halkatia Re: Wymarzona rasa psa 09.06.10, 22:11 Marzyłam o yorku lub labradorze,znalazłam wielorasowca,pod śmietnikiem. Kocham JĄ miłością wielką od 3 lat...chociaż czasami mnie wku...a niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Wymarzona rasa psa 10.06.10, 00:01 Zawsze marzyłam o nowofundlandzie. I takiego mam i za nic bym go nie zamieniła. Pies spokojny cierpliwy kochający dzieci. są też i wady no ale , który pies ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 10.06.10, 01:51 edycia274 napisała: >są też i wady no ale , który pies ich > nie ma Chart ich nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
kingus27 Re: Wymarzona rasa psa 10.06.10, 02:10 sarplaninak-jugosłowiański pies pasterski...cud, miód i orzeszki. Dobrze prowadzony i szkolony nie do pobicia... Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Wymarzona rasa psa 10.06.10, 09:28 Zapomniałam napisać: mastiff tybetański to jedna z niewielu ras o sierści hypoalergicznej, nie wydziela żadnego zapachu, nawet jak jest mokry. Super stróż,cierpliwy i łagodny dla dziecka, wielka maskota, uparciuch, ma swój rozum i tybetański spokój. Pies pierwotny i przodek wszystkich molosowatych: wszystkich dogów,bokserów, nowofunland podobno ma bardzo dużo z mastiffa tybetańskiego, ale mastif się tak nie ślini Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Wymarzona rasa psa 10.06.10, 09:42 Owczarek niemiecki lub Cavalier King Charles spaniel. A najlepiej oba, w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: Wymarzona rasa psa 10.06.10, 21:58 A my mamy maltańczyka,przejżałam kilka postów i nie zauważyłam by któraś z was miała maltanczyka Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Wymarzona rasa psa-Dog niemiecki arlekin 10.06.10, 20:15 i labrador angielski czarny! Obydwa już miałam, zresztą ze schroniska były. Cudne, wielkie psie serca! Teraz mam bull mastif angielski, też schroniskowy troszkę skundlony, ale nasz! Odpowiedz Link Zgłoś