Dodaj do ulubionych

Internetowy Fotoalbum

25.09.10, 11:02
Czy znacie miejsce w internecie gdzie można pokazać znajomym i rodzinie zdjęcia swojego maluszka ? Albo założyć swojemu dziecku stronę jako pamiątkę na przyszłość, by w wieku 18 lat pokazać mu jaki był malutki i co też śmiesznego wyrabiał?
Obserwuj wątek
    • elza78 Re: Internetowy Fotoalbum 25.09.10, 11:22
      marku dolewski, zastanow sie bardzo mocno nad tym czy zdjecia twojego dziecka i rodziny powinny sie w sieci znalezc, w necie obejrzec je moze kazdy i zrobic z nimi co mu sie podoba...
      www.youtube.com/watch?v=4w4_Hrwh2XI
      www.youtube.com/watch?v=SGlrAhtQC24
      obejrzyj sobie moze twoje dziecko wcale nie ma na to ochoty, a ty nie pozwalasz mu decydowac smile
      • puella001 Re: Internetowy Fotoalbum 25.09.10, 12:20
        no chyba własnie jemu o taki chodzi, gdzie nie kazdy moze wejsc, tylko to jest jakos zabezpieczone odpowidnio, zeby tylko rodzina czy jacys zaproszeni goscie mogli, chyba o takie ci chodzi?wink
        • elza78 Re: Internetowy Fotoalbum 25.09.10, 19:36
          nie ma takich miejsc w sieci gdzie "niekazdy" moze wejsc, uwierz, dla chcacego nic trudnego wink
          • puella001 Re: Internetowy Fotoalbum 26.09.10, 10:57
            myślę, że sie mylisz. gdyby było tak jak mówisz to każdy miałby dostep do Twojego konta w banku czy poczty której używasz w internecie.
    • peggy_su Re: Internetowy Fotoalbum 25.09.10, 12:48
      ja uzywam albumu picassa z googla. Mam zahasłowany i dostep daje tylko temu komu chce.
      • gazeta_mi_placi Re: Internetowy Fotoalbum 25.09.10, 20:50
        Podobnie jest na Fotosiku.
        • puella001 Re: Internetowy Fotoalbum 26.09.10, 10:58
          e - tam to tylko parę zdjęć można wrzucić. zobacz na tatento.pl
      • puella001 Re: Internetowy Fotoalbum 26.09.10, 10:58
        ja uzywam tatento.pl - na picassa wszystko jest takie bezosobowe i suche.
    • kolezanka_filizanka Re: Internetowy Fotoalbum 26.09.10, 12:54
      Wg. mnie to rodzice za dużo rzeczy umieszczają o swoich dzieciach w internecie.. a po za tym, nie wiadomo czy taka strona będzie 18 lat istniała bo ktoś nie opłaci serwera...
      Więc lepiej tak książkowo...bardziej osobiście...pracowitej mamie albo zaangażowanemu tatusiowi polecam scrapbooking

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka