Dodaj do ulubionych

Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum?

26.10.10, 11:58
Pamiętacie swój pierwszy wątek?
Ja miałam dość dramatyczne wejście, bo założyłam jakiś smutny i poważny wątek na forum Gry i Zabawyuncertain Jakaś litościwa dusza przekierowała mnie na emamę, o której istnieniu jeszcze wtedy nie wiedziałamwink (na gry i zabawy trafiłam zupełnie przypadkiem przez wyszukiwarkę)
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:03
      Mnie się coś kołacze, że napisałam chyba o mojej miłości do artykułów piśmienniczych i Lila odpisała, że ona też.. albo odwrotnie smile i potem poleciało. To był 2005 r.
      • czar_bajry Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:06
        nie pamiętam jużsmile ale pierwsze kroki stawiałam na forum warszawa i przedszkolesmile
      • lila1974 morgen 26.10.10, 16:47
        Nadal mi nie przeszło, jakbyś chciała wiedzieć - a tobie? smile
        • morgen_stern Re: morgen 26.10.10, 20:06
          No co ty! Szczęśliwie wyżywam się w pracy zamawiając materiały biurowe.. Długo rozważam wybór piór żelowych czy samoprzylepnych karteczek big_grin
          • lila1974 Re: morgen 26.10.10, 21:56
            Ja też w pracy ... no i w domu mam pole do popisu przy dwóch córkach ... smile
    • iwoniaw Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:08
      Ja byłam na etapie planowania pierwszej ciąży, szukałam jakiejś informacji medycznej i mnie wyszukiwarka na emamę wrzuciła big_grin
      O rety, toż to w 2003 było!
    • pszczolaasia Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:12
      styczen 2004 na zdrowiu kobiety. nie pamietam swojego pierwszego wątku. jeszcze wtedy niezalogowana bylam...
    • imasumak Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:31
      Rok 2003, byłam wtedy w ciąży, szukałam jakiejś informacji w necie na tematy około ciążowe i trafiłam na forum CiP, a potem na ematkę.
    • mikas73 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:42
      Na początku trafiłam na forum (wyszukiwarka)-Opieka i pielęgnacja. Potem z nudów zaczęłam skakać po innych. Trafiłam na wątek na emamie, gdzie wszystkie jechały po jakiejś dziewczynie, która zdradziła się zdaje męża, jak po burej suce wink. Zaszokowana powiedziałam sobie, że nigdy więcej, nie wlezę w ten rynsztok - co to za baby, co to za język i w ogóle big_grin
      Jednak zaczęłam podczytywać i przegięcie w drugą stronę mnie wzięło, że wszystkie tu takie mądre i dowcipne…gdzie ja „biedny żuczek” do nich.
      Wreszcie zalogowałam się, napisałam z bijącym sercem pierwszy post i poszło… wink ale nie pamiętam co to było, na pewno długie i nudne big_grin
      Strasznie żałuję, że nie trafiłam wcześniej, gdy byłam w ciąży, tak się wtedy nudziłam..
    • lilka69 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:45
      ja tez zaluje , ze nie znalazlam forum jak bylam w ciazy. a forum emama i tym podobne zaczelam obslugiwac ok 3,5 roku temu. jak siebie znam a syn mial wtedy ok 1,5 pewnie jezdzilam po zwolenniczkach zlobkow na forum zlobkismile
    • kagrami Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 12:47

forum.gazeta.pl/forum/w,577,16646932,16646932,dziurka_w_mlecznym_zebie.html
      to jest mój pierwszy wątek, jeszcze pod starym nickiem! Jaki protekcjonalny ton tongue_out
      To było 6 lat temu!!
      • kocianna Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 13:02
        2000/2001 rok, na pewno na forum Kobieta, prawdopodobnie na e-mamie również.
        Baaardzo aktywnie od 2004 (CiP i e-mama). Ale nie pamiętam, o czym był mój pierwszy wątek smile
        • kagrami Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 14:18

kocianna napisała:

Ale nie pamiętam, o czym był mój pier
          > wszy wątek smile

Możesz sprawdzić w wyszukiwarce forum smile
          • kocianna Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 16:50
            Nie chciało mi się sprawdzać w wyszukiwarce smile... ale okazało się, że zaczęłam od "zdrowia kobiety" polecając swojego lekarza. I od psychologii. I że to był sierpień 2001 smile I że właśnie piszę 3009 posta na gazecie.pl....
    • magdakingaklara Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 13:04
      Luty tego roku (swiezyna na forum jak widac). Pierwszy watek to na niemowle byl post o tym ze corka non top chce ogladac vivewink hehehe Trafilam przez wyszukiwarke na google. A potem trafilam tutaj i tak pozostalam poki cowink
    • marta_st1 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 14:50
      styczeń 2006, zatestowałam i okazało się że jestem w ciąży i zapisałam się na forum dla mam wrześniaków 2006
      • heca7 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 15:02
        To był chyba 2005- tak wynika z wyszukiwarki. Najpierw czytałam potem zachciało mi się pisać i się rozkręciłamsmile
        • asiaiwona_1 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 15:14
          23.04.2008 - forum Szpitale, odpisałam w wątku nt szpitala na Inflanckiej.
    • 18_lipcowa1 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 15:30
      forum Zdrowie kobiety
      miałam problemy ze zdrowiem, nie poważne, ale zawsze
    • chloe30 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 15:31
      znalazłam przez wyszukiwarke, 2002 rok, wole nie czytać o czym był pierwszy wątek, zeby sie nie załamać - to byłam inna ja smile zreszta nicka tez zmieniłam w międzyczasie smile
    • kropkacom Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 15:46
      Forum "miłośników" big_grin kraju gdzie mieszkam. Potem kobieca emigracja. I nie pamiętam czemu Emama.
      • thaures Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 16:55
        Ja przypadkowo weszłam na forum "Chore dziecko, strata dziecka" To był dla mnie początek w ogóle forum i mocno mną wstrząsnął. Potem stopniowo odkrywałam inne...
    • echtom Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 17:36
      Zaczęłam ponad 6 lat temu (pod innym nickiem) od komentowania Euro 2004 na forum Sport. Potem, nie pamiętam dokładnie okoliczności, zaczęłam się udzielać na forum Kobieta, ale w którymś momencie znudziła mnie powtarzalność wątków i się wycofałam. A kiedy 3 lata temu przeżywałam ciężki kryzys, założyłam kilka osobistych wątków na forach Wychowanie i Emama. Na Wychowaniu dostałam dużo życzliwych rad, na Emamie zostałam zrównana z ziemią (nie znałam jeszcze konwencji forumwink), odeszłam na rok, a potem stwierdziłam, że się nie dam i wróciłam smile
      • meliissa Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 18:00
        echtom napisała:
        na Emamie zostałam zrównana z ziemią (nie znałam jeszcze konwencji forumwink), odeszłam na rok, a potem stwierdziłam, że się nie dam i wróciłamsmile

To się nazywa chrzest bojowysmile Też go przeszłam i też na początku zareagowałam ewakuacjąsmile
        Znajomość konwencji forum to zaś podstawa. Można tu przeczytać zjadliwo-ironiczne, ale jednocześnie błyskotliwe komentarze, ale też poprosić o radę i znaleźć zrozumienie. Chociaż co do tego ostatniego miałam kiedyś wątpliwościwink
    • yenna_m Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 17:54
      wdalam sie w polemike (z wieczna gosia wink miedzy innymi) na temat karmienia piersia i butelka niemowlat wink
      i rozwodzilam sie, jaki to moj paromiesieczny syn pomimo karmienia butelka inteligentny, hehehe smile

dzis facet ma prawie 10 lat tongue_out
      inteligencja w normie smile
    • marghe_72 Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 17:58
      2002 - i nie forum a czat smile
      Szukałam pomocy bo dziecię miało podejrzenie mononukleozy

To były czasy...
    • morgen_stern Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 20:10
      Zajrzałam do moich pierwszych wypowiedzi, i jak napisały dziewczyny wyżej, lepiej nie zaglądać.. Protekcjonalny ton no i te dumne teksty, jak to "mój narzeczony jest moim najlepszym przyjacielem" heheheeh a teraz już jestem po rozwodzie, nieee, lepiej nie czytać tongue_out
    • solejrolia Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 20:41
      Moje pierwsze kroki (pod innym nikiem ) były w 2002 roku, ale wtedy forum należało do angory, miało inną szatę graficzną, inny układ. no po prostu było innym tworemsmile wówczas mało pisałam, bo miałam modem, a nie stałe łącze, i wolałam sobie pootwierać ileś tam wątków, wyłączyć się, a potem spokojnie czytać, czytać , czytaćbig_grin
      pamiętam do dziś wiele wątków, wiele ników (kilka z nich poznałam w realusmile )
      ech, to były czasysmile
      a potem forum zrobiło się gazetowe, zmieniłam nik, i przez kilka lat pisywałam pod nim. za jakiś czas (np. podczas urlopu zimowego) mam zamiar właśnie usiąść i poczytać te archiwalne wątki. to będzie pasjonująca lektura!
      ---
      NA SZCZYCIE
    • deodyma Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 20:46
      wlazlam przez przypadek w 2006 roku, zalozylam konto.
      o forum zapomnialam zupelnie na jakis czas, weszlam pozniej znow, ale zapomnialam liginu i hasla, wiec zalozylam drugie konto.
      rzadko zakladam jakies watki, tylko sie udzielam.
      • grzalka Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 27.10.10, 00:23
        2001- byłam pierwszej ciąży, zaczęłam kupowac dziecko, a tam był adres strony internetowej, kliknęłam link do forum i wsiąkłam
    • vivibon Re: Jakie były Wasze "pierwsze kroki" na forum? 26.10.10, 22:23
      2003 rok, pod innym nickiem na forum związanym z kierunkiem moich studiów.
      Dwa lata później zrobiłam się nieostrożna, ktoś to niefajnie wykorzystał i musiałam zmienić nicka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka