crackusek 02.03.10, 22:49 Mężczyzna czy kobieta? Kogo wybieracie? Robi Wam to różni Ja wolę mężczyzn- są delikatniejsi. A jak przystojny to jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Ginekolog 02.03.10, 22:51 Ani kobieta ani mężczyzna. Nie mam potrzeby chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kulma.m Re: Ginekolog 02.03.10, 22:59 Ha haaa, to co odkrywasz przed nami prawdziwa plec? Kazda myslaca zdroworozsadkowo kobieta ma potzrebe, chocby coroczna cytologie... Ale co ja tam wiem. Co do pytania, nie robi roznicy, chadzalam i do kobiety i do meszczyzny. Kobieta ma pewnie wieksze doswiadczenie na sobie, faceci za to bardzej rzeczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Ginekolog 03.03.10, 13:03 material do cytologii nie musi byc pobrany przez lekarza, w wielu krajach robia to pielegniarki Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Ginekolog 03.03.10, 13:35 princess_yo_yo napisała: > material do cytologii nie musi byc pobrany przez lekarza, w wielu > krajach robia to pielegniarki Owszem i w wielu krajach cytologie robi sie co 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ginekolog 02.03.10, 23:03 Zdecydowanie mężczyzna, miałam dwa razy do czynienia z kobietą i w obu wypadkach kompletna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ginekolog 03.03.10, 00:03 Jestem przeciwna dyskryminacji, więc wybieram po prostu dobrych specjalistów, bez względu na płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1907 Re: Ginekolog 03.03.10, 08:01 Kobieta __________ kliknij i wygraj kosmetyki Vichy na Dzień Kobiet wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=33108 Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: Ginekolog 03.03.10, 08:05 facet chociaz w piatek ide do babki,pierwszy raz od kilkunastu lat bedzie badala mnie kobieta,wiec moze zmienie zdanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Ginekolog 03.03.10, 08:23 Wolalam meżczyzn, ale w pewnym momencie okazalo się, ze moj naprawde ukochany gin (uratował mi dziecko w czasie porodu, jest za co kochac) totalnie olewa calą sfere psychiki. I znalazlam panią doktor, ktora wysluchuje, i bierze pod uwagę, co mowię, a potem jeszcze spokojnie i jasno tłumaczy, co, jak i dlaczego. Oczywiscie ma też opinię bardzo dobrej specjalistki. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Ginekolog 03.03.10, 11:51 Zasadniczo oczywiście dobry fachowiec. Ale jeśli mogę wybierać, to wybieram kobietę. Kobiety, do których trafiałam były rzeczowe i jednocześnie empatyczne, faceci - najczęściej patałachy albo chamy. Tak mi się trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Ginekolog 03.03.10, 13:53 nie robi mi różnicy, do czasu ciąży chodziłam tylko do kobiet a potem spotkałam swojego doktorka i nie zamienię go na nikogo innego... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ginekolog 03.03.10, 16:58 Wole kobiety. Uwazam,ze lepiej rozumieja problemy zdrowotne innych kobiet,poza tym przy badaniu jestem mniej zazenowana niz jak to ma miejsce kiedy bada mnie mezczyzna. Co do stwierdzenia,ze mezczyzni sa delikatniejsi to chyba jakis mit. Bylam badana i przez lekarzy i lekarki i zadnej roznicy w tym temacie nie zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Ginekolog 04.03.10, 09:20 .>poza tym przy badaniu jestem mniej zazenowana niz jak to ma > miejsce kiedy bada mnie mezczyzna. A tego nie rozumiem. Dla mnie akurat mniej krępujące jest badanie przez mężczyznę, jakoś bardziej naturalne. No i może to dlatego, że trafiałam na lepszych lekarzy niż lekarki, ale mimo wszystko do mężczyzny ginekologa chętniej idę. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Ginekolog 03.03.10, 17:13 niestety jetsm uprzedzona trochę dwa razy byłam badana przez kobietę - jedna grzebała we mnie jak w torebce, mimo, zę wiedziała, ze jestem dziewicą i z miejsca chciała mi pigułki dawać, bez wywiadu druga- dobry fachowiec, ale tak nieprzyjemny człowiek, ze nie zniosłabym regularnie stąd - facet i nie ukrywam, że po powyższych długo nie brałam pod uwagę kobiety, teraz nie wykluczam, gdybym musiała zmienic gina Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Ginekolog 04.03.10, 08:43 Tylko kobieta, szkoda tylko, że albo trafi się dobrze albo trzeba iść do mężczyzny. W takiej Świdnicy np. na kilkunastu ginekologów jest tylko dwie kobiety, z tego jedną najlepiej omijać szerokim łukiem, a o drugiej też są różne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Ginekolog 04.03.10, 09:13 Mężczyzna. Mam badania statystyczne -w szpital;u klinicznym badało mnie stado studentów - dziewczyny brutalnie, chłopaki z namaszczeniem Odpowiedz Link Zgłoś