gabi683 24.12.10, 21:48 A ja chora boli mnie wszystko a mój kochany maż przygotował wszystko I tak sobie myślę czy musi mówić na okrągło ze kocha ,wystarcza takie gesty pomoc .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lykaena Re: A ja chora .... 24.12.10, 22:05 Ano, mój mi że kocha powiedział raz- a właściwie to napisał ,a w codziennym zachowaniu pokazuje to wciąż i wciąż. Wesołych i zdrowych świąt życzę Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: A ja chora .... 25.12.10, 01:49 gabi nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.... oczywiście nie choroby Zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: A ja chora .... 25.12.10, 19:23 Ja też chora. Ale chyba wypite wino trochę mnie uleczyło Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: A ja chora .... 26.12.10, 01:06 Jak lubi mówić to niech mówi, nie tylko pokazuje wy chyba już macie spory staż, więc tym bardziej fajnie, że mówi mój też jest z takich, którzy nie tylko pokazują na co dzień ale i często mówią Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: A ja chora .... 26.12.10, 12:30 iuscogens napisał: > Jak lubi mówić to niech mówi, nie tylko pokazuje wy chyba już macie spory st > aż, więc tym bardziej fajnie, że mówi mój też jest z takich, którzy nie tylk > o pokazują na co dzień ale i często mówią staż spory ale ja to z tych kobiet które nie lubią takich lanych kluch na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: A ja chora .... 26.12.10, 12:28 pina_colada88 napisała: > Ja też chora. Ale chyba wypite wino trochę mnie uleczyło a ja w wczoraj zakosztowałam grzańca i jakby trochę lepiej ))) Odpowiedz Link Zgłoś