marina2 Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 21:34 Lao Che o powstaniu warszawskim Małgorzata Walewska The Cure Melua Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa377 Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 21:38 Każdy słucha to, co lubi. U mnie zawsze obowiązkowo Jackson. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 22:12 Delerium - wszystkie płyty, Yanni, Dianne Arkenstone, Amethystium - wszystkie płyty, Enigma - wszystkie płyty, A Flock of Segulls- wszystkie płyty, China Crisis, Propaganda - 1234, Ultravox - wszystkie płyty Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 22:15 Przecież każdy ma inny gust. Jednemu dobrze będzie się jeździło przy Dodzie a innemu przy Chopinie U nas króluje radio. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 22:25 Ja poruszam się najczęsćiej po takim terenie, gdzie odbiera w samochodzie tylko Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 22:41 To faktycznie kiepsko Moim zdaniem do samochodu dobre są składanki. U nas zawsze pod ręką trochę starsze przeboje muzyki środka. Może przydałaby się już jakaś świąteczna składanka? Jak jedziemy przez Polskę słuchamy Trójki. Tutaj rockowe radio Hey. Czasami jakieś bardziej lokalne rozgłośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Muzyka do samochodu 12.11.10, 22:30 forum.gazeta.pl/forum/w,567,115064625,,szukam_fajnej_muzyczki_do_auta_na_podroz.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Muzyka do samochodu 13.11.10, 00:40 ooo mój wątek a od siebie mogę dodać że mam w aucie płytę ze wszystkimi kawałkami mojej ulubionej kapeli czyli Nine Inch Nails, mam też Rammstein, trochę muzyki klubowej ale nie jakiegoś techno tylko takiego lekkiego elektronicznego plumkania, do tego różne przeróżne mieszanki, trochę popu, trochę rocka, polskie, zagraniczne na prawdę różne, no i najważniejsze nie mam niczego co mogłoby mnie uśpić po drodze, wszystko co mam jest pobudzające, ostatnio uwielbiam prowadzić przy Republice Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Muzyka do samochodu 13.11.10, 10:37 poranny wf w radiu eska, a pozniej i wczesniej to roznie. aktualnie alien autopsy i nirvana. Odpowiedz Link Zgłoś