mamakrzysia4 09.08.10, 12:19 do końca sierpnia mam umowę-na okres próbny i tak dumam iść zapytać co dalej czy nie? nie mam jakiś wybitnych argumentów za i w ogóle wdrażam się.... kurcze mam pietra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 12:22 Poszlabym i zapytala. Przynajmniej jakies zainteresowanie z twojej strony bedzie. jak zapytasz to przeciez nikt cie nie zbije i nie postawi w kacie z rekoma uniesionymi do gory wiec pietra nie powinnas miec. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3a Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 12:23 Iść.Gdyby mieli cię nie przyjąć będziesz już mogła zacząć szukać następnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
izu222 Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 12:32 Ja bym poszła, lepiej wiedzieć na czym się stoi Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 13:27 idź i się zapytaj to chyba jest też i w twoim interesie a jakie masz argumenty aby nie iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 13:27 Zawsze wychodzę z założenia, że jeśli nie mówią NIE to znaczy TAK Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 13:37 nie rozumiem tego systemu trzymania, do dnia wygasnieca umowy czasowej informacji o przedluzeniu, lub nie. noz, co ma taka osoba zrobic, jak nie, to informuje sie wczesniej 2-3 tyg, jak tak zreszta tez, co to za moda z tym budowaniem napiecia nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 13:41 Idź koniecznie. Ja zawsze chodze. Gdybym to ja miała pracownika i niezapytałby to pomyslałabym ze mu niezalezy albo jakis mało zaradny. Przeciez to normalne ze chcesz miec ew. czas na szukanie nowej co by przerwy w pracy nie miec. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: iść czy nie iść? help 09.08.10, 13:42 acha jeszcze dodam ze ja tem na do konca sierpnia i pytałam juz na poczatku lipca i choc jeszcze nie podpisałam nowej to obietnica ze zostanie pzredłuzona mi wystarczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś