Dodaj do ulubionych

impreza tematyczna

27.10.10, 20:17
planuję zrobić imprezę tematyczną na własne urodziny i nie mam pomysłu, lata 80 są oklepane(lub też każde inne lata) może coś podpowiecie, może byłyście na jakiejś fajnej imprezie tematycznej i warto taką powielić albo nieco zmodyfikowaćwink? jestem otwarta na propozycje, mogą być one na prawdę z różne, myślę że moi znajomi dadzą radę nawet największemu wyzwaniubig_grin
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: impreza tematyczna 27.10.10, 20:21
      – postacie z bajek (wygrała Dee Dee, niezła była też Betty Rubble i Bob Budowniczy)
      – kosmici i plebs (dobra alternatywa dla oklepanych dziwek i księży)
      – strój wieczorowy + fantazyjne nakrycie głowy (żeby gości za bardzo nie nadwyrężać)
      – inżynierowie z petrobudowy (jeśli gustujemy w stroju nieformalnym)
    • asiaiwona_1 Re: impreza tematyczna 27.10.10, 20:23
      może pod kątem jakiegoś kraju? Chiny, meksyk czy coś takiego - do tego menu też pasujące tematycznie.
      • irena.ochodzka bal kiczu 27.10.10, 20:28
        jeśli towarzystwo zgrane i ma duży dystans do siebie to bal kiczu się świetnie sprawdzi smile
        • peonka Re: bal kiczu 03.12.15, 19:21
          Byłam raz na Balu Dresiarza - bardzo fajny!
          Miło wspominam kupowanie stroju w lumpku, pani szczerze zapewniała, że ładnie mi mi kreszowej kurtce że ściągaczem smile
          Słyszałam też o balu w stylu Dynastii i to podoba mi się najbardziej chyba.
    • dzika41 Re: impreza tematyczna 27.10.10, 20:51
      - niebo i piekło
      - czasy prehistoryczne big_grin
      - zoo big_grin
      • charlircharlie Re: impreza tematyczna 27.10.10, 21:03
        Bylam kiedys na imprezie meksykanskiej. Sombrerro, jakies dlugie spodnice (jak do flamenco), tequila, nachos, fajitas, i birritos i oczywiscie muzyka latynoska...swietna zabawa smile
        i rowniez Old School Party: sluchalismy fasolek i majki jezowskiej i przebrania to ortalionowe dresy z lat 90tych, tudziez body + high waisted trousers, tenisowki, podkolanowki, okulary, i frotki smile
        • panna.w.paski Re: impreza tematyczna 27.10.10, 21:11
          Kicz party lub "francja elegancja" ewentualnie jakiś kolor przewodni np. żółty i dobrane pod niego kolorystycznie menu.
        • monika19782 Re: impreza tematyczna 27.10.10, 21:11
          Moja koleżanka zrobiła imprezę pt: na plaży.
          To były czasy kiedy wszyscy bylismy piekni i szczupli, siedzielismy na kocach, ręcznikach, leżakach pod parasolami w bikini i popijalismy drinki przy muzyce, impreza niezapomniana.
          • asocial Re: impreza tematyczna 27.10.10, 23:31
            w zeszlym roku bylam na imprezie pt. Bohater filmu.
            Przebralam sie za Sandy z ´´Grease´´
    • czar_bajry lata 20:) 27.10.10, 23:32
      ach te kreacje, kobiety będą wdzięcznesmile
      • cauliflowerpl Re: lata 20:) 03.12.15, 19:13
        O tym samym pomyślałam smile
        • cauliflowerpl Re: lata 20:) 03.12.15, 19:13
          Qwa, no żebym się dała na odkopany przez spamera wątek nabrać...
    • ida_listopadowa Re: impreza tematyczna 27.10.10, 23:46
      byłam i świetnie się bawiłam

1. Kuba / salsa / latino - różnie sie to nazywało. nauka salsy, drinki z palemką, Cuba Libre, kapelusze panama dla panow, boa z piór dla pań - rewelacja!
      2. rozdanie oskarów - czerwony dywan, super ciuchy, nagrody
      3. piżama party - ale to dla samych pań! - lody, wino, niezdrowe jedzenie, wałki na głowie i zabawy z podstawówki
      4. sylwester - najlepiej w lipcusmile
    • feliz_madre Re: impreza tematyczna 03.12.15, 19:13
      - lata 20-30
      - w hiszpańskim stylu
      - lata 60.
      - PRL
      - Impreza kolorowa - np. wszyscy tylko na czerwono/zielono/biało-czarno
      - Impreza wzorkowa - tylko kropki/paski/kratka
      - Dziki zachód
      - na Olimpie
    • dominka678 Re: impreza tematyczna 20.10.16, 13:11
      Atrakcje dla gości na każdym przyjęciu są wazne, chyba nikt nie chce, żeby nasi gości się nudzili. Ja wpadałam na pomysł, że na swojej imprezie postawię fotobudkę. Spisała się świetnie. Po kilka głębszych moi goście byli zachwyceni możliwością robienia sobie fotek w zabawnych przebraniach i zabawnymi gadzetami jak maski, peruki itd....Korzystałam z oferty idealna-fotobudka.pl i byłam bardzo zadwolona, podaję linka bo ktoś będzie szukał tego typu atrakcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka