rzeczywistość, a że to niektórych uwiera... cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: gwoli wyjaśnienia 01.02.10, 07:59 co nie zmienia faktu, że przede wszystkim to ten cytat jest rasistowski. I wzywający do nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: gwoli wyjaśnienia 01.02.10, 09:28 Co ma rasizm do religii? To po pierwsze. Po drugie pani Fallaci walczyła piórem by otworzyć europejczykom oczy na zalew islamskiej dżumy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: gwoli wyjaśnienia 01.02.10, 09:58 > Może to jest forum Gazety Polskie, Naszego Dziennika czy czegoś w > ten deseń ? Nie, nie jest to forum niczego w ten deseń. > A może adres jest jednak www.gazeta.pl ?! Owszem, jest to adres portalu Gazeta.pl. I to forum znajduje się wśród innych należących do niego. I nie ma nic wspólnego z tytułem Gazeta Wyborcza. Jeśli chodzi o czasopisma, to konkretne forum i inne z serwisu eDziecko.pl mają ścisły związek z miesięcznikiem Dziecko. > Cytat jest prawdziwy, opisuje rzeczywistość, a że to niektórych uwiera... cóż.. Niektórzy zawsze szukają drugiej dziury w wiadomo w czym... cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: gwoli wyjaśnienia 01.02.10, 10:13 > I nie ma nic wspólnego z tytułem Gazeta Wyborcza. Ma. Należy do tego samego koncernu medialnego, który nazywa się Agora. Zarówno portal gazeta.pl jak i jego fora są siłą faktu kojarzone z GW. > Jeśli chodzi o czasopisma, to konkretne forum i inne z serwisu > eDziecko.pl mają ścisły związek z miesięcznikiem Dziecko. Miesięcznik Dziecko również należy do koncernu Agora. Pewna odrębność tego forum wynika zapewne z tego że zostało wchłonięte w struktury Agory po przejęciu do wydawnictwa Prószyński. Obecnie można traktować je jako integralną część forum gazety.pl z powiedzmy pewną formą odrębności. Co do cytatu to warto się nad nim dobrze zastanowić jak i nad tym co niesie ze sobą ekspansja islamu bo zamiast wolnej prasy i for będziemy studiować wersety koranu. Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: krejzimama 01.02.10, 04:06 Tak i jeszcze produkuje artykuly z bledami, zrowno stylistycznymi jak rowniez merytorycznymi. Jesli uwazasz ze Fallaci i Wyborcza to szczyt osiagniec intelektualnych to niestety nie powinnas kwestionowac inteleku innych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 01.02.10, 09:25 >Jesli uwazasz ze Fallaci i Wyborcza to szczyt osiagniec intelektualnych Gdzie to napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 18:16 otojatu napisała: > Mój Mąż jest Dekoratorem Wnętrz a Wasi? A Nasi Nie Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 19:06 imasumak napisała: > magiem Mógł się oddać tak niespotykanej profesji, ponieważ jest księciem (nie z zawodu, tylko z urodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 18:53 A mój nie ma zawodu wyuczonego (ukończony ogólniak), ale jest Doradcą Klienta działu technicznego telefonicznej obsługi klienta Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 19:27 zoofka napisała: > politolog to chyba z wyuczenia? bo gdzie pracuje politolog jako politolog? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 20:54 no z wyuczenia pracuje jako handlowiec też mnie zawsze zastanawiało, gdzie politolog może pracować jako politolog Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 22:54 Np. w jakims instytucie analiz politycznych. Instytut Studiow Wschodnich itp. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 18:56 Zawody Mężów EMAM -miłosny, może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
otojatu Porady 30.01.10, 19:13 Nnonono jeszcze się żaden nie powtórzył! Dzięki temu wątkowi będziemy wiedzieć do kogo zgłosić się po poradę;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Porady 30.01.10, 19:33 BABIARZ - zawód wykonywany przez mojego męża w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Porady 30.01.10, 20:18 e.logan napisała: Szambonurek. A nie SzamboNOREK? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 20:08 otojatu napisała: > Mój Mąż jest Dekoratorem Wnętrz a Wasi? A nasi nie Odpowiedz Link Zgłoś
3fanta Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 21:09 Kierowca.Jeżdzi na trasy międzynarodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 21:26 Farmaceutą, sprzedaje stoperan tym, co zadają za dużo pytań, zwłaszcza głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 21:32 driadea napisała: > Farmaceutą, sprzedaje stoperan tym, co zadają za dużo pytań, zwłaszcza głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 21:57 wyuczony zawód to elektryk aktualnie pracuje jako lakiernik na stolarni. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 21:56 kiedyś był marynarzem a teraz przekwalifikował się na papiernika Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 07:53 pracuje w dużym zakładzie papierniczym przy obsłudze maszyny pap. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 22:04 a zawody EMAM Cię nie interesują? Dlaczego mężow? Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 22:09 zlosliwe_malpisko napisała: > a zawody EMAM Cię nie interesują? Dlaczego mężow? Jak to dlaczego? Rozpatruje czyją kochanką warto ewentualnie zostać. Odpowiedz Link Zgłoś