tullinka 07.06.10, 10:34 Chcę nadać paczkę, z pomocą dla emamy z 'pomocne emamy' macie namiary na tanich kurierów? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1alfa1 Re: Tani kurier ? 07.06.10, 10:41 ten był polecany www.wysylajnajtaniej.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Tani kurier ? 22.07.10, 12:42 Korzystam z WysyłajNajtaniej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 Re: Tani kurier ? 07.06.10, 12:24 www.mojeciuchy.pl/za_darmo/ Tam masz czarnym drukiem nazwy firm (na czerwono) i cennik Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Tani kurier ? 07.06.10, 18:37 Na stronie, którą podałaś, są linki do firm kurierskich i standardowych cenników. Natomiast istnieje od groma i ciut ciut firm tańszych: - małe, lokalne firemki kurierskie, które mają podpisane umowy z duzymi na obsługę poza swoim miastem; - firmy, które nie mają własnej sieci kurierskiej, ale mają podpisane umowy z dużymi, jako spory klient mają spore rabaty, jakich nie uzyska drobny klient. Korzystałam z takiej, która jest na pierwszym miejscu w wynikach google, jesli się wpisze to co w temacie wątku. Opcja dla niespieszących się, zanim dojdzie przelew, zanim przyślą list przewozowy, to zamówienie kuriera przechodzi na następny dzień - mnie się spieszyło, paczkę zawiozłam sama do tej dużej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekallegro Porównaj na stronie 22.07.10, 09:43 Porównywarkę cen masz tu: www.kurierem.pl - sprawdź sobie co się najbardziej opłaca. Osobiście wysyłąm z www.dwiepaczki.pl i mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-ruda Re: Porównaj na stronie 02.08.10, 12:36 Zgadzam się z poprzednikiem również polecam dwiepaczki, firma solidna - w każdym razie nie miałam z nimi problemów czego nie mogę powiedzieć o wcześniejszych firmach za pomocą których wysyłałam. Odpowiedz Link Zgłoś