Dodaj do ulubionych

Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ?

29.10.10, 09:55
Wpisujcie w tytule, mnie to, ze jest wulgarny, nienawidzi mojej rodziny ( i okazuje mi to trując i mędząc, ze są tacy, smiacy i owacy)
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:07
      Wkurza? Że jest idealniejszy niż ja? big_grin
    • szonik1 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:09
      Jego nerwowość. Jest fajnie,a potem okres jego napięcia i rozdrażnienia, a potem znowu ok.Bez sensu.
    • lilly_about Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:11
      Wszystko robi na ostatnią chwilę.
      • baba-baba Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 18:15
        Zawsze się spóznia
        Jest pracoholikiem
        Je wszystko i nie ważny jest smak,więc szkoda wogóle gotowac
        Nie chce tabletki jak pęka mu głowa lub coś boli
    • charlircharlie Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:15
      nie wyciera nog jak wychodzi z wanny i zastawia mokre slady w calej laziece,
    • peggy_su Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:33
      Jest niepunktualny i niezorganizowany. Ale najgorsze jest to, że jest strasznym pesymistą. Byle problem jest od razu mega wielkim strasznym problemem, dramat i mega zapaść.
      • mamakacperka-pl Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:53
        -brak punktualności
        -lekkoduch( jego teksty typu: "żabciu spokojnie,jakoś to będzie" doprowadzają mnie do szału)
        -na wszystko ma czas
        • szonik1 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 10:57
          -lekkoduch( jego teksty typu: "żabciu spokojnie,jakoś to będzie" doprowadzają m
          > nie do szału)
          > -na wszystko ma czas

To ja się chętnie zamienięsmile
          • mamakacperka-pl Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:23
            No nie wiem czy byś tak chętnie się zamieniałasmile
            -Lekkoduch w sensie takim: brak kasy,cienka wypłata,ja mu mówię,że cos trzeba z tym zrobić i coś pokombinować bo nie damy rady i taaak dalej. I tu jego słynne:spokojnie,jakoś to będziesmile
            I to jego " jakos to będzie" kończy się tym,że to ja staje na rzęsach żeby właśnie jakoś było..
            - Na wszystko ma czas: Ja: "kochanie trzeba zrobić...." On: yhm,ok,zrobie... i mija kilka dnismile
            Jak ma coś zrobić to ociąga się ile się da, albo"zaraz"
            A ja jestem z tych co jeśli mają coś zrobić to poprostu biora dupe w troki i robią.
            • nastia980 mamakacperka-pl 29.10.10, 13:23
              chyba jestes mna czy tam ja Toba, bo nie dosc, ze rowniez jestem mama kacperka to i opis meza pasuje jak ulal do mojego smile
              • mamakacperka-pl Re: mamakacperka-pl 29.10.10, 19:29
                smile no to podaj mi na priv numer gg. odezwe się napewno! Chyba będziemy miały o czym pogadać i może wymienimy się sposobami na tych naszych mężówbig_grin
    • morgen_stern Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:00
      - chcesz herbatę?
      - nie chcę, dzięki.
      - a może zrobię ci herbatę?
      - nie, już ci mówiłam, nie chcę.
      po chwili.
      - herbatki?

qrwaaaaaaaa

i jeszcze parę innych rzeczy smile
      • mamakacperka-pl Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:17
        big_grin z Tobą to ja się za to chętnie zamienię! Bo ja mam tak samo ehhe i mój m też się o to wkurzasmile ja za to jak go nie poproszę,to sam od siebie nie zapyta czy może czegoś bym nie chciała,nie zjadła,nie napiła sięsmile

morgen_stern napisała:

> - chcesz herbatę?
        > - nie chcę, dzięki.
        > - a może zrobię ci herbatę?
        > - nie, już ci mówiłam, nie chcę.
        > po chwili.
        > - herbatki?
        >
        > qrwaaaaaaaa
        >
        > i jeszcze parę innych rzeczy smile
        >
      • meliissa Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:45
        morgen_stern napisała:

- chcesz herbatę?
        - nie chcę, dzięki.
        - a może zrobię ci herbatę?
        - nie, już ci mówiłam, nie chcę.
        po chwili.
        - herbatki?

Chwalipiętawink
    • irmaaa Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:02
      Wszystko co mnie denerwuje w moim facecie jest winą mojej teściowej, więc nie będę mu wyliczać.
      • gwen_s Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:07
        dobre smile u mnie jest tak samo smile
    • default Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:05
      Nie przyjmuje żadnej krytyki - nawet najspokojniejsza i najdelikatniejsza uwaga wywołuje irytację i atak. Coś jak Kaczyński... sad
    • moofka Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:05
      wkurza mnie jak naklada sobie wielka miche fasolki po bretonsku a potem zjada wszystko oprocz fasolinek skrupulatnie odkladajac kazda na brzeg talerza promieniscie
      bo przeciez fasoli z zasady nie jada tongue_out
      • agnk31 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:31
        to ze wydaje mu się ze wszystko wie najlepiej,a to przecież ja jestem wszechwiedzącasmile
        ze zabiera mi kołdrę w nocy i muszę o nią walczyć
        • bri Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:07
          Dlaczego sobie nie kupisz swojej?!
      • kubek0802 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:13
        O matko z moim powinni jeść bo mój wybiera same fasolinki widelcem.
    • kaamilka że taki fajny facet marnuje się przy takiej babie 29.10.10, 11:23
      jak ja tongue_out
    • bellatrix01 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:32
      Chraaaaaapie wink
      • kingadaw Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:09
        łojezu
        mój też chrapie i mam ochotę go udusić
    • tacomabelle Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:39
      Może tylko 3 razy pod rząd, a w kobiecych pismach piszą, że można i 8wink
      • kotwbuciorach Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 11:51
        ze jest za daleko! wink
        • anka_1234567 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:05
          Jest pooowooolnyyyyy... Nigdy nigdzie się nie spieszy, na wszystko ma czas. Jak się spóźnia to zawsze ma jakieś wytłumaczenie, ale jak ktoś się spóźni to Łolaboga! I zawsze na wszystko ma argument, zaczynając z nim dyskusje jestes z góry na straconej pozycji, nie przyjmuje że ktoś inny może mieć rację, szuka na wszystko odpowiedzi, choćby nie wiem jak głupiej i niesłusznej, byleby było na jego.
          • sycylia_beauty Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:13
            mój też nie lubi mojej rodziny. I nie można mu na nic zwrócić uwagi,bo zaraz zaczyna "a Ty to, a Ty też"
    • lili-2008 Okropne bałaganiarstwo 29.10.10, 12:21
      Przy takim mężu i kocie, którego kłaki są w całej chałupie nie mogę sobie pozwolić na to, żeby być perfekcyjną panią domuuncertain
    • wyssana.z.palca Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:30
      Coś co mnie w nim szalenie pociąga, ale czasami też doprowadza do szału: jego kurna pewność siebie uncertain Choć tak naprawdę wkurzające jest to, że on nie kłamie. Jeżeli nie wyglądam ładnie, nie powie mi że ładnie wyglądam. Jeśli się pokłócimy, jestem na niego wściekła on mnie nie przeprosi, jeśli uważa że nie ma za co, nawet żeby mi ulżyć. Jeśli czegoś nie myśli to nie powie tego, żeby komuś było miło/ przyjemnie. No po prostu nie potrafi kłamać uncertain
    • mikas73 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 12:40
      No dobra napiszę, myślę że wybaczy wink

Jego drobiazgowość i planowanie na 100 lat do przodu:

- mamy już wybrane ośrodki wczasowe na sezon 2011 (już od września, mnie męczył)
      - oglądaliśmy projekt mieszkania, będącego w fazie budowy i rozważaliśmy jego zakup, on wciąż pytał: a gdzie będzie stała maselniczka, a gdzie leżała ścierka do naczyń?
      - przewija (cofa) filmy w trakcie oglądania, coś mu się przypomniało, ma wątpliwości i musi sprawdzić, czy dobrze zrozumiał daną scenę,
      - kiedy siadamy rano w autobusie, wierci się ok. 5 minut , naciąga spodnie, poprawia marynarkę i układa..pośladki?

Często się śmieję z tych jego „odchyleń”, jednak w fazie - cichych dni , działają na mnie jak płachta na byka.
      • sabka22 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:06
        Siedzenie na kompie i sianie na farmiesmile,oglądanie filmów do nocy podczas gdy ja wole spać przy zgaszonym tv i o wiele wcześniej,zjadanie szynki nie na chlebie tylko bezpośrednio z lodówki do paszczy,zażucanie i swojej nogi na moją czyli jakieś 20kg na 10kg masakra,oglądanie głupich seriali komediowych...no i pewnie jeszcze troche się znajdziesmilePozatym super.
        • marta_st1 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:34
          sianie na farmie to świetna sprawa big_grin
    • magdakingaklara Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:12
      Moj jest okropnie zamknieta w sobie osoba. Aby cos z niego wyciagnac to trzeba z tyzien robic podchody.
      Najgorsze ze nie mozna z nim plotkowac wink
    • marta_st1 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:31
      guzdrze się strasznie i generalnie na wszystko ma czas
      • panna.w.paski Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 13:47
        Wszystkie czynności okołodomowe wykonuje z takim namaszczeniem, jakby siekając marchewkę czy wywijając mopem podejmował co najmniej angielską królową. Przyrządza posiłki dużo wolniej niż ja bo, "Kochanie, trzeba to robić dokładnie", a mnie szlag trafia, bo jestem głodna wink Kiedy jednak chce pokazać, że NAPRAWDZĘ się spieszy to biega jak kot z pęcherzem, miota się po kuchni, całym sobą wysyłając wiadomość "Popatrz, spieszę się, jestem w pięciu miejscach jednocześnie, co tak stoisz, na co się patrzysz, nie patrz bo się spieszę" wink
        Do tego jest bałaganiarzem i ma problemy z organizacją czasu (choć mistrzem w organizowaniu sobie czasu na przyjemności) - ale to wkurza mnie najbardziej dlatego, że mam dokładnie takie same wady i kiedy widzę je u niego wkurzają mnie w dwójnasób wink
        A! I to jego przewracanie oczami podczas zakupów! Co dziwniejsze, nie odzieżowych tylko spożywczych - niech tylko nastąpi kumulacja nieodpowiednich czynników tj. sklep nie po drodze z pracy, tłok w sklepie ze szczególnym uwzględnieniem babć macających pomidory i krzyczących dzieci, kolejek do kasy i awarii terminali to M. krew zalewa, a kiedy uda mu się zrobić zakupy w takiej właśnie osiedlowej "Biedronce" to ma minę zasłużonego kombatanta cudem ocalonego w Wietnamie co najmniej.
        Ale spoko, jeszcze parę lat i będzie takie zakupy śmigał lekkim twistem z wrzeszczącym potomstwem na ręce, więc na razie niech wywraca sobie oczami, póki może wink
    • aurinko Zupełnie nic n/t 29.10.10, 13:34

• thegimel Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 14:32
      Maruda z niego straszliwa. Łazi całymi dniami z nosem na kwintę i nie można się dowiedzieć o co mu chodzi. Potrafi załatwić nam tak co drugi weekend, a że spędzamy razem głównie weekendy, to jest to megawkurzające. Zamartwia się pierdołami, a jak nie ma aktualnie niczego, żeby się zamartwiać, to sobie wymyśla scenariusze najczarniejsze, włącznie ze stratą pracy, ucięciem rąk i nóg i śmiercią połowy rodziny.
      • thaures Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 15:08
        Generalnie może być i nie ma większych z nim problemów, ale nieraz doprowadza mnie do szału
        - wychodzimy gdzieś, ja czekam gotowa, a on szuka-koszuli, butów, dwóch tych samych skarpetek, kluczy- czegokolwiek,ale szuka. Zawsze szuka.
        -wraca się sprawdzić czy wyłączył komputer, czajnik, żelazko. Ja nadal czekam.
        -wychodząc gdzieś z domu prosi, żebym zamknęła za nim drzwi. Schodzę-on nieubrany, więc czekam. A potem donoszę mu rzeczy, których zapomniał, bo on ma już buty i nie chce brudzić.
        -jest niesłowny-na szczęście w mało ważnych rzeczach, ale jak mam nerwa na niego, to mnie to wkurza bardzo
        -no i ma nowy telefon- jest nim zachwycony . I ja -kuźwa-jestem zazdrosna o ten telefon!!! Gapi się na niego zakochanym wzrokiem, ściska i chodzi z nim do łóżka! Jak zacznie go całować na dobranoc to pieprznę tym telefonem o ścianę.

To wszystko oczywiście pikuś, ale nieraz potrafi mnie wyprowadzić z równowagi.
        • kasia191273 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 16:38
          wybiórcza pedanteria: strzepywanie pyłku z jego aparatu fotograficznego, kabelków, klawiatury itp. gadżetów, a zupełna ślepota na syf w domu
          • dzoaann Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 17:36
            chrapie, to mnie najbardziej wkurza....
            uwielbia zasypiać wtulony we mnie, a ja na odwrót, uwielbiam zasypiać zawinieta w kołdrę i niech mnie nikt nie dotyka. W praniu to wychodzi tak, że tulimy się, on zasypia, a ja czekam, żeby sie wymknąc na druga strone łóżkasmile
            jak zacznie grać na PS to go nie ma dla światasad
            ubiera buty, a potem dopiera przypomina sobie, ze nie wziął kluczykow do auta albo portfela...
    • anorektycznazdzira Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 17:00
      Obecnie nic.
      Albo się zestarzałam albo się wreszcie dotarliśmy.
    • malamadre Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 19:34
      Nie czyta w moich myślach.
      • marzeka1 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 19:38
        Może nie aż wkurza, ale czasem złości: spokój iście olimpijski (ja- typ choleryczny) i pedanteria (ale ponieważ widziałam też, jak wygląda życie z syfiarzem, wolę już zamiłowanie do porządku i poukładania, tym bardziej, że sam się garnie do roboty).
        • monika19782 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 19:44
          Jak jest cos do zrobienia to zawsze mówi że zrobi jutro po czym robi za dwa tygodnie, kran porządnie przecieka juz ponad tydzień czekam az zaleje łazienkę.
    • lineczkaa Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 19:46
      Chrapie tak, że drewno można rąbać na jego oddechu.
    • lykaena Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 20:06
      1. Za długo się nad wszystkim zastanawia- rzecz jasna chodzi mi o poważniejsze decyzje niż ziemniaki czy frytki do obiadu.

Ja podejmuję decyzje błyskawicznie -póki co z dobrym skutkiemwink

2. Nie spłukuje po sobie zlewu w kuchni
    • kunegunda32 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 29.10.10, 21:04
      1. chrapie okrutnie
      2. Cierpi na ślepotę wybiórczą, wstawi do zmywarki i zmyje tylko rzeczy niekłopotliwe, natomiast kompletnie nie zauważa olbrzymiastego gara po kluchach albo gara po gulaszu który może stać i pleśnieć i dwa tygodnie (tyle zdzierżyłam zanim sama go zmyłam)
      3. Cierpi na sklerozę wybiórczą, od dwóch lat proszę, grożę i przekupiam żeby nie wrzucał szmatek po herbacie (torebek zużytych znaczy) do zlewu bo potem jak zaczynam zmywać to odkrywam stertę takich niespodzianek i muszę je wycisnąć i wrzucić do kosza na śmieci a mnie to obrzydza.
      4. Bez przerwy jęczy że jest niewyspany czy śpi 4 godziny czy 10. (ale jest to chyba związane z trybem pracy i chrapaniem)
      5. Jak go o coś proszę to czasem jest to tak straszny problem że ojejejej. Normalnie 12 prac Herkulesa.
      Ale ogólnie to go kocham jak głupek i nawet jak mnie wkurzy to bardzo ładnie potem przeprasza, a w tym to on jest doobrywink
      • majan2 Re: Co Was najbardziej wkurza w Waszym facecie ? 30.10.10, 02:31
        Niewiele, ale jak już coś to, że sie grzebie rano okropnie i w ogole jest dosyc powolny (tylko nie w pracy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka