gabi683 04.07.10, 20:05 Bardzo się ciesze mamy prezydenta bravo dla Polaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka-psotka Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:24 Prezydenta, który nie zna Konstytucji. Brawo dla Polaków. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:28 No i rozwiąże dla kochanych rodaków worek z prezentami tyyyle naobiecywał. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:31 Za to Jarek poleciał teraz starym dobrym sobą... Już nie musi się starać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:36 Serio widziałaś starego Jarkacza? Bo ja widziałam faceta, który był zadowolony ze swojego wyniku, bo gdyby Bronek wygrała 40:60, wtedy byłby dla niego problem, nie z tak niedużą różnicą, ma super pozycję wyjściową na później, no i on NIE MUSI teraz spełniać rozbuchanych oczekiwań, że będzie miłość, zgoda i ekspres do modernizacji kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:40 Tak, widziałam gościa, który o ofiarach katastrofy mówi "polegli", mówi o męczeńskiej śmierci i np. o tym, że dzięki jego bratu nastąpił powrót do patriotyzmu. Jarek is back. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:54 Angazetka, nie czepiaj się szczegółów. To i tak kolosalny postęp, że zaczął mowę od gratulacji, zamiast od zdemaskowania spisku Odpowiedz Link Zgłoś
amarantha Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:59 echtom napisała: > To i tak kolosalny postęp, że zaczął mow > ę od gratulacji, zamiast od zdemaskowania spisku > Z ciężkim westchieniem i dodał, że robi to z uprzejmości - znaczy wyzdrowiał Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Cudowny dzień 05.07.10, 00:29 angazetka napisała: > Tak, widziałam gościa, który o ofiarach katastrofy mówi "polegli", > mówi o męczeńskiej śmierci i np. o tym, że dzięki jego bratu > nastąpił powrót do patriotyzmu. Jarek is back. a co tutaj swiadczy, ze Jarek is back?? Gdzieś ta sławna agresja??? No troche obiektywizmu, chyba ze dla Ciebie jak J.K powiem dzien dobry to znaczy, ze wraca stary Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:36 Zapowiedział walkę i przestrzegł komisję by do końca była ostrożna. Będzie wesoło-PIS jako opozycja nie będzie umiarkowana w słowach. Pani Kluzik-R. (zresztą b. przeze mnie ceniona) zostanie odsunięta na drugi plan. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola bzdura 04.07.10, 23:58 Pani Kluzik R. Za 5 lat będzie startowała w wyborach. Na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:38 taa, za to Jarek nic nie obiecywał, lizał tylko wdziecznie doopę sld, i się pięknie uśmiechał swoim cudnym uzębieniem. Może w końcu bedzie miał czas o nie zdabać Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:41 Obiecywał, tyle że on nie musi teraz tego spełniać. Mam fajną pozycję obserwatora, bo skreśliłam obu, więc mogę teraz spokojnie popatrzeć na te cudne reformy.No i czekam na te 30% podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:21 marzeka1 napisała: > Obiecywał, tyle że on nie musi teraz tego spełniać. Mam fajną > pozycję obserwatora, bo skreśliłam obu, więc mogę teraz spokojnie > popatrzeć na te cudne reformy.No i czekam na te 30% podwyżki. Ja też. Ale miałam wrażenie pod koniec całej kampanii, że już pan Bronek gubił się w swoich obietnicach, wy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:22 Ja też odnosiło się do tego, że czekam na podwyżkę. Oczywiście ja oddałam ważny głos Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:39 zobacvzymy czym bronek poleci olewajac znizki dla studentow podwyzkie merytur i pensji nauczycielskich tyle napobiecywal ze w dobie kryzysu moze byc ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:41 elza78 napisała: > zobacvzymy czym bronek poleci olewajac znizki dla studentow podwyzkie merytur i > pensji nauczycielskich tyle napobiecywal ze w dobie kryzysu moze byc ciezko Popłacz się dziewczynko i tupnij noga Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:44 ja czekam na parlamentarne bo jak juz pisalam taka opcja byla do przewidzenia, po parlamentarnych bedzie papa PO wtedy moze ty bedziesz tupac nozka, ja juz z tego wyroslam gabrysiu Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:48 elza78 napisała: > ja czekam na parlamentarne bo jak juz pisalam taka opcja byla do przewidzenia, > po parlamentarnych bedzie papa PO > wtedy moze ty bedziesz tupac nozka, ja juz z tego wyroslam gabrysiu właśnie widać Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Cudowny dzień 05.07.10, 08:41 gabi683 napisała: > > > Popłacz się dziewczynko i tupnij noga Gabi,od tupania to Ty tu jesteś a ja sobie tak obserwuje bez emocji to wszystko,bo nie byłam ani za jednym ani za drugim zobaczymy co będzie dalej i oby ta euforia trwała jak najdłużej dostali kolejny kredyt,jak to Donald powiedział czekamy zatem na realizację obiecanek oraz na zgodę i spokój Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 05.07.10, 12:15 mariolka55 > Gabi,od tupania to Ty tu jesteś No ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-k-i Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:37 Ja tez sie ciesze, ze mamy prezydent, szkoda tylko, ze takiego - teraz to juz moze byc tylko gorzej i gorzej w Polsce. Biedny kraj, biedni Polacy, chociaz jeszcze raz powtorze ,,czemus biedny, bos glupi" ot cala filozofia naszego kraju i rodakow. Teraz jak przeczytam ze ktoras z emam wychwalajaca PO napisze, iz nie stracza jej do pierwszego, nie ma pieniedzy na szczepionki albo stac ja tylko na ,,bazarek" to bede sie smiala najglosniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:42 elza78 napisała: > glupich nie zal hehe O sobie mówisz a to faktycznie nie żal Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:45 masz riposty jak przedszkolak w piaskownicy jak gdzies pisalam zal ze tacy ludzie sie mnoza w ilosci powyzej 2... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:49 elza78 napisała: > masz riposty jak przedszkolak w piaskownicy jak gdzies pisalam zal ze tacy > ludzie sie mnoza w ilosci powyzej 2... Nie popsujesz mi tego cudownego wieczoru idę po browarek Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:51 na zdrowko ja tam juz pije, za parlamentarne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:52 elza78 napisała: > na zdrowko > ja tam juz pije, za parlamentarne No to napijemy się razem Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:50 > jej do pierwszego, nie ma pieniedzy na szczepionki albo stac ja > tylko na ,,bazarek" to bede sie smiala najglosniej ! Kaczyński by wykarmił, ubrał i zaszczepił? Phi ... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:51 kropkacom napisała: > > jej do pierwszego, nie ma pieniedzy na szczepionki albo stac ja > > tylko na ,,bazarek" to bede sie smiala najglosniej ! > > Kaczyński by wykarmił, ubrał i zaszczepił? Phi ... Tak i dał by na drobne wydatki taaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:38 tak gabi blysk inteligencji - jakby wygral kaczynski to bysmy nei mieli prezydenta jestes kwintesencja elektoratu ktory podarowal polsce bronka Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:39 elza78 napisała: > tak gabi blysk inteligencji - jakby wygral kaczynski to bysmy nei mieli > prezydenta > jestes kwintesencja elektoratu ktory podarowal polsce bronka Tak mili byśmy Kaczogród Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:46 A mnie się rzygać chce jak czytam te wszystkie komentarze, nic się nie zmieni; "cudze wady widzicie swoich nie znacie", "nic tak nie cieszy jak porażka wroga" - to nasze motta. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Cudowny dzień 04.07.10, 20:58 Cudów nie oczekuje. Raczej spokoju. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: pluj, elza, pluj 04.07.10, 20:59 zaraz się we własnej ślinie utopisz. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: pluj, elza, pluj 05.07.10, 00:05 ja tam gratuluje wyboru wygrala demokracja zobaczymy teraz komu sie bedzie zylo lepiej milego rzadzenia powinnyscie byc zadowolone, teraz nie bedzie na kogo zrzucic winy za niepowodzenia. pogadamy za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: pluj, elza, pluj 05.07.10, 06:56 elza78 napisała: > ja tam gratuluje wyboru wygrala demokracja zobaczymy teraz komu sie bedzie zylo > lepiej > milego rzadzenia powinnyscie byc zadowolone, teraz nie bedzie na kogo zrzucic > winy za niepowodzenia. > pogadamy za rok. Obyś się nie zdziwiła Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: pluj, elza, pluj 05.07.10, 07:13 ja sie bardzo uciesze jak w 500 dni wybuduja 1000 km autostrad juz tusku budowal do euro cala siec na euro 2012 najpierw byly autostrady potem drogi szybkiego ruchu teraz coz... nie zdazymy zobaczymy podwyzki dla emerytow nauczycieli i pielegniarek, znizki dla studentow i tak dalej, ja mysle ze ciezko bedzie mu sie wywiazac z obietnic zwlaszcza w tak ciezkich czasach jakie nadchodza a winy coz nie bedzie na kogo zrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: pluj, elza, pluj 05.07.10, 20:02 elza78 napisała: > a winy coz nie bedzie na kogo zrzucic oj mylisz się...winę zawsze da się zrzucić na Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:02 Baby, na razie się nie kłóćcie, nie wiadomo teraz który na 100%, bo to tylko sondaże, na dodatek niewielka przewaga Komorowskiego, jutro się będziecie kłócić, jak będą głosy policzony ze wszystkich komisji Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:04 Ten czy inny, żadna róznica. Prezydent niewiele może. Liczyc i tak trzeba na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:20 > Liczyc i tak trzeba na siebie. No właśnie próbuję ogarnąć 20 lat mojego dorosłego życia i swoją sytuację zawodową i finansową za kolejnych rządów i prezydentów i, qrczę, nie widzę związku. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:46 A Ja wam powiem tak poprzednio wygrał Kaczyński przełknęłam to uszanowałam wybór Polaków .Nie na śmie włam się nie dogryzłam bo nic by to nie zmieniło .Czekałam i teraz jest Nasze 5 minut,i uważam że ta krytyka jest zbędna .Zobaczymy pożyjemy co będzie i jak będzie czas pokarze Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Cudowny dzień 04.07.10, 21:59 gabi683 napisała: > A Ja wam powiem tak poprzednio wygrał Kaczyński przełknęłam to uszanowałam > wybór Polaków . Zrobiłam to samo. Jeżeli jutro wygra Kaczyński, cóż świt się nie zawali, ale niczego temu krajowi należy się spokój na górze. A tego Jarosław nie zapewni Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Cudowny dzień 04.07.10, 22:04 Nawet jeśli wygra Kaczyński, nie będzie się działo nic, czego już nie znamy z naszego polskiego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Cudowny dzień 04.07.10, 22:06 "lecz pamiętaj: naprawdę nie dzieje się nic i nie stanie się nic - aż do końca." Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 z tym cudem to hmmm 04.07.10, 23:44 moze byc tak ze zasniemy z bronkiem obudzimy sie z jarkiem ja 95 pamietam hihi, zasypialismy z bolkiem obudzilismy sie z kwachem Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 06:57 elza78 napisała: > moze byc tak ze zasniemy z bronkiem obudzimy sie z jarkiem > ja 95 pamietam hihi, zasypialismy z bolkiem obudzilismy sie z kwachem Ta raczej z kacem Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 07:14 ja tam jestem chora wiec bez kaca, pije tyle zby go nei miec Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 07:17 elza78 napisała: > ja tam jestem chora wiec bez kaca, pije tyle zby go nei miec Pokarz mi zdrowego Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 07:37 mam grype, ide do lekarza leki przeciwgrypowe i duze ilosci alkoholu nie sa dobrym polaczeniem tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 07:56 elza78 napisała: > mam grype, ide do lekarza > leki przeciwgrypowe i duze ilosci alkoholu nie sa dobrym polaczeniem tyle w tem > acie Wiedziałam ze naprawdę jesteś chora bo takie rzeczy to się tylko mówi gdy jest się chorym. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 18:02 ty jestes pierwsza od wmawiania ludziom choroby moze to z toba cos jest nie teges no i kluczowa sprawa ja nie mowie tylko pisze dziecinko... niezmiernie mnie zastanawia w kogo wdaly sie twoje dzieci, chyba w ojca bo tak zajebiste ponoc wyniki w nauce nie moga byc konsekwencja przejecia polowy garnituru genetycznego od ciebie moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 21:15 elza78 napisała: > ty jestes pierwsza od wmawiania ludziom choroby moze to z toba cos jest nie teg > es > no i kluczowa sprawa ja nie mowie tylko pisze dziecinko... > niezmiernie mnie zastanawia w kogo wdaly sie twoje dzieci, chyba w ojca bo tak > zajebiste ponoc wyniki w nauce nie moga byc konsekwencja przejecia polowy > garnituru genetycznego od ciebie moja droga...\ MYśl o swoim co by tumanem nie było a moje zostaw w spokoju))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 21:22 ja dwojke mam chowa sie zajebiscie, dziekuje. popracuj nad soba zeby obciachu swoim nie robic serio pisze, malo rozgarnieta matka to kicha wsrod znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: z tym cudem to hmmm 05.07.10, 21:26 elza78 napisała: > ja dwojke mam chowa sie zajebiscie, dziekuje. > popracuj nad soba zeby obciachu swoim nie robic serio pisze, malo rozgarnieta > matka to kicha wsrod znajomych A nie narzekam na brak znajomych Właśnie za tydzień jedziemy nad morze ze znajomymi a potem Chorwacja domek dom już opłaconyWiec nijak ma to się do twojej złośliwej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 to, ze domek oplacony o niczym nie swiadczy gabi 06.07.10, 10:14 bo znajomi moga sie wycofac i nawet pogodzic sie ze strata finansowa byleby twoich bzdetow nie sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: to, ze domek oplacony o niczym nie swiadczy g 06.07.10, 10:17 lilka69 napisała: > bo znajomi moga sie wycofac i nawet pogodzic sie ze strata finansowa > byleby twoich bzdetow nie sluchac Lila bo się spocisz Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: z tym cudem to hmmm 06.07.10, 13:33 elza78 napisała: > ja dwojke mam chowa sie zajebiscie, dziekuje. ciesz sie Elza, wg gabi tylko dzieciaci mają prawo do wyrazania swojego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Cudowny dzień 05.07.10, 00:17 wczorajszy byl cudowny dla jednych a dzisiejszy nadal nei wiadomo dla kogo bedzie cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cudowny dzień 05.07.10, 06:58 Według danych Państwowej Komisji Wyborczej z 95 proc. obwodów, Jarosław Kaczyński otrzymał 47,37 proc. głosów, a Bronisław Komorowski - 52,63 proc. głosów. jest cudowny dzień )))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Cudowny dzień 05.07.10, 09:16 czekalam 5 lat na ten piekny dzien jak dzisiejszy ze budzac sie rano " wiedzialam ze mamy "normalnego" prezydenta a nie buraka Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 09:57 " Jest cudnie " Ależ temu biednemu narodowi niewiele potrzeba do szczęścia . Mam jednak nadzieję , że ta Bronkowa połowa narodu nie jest tak głupkowata jak Gabi. Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 10:07 > Mam jednak nadzieję , że ta Bronkowa połowa narodu nie jest tak głupkowata ja > k > Gabi. Optymistka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 10:09 i to jak cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 12:19 faustine napisała: > " Jest cudnie " > > Ależ temu biednemu narodowi niewiele potrzeba do szczęścia . > Mam jednak nadzieję , że ta Bronkowa połowa narodu nie jest tak głupkowata ja > k > Gabi. Ani mnie nie znasz a ocenisz ,ciekawa jestem jak byś stanęła ze mną twarz w twarz mila byś na tyle odwagi powiedzieć to do mnie.Sadzę ze nie bo za malutka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 12:33 faustine napisała: > " Jest cudnie " > > Ależ temu biednemu narodowi niewiele potrzeba do szczęścia . > Mam jednak nadzieję , że ta Bronkowa połowa narodu nie jest tak głupkowata ja > k > Gabi. I jeszcze jedno św.Faustyna była wspaniałą i prawą osobą .I tobie księżniczko daleko do świętej Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 15:27 Jak zwykle od rzeczy gabi, jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 17:58 faustine napisała: > Jak zwykle od rzeczy gabi, jak zwykle ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 21:25 sw Faustyna skonczyla podstawowke ledwie... ale to nie wazne w ogole skad argument od czapy w dyskusji gabi moze polecic ci jakiegos dobrego lekarza od glowy z twoich okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.10, 21:27 elza78 napisała: > sw Faustyna skonczyla podstawowke ledwie... > ale to nie wazne w ogole skad argument od czapy w dyskusji gabi moze polecic > ci jakiegos dobrego lekarza od glowy z twoich okolic? heheh znów ta czapa Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 09:20 Gabi czytam twoje wpisy i nie wiem czy śmiać sie czy płakać a tak na marginesie,to to Twoja jedyna rozrywka wypisywanie na forum co ślina na język przyniesie i obrażanie innych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 10:00 mariolka- ja odpowiem za gabi. nie , to nie jej jedyna rozrywka. jedzie jeszcze do chorwacji. i w dodatku ma WSZYTSKO juz oplacone! bo pisala. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 10:21 lilka69 napisała: > mariolka- ja odpowiem za gabi. Nie mów za mnie proszę Cie i się nie wcinaj nie , to nie jej jedyna rozrywka. > jedzie jeszcze do chorwacji. i w dodatku ma WSZYTSKO juz oplacone! > bo pisala. No i Ból Lila ma straszny Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 11:53 zazdroszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jest cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 10:19 mariolka55 napisała: > Gabi > czytam twoje wpisy i nie wiem czy śmiać sie czy płakać > a tak na marginesie,to to Twoja jedyna rozrywka wypisywanie na forum co ślina n > a > język przyniesie i obrażanie innych ??? > > > > Nie przeczytałaś całkowalności ja nie nazwałam ja patologią Odpowiedz Link Zgłoś