Dodaj do ulubionych

stringi non stop ale bawelniane

18.09.10, 19:49
czy rzeczywiscie sa takie niezdrowe ? czy sa wsrod was takie ktore nosza wlasciwie tylko taki typ bielizny ? kurde przeczytalam przez przypadek art o tym i sie tak zastanawiam czy to nie doprowadzi do jakiejs infekcji w koncu...
Obserwuj wątek
    • mia_siochi Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 20:18
      kontopremiumizelkazaglowe napisała:

> czy rzeczywiscie sa takie niezdrowe ? czy sa wsrod was takie ktore nosza wlasci
      > wie tylko taki typ bielizny ?

Zgłaszam się wink
    • miska_malcova Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 20:42
      zgłaszam się też. Nie miewam infekcji, nawet śmiem twierdzić, że to wygodna bielizna big_grin
      • marzeka1 Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 20:48
        " nawet śmiem twierdzić, że to wygodna bielizna"- serio? Wypróbowałam kilka rodzajów, koszmar noszenia, we własnej bieliźnie- sztuk zero.
        • triss_merigold7 Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 20:54
          marzeka1 napisała:

> Wypróbowałam kilka rodzajów, koszmar noszenia, we własnej bieliźnie- sztuk zero.

spróbuj nosić własne
          jest znacznie bardziej komfortowo, niż w pożyczonych
          • marzeka1 Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 21:05
            "spróbuj nosić własne
            jest znacznie bardziej komfortowo, niż w pożyczonych "- były własne i lądowały w koszu, próbowałam kilka razy, nie dałam rady.
        • megi-1 Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 20:55
          nosze od 6-7lat prawie non stop i żadnych problemów z tego powodu nie mamsmile)
        • miska_malcova Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 21:25
          marzeka1 napisała:

> " nawet śmiem twierdzić, że to wygodna bielizna"- serio? Wypróbowałam kilka rod
          > zajów, koszmar noszenia, we własnej bieliźnie- sztuk zero.

może noś właściwy rozmiar smile

• marripossa Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 21:30
      Ja noszę stringi kilka razy w tygodniu, ale ja z tych co nigdy infekcji żadnych nie mają (odpukać) więc ginekologa nigdy nie pytałam o bieliznę.
    • pochodnia_nerona Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 21:31
      Ja kupiłam kiedyś bawełniane, przyzwoitej firmy, w prawidłowym rozmiarze, a mimo to założyłam może ze 3 razy, bo nie daję rady nosić tego badziewia. To ja już wolę bokserki i pełne majciochy w stylu lat 40 (takie seksownie zabudowane). Też się nie odznaczają pod obcisłą odzieżą, a jaka wygoda.
    • kawad Re: stringi non stop ale bawelniane 18.09.10, 22:06
      Kilka lat temu pukałam się w głowę gdy słyszałam, że ktoś nosi stringi. Potem, w przypływie sama nie wiem czego spróbowałam i okazało się, że są ok.
      Na dzień dzisiejszy nie mam innych majtek w szufladzie. Stringi wygrały. smile
    • szyszunia11 Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 00:10
      ja nie nosze, nawet nie próbowałam, bo mi się nie podobają wizualnie. Po prostu uważam je za nieestetyczne, co więcej, moje myśli kieruje raczej w aseksualne rewiry o zabarwieniu bardziej fizjologicznym niż estetycznym. Co a'la "jak z paznokciami takiej długości można dbać o własna higienę?" wink
    • georgyporgy Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 07:39
      Tylko stringi! Od wielu lat i zero infekcji, czy problemów. Nie chodzi o to, że ma być wiecznie sexy tylko o wygodę, o to że się nie odznaczają pod ubraniem i latem w upały w dupsko nie jest gorąco smile
    • sowa_hu_hu Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 10:09

ja nosze od wieluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lat tylko i wyłacznie i nic mi nie jest...
      • mamakasienki1 Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 17:53
        Ja nosze prawie wyłącznie latem do jasnych spodni, teraz ze względu na stan kiespko by mi się nosiło, no ale ja ogólnie podatna na infekcje a w ciąży to szczególnie.
      • mia_siochi Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 21:07
        Dodam jeszcze, ze jestem w ciąży i też noszę wink Infekcji nie miewam wink
    • mamabasia Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 17:56
      Dla mnie stringi to majtki krótkiego użytku. Zakładasz aby je szybko zdjąć wink
      • miska_malcova Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 22:24
        mamabasia napisała:

> Dla mnie stringi to majtki krótkiego użytku. Zakładasz aby je szybko zdjąć wink

zapewniam Cię, że to samo można powiedziec o bokserkach czy figach
      • bei Re: stringi non stop ale bawelniane 19.09.10, 22:24
        Infekcje mogą sie zdarzyć przy kazdych zbyt ciasnych majtkach.
        Kazde ciasne mogą się "wcinać" i ocierac itd.
        Noszę pod spodnie stringi od 20 lat i nie mam infekcji- nie wiem, ile wynosi czas testowania?
        Nie lubie zbyt ciasnej bielizny, zbyt ciasnych spodni (bo nawet w luźnych matkach z byt dopasowanych spodniach tez mozna wspomoc infekcję.
        Dziewczyny, które golą wszystko na dole-tez maja większe ryzyko łapania infekcji- nie mają "amortyzacji" i przy ciasniejszych spodnaich lub majtkach łatwiej łapią infekcje "tam"smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka