kali_pso 03.07.10, 19:00 ...a zrobić marzycie/chcecie/planujecie... - nigdy nie byłam za granicą - nigdy nie leciałam samolotem - nigdy nie doszłam do litery M w łóżku..heheheheheh..to się nie liczy, to żart...hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:11 nie bzykałam się z Murzynem ups...Afroamerykaninem I nie skoczyłam ze spadochronem I nie widziałam Stonehenge I nie urodziłam syna Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:15 > nie bzykałam się z Murzynem ups...Afroamerykaninem Czy będę zbyt wścibska jeśli zapytam czy to podpada pod kategorię "marzenia" czy "plany"p Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:19 Marzenia Dopóki kocham jestem wierna Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:49 Pewnie Twój ma małego skoro marzysz o murzynowej pytce A nie mówiłam w inny wątku,że musi mieć jakiś feler Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:54 Gazeta skarbie, to się projekcja nazywa...współczujemy mocnop Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:44 Gazecie chodzi o penisa mojego męża ? Patrzcie no,niby taka wyszczekana a używa zdrobnień niczym dzieci w piaskownicy. No ale coż sie dziwić, reprzentując podwórkowy poziom można nie znać innego niż tamte słownictwa. Gazetko-ja sie powtórzę, cieniuteńka w uszach jesteś. Ale próbuj próbuj-ćwiczenia czyni miszcza. Bo mistrzem to Ty nigdy nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:02 Pewnie Twój ma małego skoro marzysz o murzynowej pytce > A nie mówiłam w inny wątku,że musi mieć jakiś feler Gazeta monitor mi czyścisz Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:17 co to litera m w łóżku? a jeśli chodzi o pytanie nie pracowałam w zawodzie a chciałabym Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:24 > co to litera m w łóżku? ..a tak Nikoś Dyzma mi się przypomniałp ..może być np. na modliszkę albo co tam sobie wymyśliszp Odpowiedz Link Zgłoś
ladyann77 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:36 - nigdy nie widziałam zorzy polarnej, ale mam zamiar ten błąd naprawić; - nigdy nie upiekłam porządnego ciasta drożdżowego (choć próbowałam desperacko); - nigdy, w żadnych wyborach parlamentarnych i prezydenckich nie zdarzyło mi się głosować ZA, ale zawsze PRZECIW... Tak będzie i tym razem... a to już na szczęście nieaktualna lista: - nigdy nie kochałam się na łonie natury ;P; - nigdy nie widziałam delfinów na wolności; - nigdy nie jadłam banana prosto z drzewa; - nigdy nie rodziłam! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:45 > - nigdy, w żadnych wyborach parlamentarnych i prezydenckich nie zdarzyło mi się > głosować ZA, ale zawsze PRZECIW... Tak będzie i tym razem... > ..to Ci historia demokratycznie jezyk pokazała..moim zdaniem- odszkodowanie się należy, jak nic Pozostają marzenia, może kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:04 Jaśniej poproszę. Nie trawię dołegi-mostowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:12 Ale to chodzi o ten film z Pazurą a on ma tyle w sobie z Dołęgi- Mostowicza co ja z adeptki szkoły baletowej Otóż Nikoś Dyzma uczył się erotycznego alfabetu z panią minister( w tej roli świetna Ewa Kasprzyk)...k- na kogucika itp, itd.Nie pamiętam do której litery doszli...heheheheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:14 Napewno do P na pomidorka Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:48 1. nie miałam własnej działalności, a myślę o tym 2. nie byłam na Bora Bora a chcę ii w sumie to tyle aha i posufrowałabym na Hawajach Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 19:54 - nigdy nie byłam w stanach - nigdy nie mieszkałam i nie miałam domu z ogródkiem Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 21:57 > 2. nie byłam na Bora Bora a chcę Lipcowa, daj znać, jak będziesz w trakcie realizacji. Nie lubię tłoku! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:04 Nigdy nie leciałam balonem. A właśnie dwa przelatują niedaleko. Podobnie nigdy nie leciałam szybowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Oj tego jest przecież mnóstwo 03.07.10, 20:13 Większość rzeczy, które wymieniłyście: i ciasto drożdżowe i seks z Murzynem i lot balonem i ta zorza (ehhhhh), i syn i domek z ogródkiem i wiele, wiele innych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Oj tego jest przecież mnóstwo 03.07.10, 20:16 Zebra, nie ściągaj..heheheheeh Pisz od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
melmire [...] 03.07.10, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire melmire 03.07.10, 21:35 o_O co w mojej wypowiedzi zlamalo regulamin?Swoja droga, pierwszy raz mnie cenzuruje, trza to opic Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: melmire 06.07.10, 17:18 forum.gazeta.pl/forum/w,567,112253444,112270435,melmire.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:24 Ja musze zdublowac Bora Bora marzy mi sie od podstawowki! Odpowiedz Link Zgłoś
chococino Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 20:30 Nie paliłam trawy, a teraz jestem za stara na debiut w tej sprawie. Nie pracowałam w zawodzie, a bym chciała. Nie skoczyłam na bunge, ale tego bym nie zrobiła nawet za dopłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 21:11 Nigdy (na szczęście) nie zaśpiewam publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 21:22 Nigdy nie mieszkałam w domu z ogródkiem, a chciałabym szaleńczo. Będę do tego dążyć. I nigdy nie byłam pilotem rajdowym - ani kierowcą. Ale to już raczej w sferze marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
wilee Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 21:46 nigdy nie założyłam wątku na e-mamie... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 03.07.10, 21:49 dużo niestety jest takich rzeczy ale z wykreślonych - tu chwila na kiwanie głowami z politowania - dziś pierwszy raz w życiu miałam na sobie wysokie obcasy ich kupno było taką atrakcją do zaliczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 00:37 -nigdy nie jadlam wegoza -nigdy nie jezdzilam na nartach -nigdy nie spalam z czarnoskorym Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 00:55 jeszcze nie : -skoczyłam z bangee -nie zażywałam narkotyków -nie uprawiałam seksu grupowego - nie jechałam limo -nie byłam w hollywood -nie naplułam w twarz osoba które na to zasłużyły -nago nie kapałam się w morzu/jeziorze/stawie -nie wygrałam w totka wszystko jeszcze przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 01:54 spełnij drugą pozycję z listy to implikuje większość pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 00:53 wszystko przede mną, ale na chwilę obecną: - NIGDY nie wstydziłam się swojego nicka. NIGDY też go nie zmieniałam, a wraz z ze zmianą nie wyostrzyłam sobie stopnia krytykanctwa (nie mylić z krytykowaniem). ale za to dzięki wyżej wymienionym zmianom u innych użytkowników forum nabyłam alergię na wszem i wobec, a zazwyczaj totalnie bez sensu nadużywany emotikon POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
wy-logowana Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 02:48 kali_pso napisała: > ...a zrobić marzycie/chcecie/planujecie... Juz nie planuje, ale zawsze chcialam sprobowac marihuany i sexu z dwoma facetami . Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 09:21 To ja chyba w większości to co wy (niektóre przeżyłam, np. zagranica, lot samolotem Sex z dwoma facetami mmmmmm czemu nie nie próbowałam skok na bungee też mi sie marzy. Wsiąść w samochód i pojeździć sama po Polsce wzdłuż i wszerz nie myśląc i martwiąc się gdzie będę jadła , spała itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 10:13 Nigdy nie galopowałam po stepie ukraińskim i to właśnie kiedyś chciałabym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 10:23 Chciałabym pływać z delfinami Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 19:31 Nigdy nie nauczyłam się porządnie angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 19:58 - nigdy nie byłam w Paryżu - nigdy nie leciałam samolotem - nigdy nie byłam na wczasach/wycieczce all in - nigdy nie zarabiałam 10 tys zł Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 21:38 Jeszcze : Nie zwiedziłam całego świata (wszystkie miejsca nie objęte wojną), Nie jadłam chrabąszczy, Węży, smażonych dżdżownic, itp Nie spłaciłam kredytu hipotecznego, Nie odebrałam pewnego długu (już niedługo...) To chyba tyle... na razie więcej grzechów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
happy.smile Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 21:59 Nigdy nie rodziłam naturalnie (a mam dwójkę dzieci) --KOSZMAR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 04.07.10, 22:06 jeszcze nie: - jechałam "autostradą słońca" (najlepiej samodzielnie prowadząc auto) - byłam na Bora Bora - widziałam rafy koralowej - odchudziłam się w satysfakcjonujący sposób - spotkałam wielu ciekawych ludzi, o rozmowie z którymi marzę. Nigdy nie próbowałam i nie zamierzam - narkotyków - kradzieży - konkurencji u Murzynów też robić nie będę. Może jakaś nietypowa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
takatoszymura Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 10:57 Nigdy nie byłam nad Bajkałem, ale kiedyś popłynę w tygodniowy rejs po nim! Nigdy nie namówiłam mojego męża na chodzenie w bojówkach, niestety. Nigdy nie tańczyłam flamenco, ani nie ćwiczyłam capoeiry, ale może kiedyś sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:06 -nigdy nie byłam na Kubie ani Bali -nigdy nie wygrałam w totka -nigdy królewicza z bajki nie spotkałam -nigdy nie nauczyłam się grać na gitarze -nie umiem śpiewać a raczej umiem tylko słuchać się tego nie da Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:14 nie robiłam NIGDY w życiu wielu rzeczy ale pierwsze co mi przyszło do głowy to: NIGDY nie paliłam marichuany i nie zażywałam żadnych innych narkotyków. Z substancji odużających mam na koncie rózne odmiany alkoholu i mam nadzieję ze świadomie tego NIGDY nie złamię. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:17 A przeczytałaś, jakie było pytanie? Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... ...a zrobić marzycie/chcecie/planujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:24 Nigdy nie wypaliłam papierosa… a śni mi się po nocach, że palę i doznaję swego rodzaju orgazmu oskrzelowego Nigdy nie przetańczyłam całej nocy w szpilkach….. zawsze buty na zmianę mieć muszę Nigdy nie nosiłam biodrówek…….. a jak bym chciała Nigdy nie uprawiałam sexu z facetem, który potem nie zostałby moim mężem ….. taka „dziewica mentalna” ze mnie i czasami się zastanawiam; czy to mnie zubaża, czy wręcz przeciwnie…. Dla równowagi : Nigdy nie kochałam się….. na drzewie; no nic innego nie przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:35 Nigdy nie uprawiałam sexu z facetem, który potem nie zostałby moim > mężem ….. taka „dziewica mentalna” ze mnie i czasami się > zastanawiam; czy to mnie zubaża, czy wręcz przeciwnie…. To ile razy za mąż wychodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 11:37 Tyle co Ty ale ciiiiii......... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 18:34 mikas73 napisała: > Dla równowagi : Nigdy nie kochałam się….. na drzewie; no nic innego > nie przychodzi mi do głowy Czyli można wnosić po tym poście, że ruch#ałaś się już w lokomotywie kolei transsyberyjskiej, na dziale rybnym w Auchan, na grobie JPII i w windzie gmachu Urzędu Miasta Płock? Wychodzi na to, że albo tak seksualnie doświadczona, albo o wyobraźni, która co najwyżej pozwala na ustawienie programatora w pralce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 20:22 Ruch#ałaś? Po co od razu takie obrazoburcze określenie, chcesz poruszyć moją ograniczoną wyobraźnię? Gdybyś zapodał jakieś ciekawe przykłady, to mogłabym się zastanowić a tak…. nieźle przekręcony musiałabym mieć programator żeby robić to na grobie JPII??? Ryby, urząd miasta w Płocku? Nie….., no może ta lokomotywa …… Czuję syndrom małego programatora bądź słabo rozbuchanej żony. Nie pocieszę ; Twoja wina, Twoja wina….. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 20:44 mikas73 napisała: > Czuję syndrom małego programatora bądź słabo rozbuchanej żony. Nie > pocieszę ; Twoja wina, Twoja wina….. Ty pewnie z tych co jak się wkur#wią na ulicy na innego kierowcę to pokazujesz mu dwoma palcami jakie ma małe przyrodzenie? Teoria o twojej kiepskiej wyobraźni właśnie się potwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 20:49 > Ty pewnie z tych co jak się wkur#wią na ulicy na innego kierowcę to pokazujesz > mu dwoma palcami jakie ma małe przyrodzenie? Nie mam prawa jazdy i znana jestem ze swego małoagresywnego charakteru na ale tu na forum coś we mnie wstępuje..... , no jak mogłam o małym przyrodzeniu w odpowiedzi na tak elokwentny komentarz > Teoria o twojej kiepskiej wyobraźni właśnie się potwierdziła. No nie obrażaj się misiu..... > Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 06.07.10, 00:07 Potworski z Twojej wypowiedzi można wnosić iż intelektem nie grzeszysz. Wychodzi z tego że jedyne na co Cię stać to zmiana kanału w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 06.07.10, 09:20 czar_bajry napisała: > Potworski z Twojej wypowiedzi można wnosić iż intelektem nie grzeszysz. > Wychodzi z tego że jedyne na co Cię stać to zmiana kanału w TV. Korzystając z twojej metodologii badania postów=z twojej wypowiedzi wynika, że nie zdałaś z 6 do 7 klasy, masz wzdęcia po ogórkach korniszonach i nie znasz się na zegarku wskazówkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 07.07.10, 00:51 Ja natomiast myślę, że absolwent przynajmniej gimnazjum zna takie słowa jak kochanie się, współżycie seksualne czy uprawiać miłość ew. seks, które należą do zdecydowanie bardziej publicznie akceptowanych i kulturalniejszych wyrażeń niż "ru... się". Choć oczywiście istnieją w potocznej polszczyźnie i bardziej dosadne określenia . Odpowiedz Link Zgłoś
ewag12 Re: Coś, czego NIGDY nie robiłyście.... 05.07.10, 12:11 - zawsze marzyłam o tym by mój facet zabrał mnie (spontanicznie) nad morze, po to by wypić szampana, obejrzeć zachód słońca, pospacerować i wrócić do codzienności - takie oderwanie od szarzyzny na codzień, cukierkowe troche ale to właśnie chciałabym zrobić, - nigdy nie spałam pod gołym niebem, - nigdy nie byłam w Nowym Yorku a zawsze chciałam, to moje niespełnione marzenie Odpowiedz Link Zgłoś