pina_colada88 05.01.11, 20:34 Czy ktoś pamięta jaki tytuł miała ta książka? Bo ja jakoś nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina_colada88 Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 20:37 A właściwie to chyba było tylko o forum, o mamie i dziecku. A nie wiem, czy autorka się tu udzielała. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 20:37 Agnieszka Krawczyk "Napisz na priv" Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 20:40 "Napisz na priv" Agnieszka Krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 21:06 Dzięki! Pożyczyłam koleżance, ale tytułu zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 21:11 Zajebista książka Ps: No właśnie ja też muszę odebrać od kumpeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 22:00 Napisz na priv-to jednej forumki,Agnieszki. a trzy inne drugiej forumki,czyli Antoniny Kozlowskiej Trzy połówki jabłka,Czerwony rower,Kukulka .Polecam wszystkie } Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:00 I jest jeszcze jedna forumka, Agnieszka Gil i jej "Szpinak" Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:17 Znaczy "Dziki szczaw" konkretnie, ale Agnieszka Gil się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:23 anulka.p napisała: > Znaczy "Dziki szczaw" Poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:33 Ómarłam A teraz po dwakroć Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 10:27 e_r_i_n napisała: > Poważnie? No Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopakow2 Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:28 własnie miałam zapytac czy warta czytania? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:34 pytanie mam- a czy ktos wie moze, jakie nicki nosiły czy też noszą autorki książek? Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:47 a ja mam niemoralne pytanie, mozna gdzies online? chcialabym przeczytac, ale nie moge isc do sklepu i kupic Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:07 Nie wiem, jaki nick ma A. Krawczyk. Tosia Kozłowska od dawna nie pisuje na forum, nawet tu nie zagląda. A tu dziki szpinak: ludzie.gazeta.pl/agnieszka_gil/0,0.html Książki przez Internet chyba bez problemu można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:49 Ktoś wie Przynajmniej w temacie niektórych Ale ktoś nie wie, czy może mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:53 a co to sekret? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:54 A nie wiem, czy koniecznie każdy chce, żeby nick był kojarzony z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Forumka napisała książkę. 05.01.11, 23:56 nie zeby mnie zalezalo, ale to skad kazdy wie, ze byla forumka? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:00 A każdy wie? Myślę, że nie. Akurat Agnieszkę znam osobiście - realnie i forumowo, więc wiem i o książce, i o forumowaniu. I tak pewnie jest z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:11 I co? Fajna jest? Kawa czestuje? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 11:18 Kawę wypije, jak jej się zechce Barzęcin odwiedzić. Ale kto inny częstować nią będzie Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:08 nie badz leniem, wyszukaj sobie w wyszukiwarce forumowej Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:37 an_ni napisała: nie badz leniem, wyszukaj sobie w wyszukiwarce forumowej wyszukalam, ale nie znam jej Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:25 Oo na pewno nie każdy, tylko niektórzy mieli zaszyczyt poznać i wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:30 dla mnie to juz zaszczyt na tym samym forum pisac Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:31 kawa gdzies tam czestuja, tylko rozpiski musza miec Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 00:47 A mnie się "Napisz na priv" nie podobało. W przeciwnieństwie do "Dzikiego szczawiu" czy "Trzech połówek jabłka". Ja lubię klasyczną konstrukcję powieści (wstęp, rozwinięcie, kulminacja, rozwiązanie akcji), a "Napisz na priv" ma konstrukcję blogaskową, czyli bierzemy wycinek i wydajemy, emocji zero. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 10:33 Napisz na priv nie czytała ale książki Antoniny dwie pierwsza tak, i bardzo mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 10:34 a to w tej ksiazce autorka sie zakradla na ukryte forum o dkp i ponoc dzikie rzeczy wyczytala? jako zainteresowany moderator bym chetnie tem fragment przeczytala, co tez tam mamy ale kurde 24 zlote nie dam jak ktos ma skan, to chetnie przyjme Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:20 Jak wytrzymasz pół roku, to ci ją przywiozę w wiadome miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:30 naprawde? chce bardzo, bedziesz pamietac? pol roku na luzie wytrzymam mam co czytac Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:46 Nie będę, zapiszę sobie nam, znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Przeczytałam. 03.04.11, 13:05 Moofka, przywiozę Ci i przeczytasz najlepsze kawałki w pół godziny - reszta to nuda i swego rodzaju bełkot, będący zlepkiem myśli autorki na nie wiem jaki temat, inspirowanych pewnie dyskusjami z forum, widać tu typowe słownictwo. Chyba chciała być dowcipna, czy może kontrowersyjna, nie wiem, bo nie wyszło z tego nic - jedynem do czego się uśmiechnęłam, to kilka zacytowanych wątków z forum (wklejonych bez związku z treścią książki), ale to mamy tu wszak. Książka wygląda, jakby była napisana, bo autorka chciała ją napisać - nie widzę więcej powodów. Ani fabuły tu nie znalazłam, ani stylu pisania takiego, jaki chciałoby się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Przeczytałam. 03.04.11, 14:43 Popieram, pierwsza książka od bardzo odległego czasu którą w połowie czytania cisnęłam do śmieci, ale mnie z drugiej strony Pani zainspirowała, skoro można wydać taki gniot to chyba też muszę zabrać się za pisanie Poza tym książka strasznie nudna, Pani ze sklepu mięsnego poczyniłaby dużo ciekawsze obserwacje. Żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Przeczytałam. 03.04.11, 17:58 > Pani ze sklepu mięsnego poczyniłaby dużo ciekawsze obserwacje. Niepotrzebna złośliwość, bo nie w tym rzecz - obserwacje mogą być bardziej albo mniej ciekawe, ale zebrane w sposób, w jaki uczyniła to p. Krawczyk, są niestrawne - ot garść oderwanych treści, niespójnych, jak to Mika trafnie ujęła - blogaskowych. Lubię książki, które mają albo ciekawą fabułę, albo są napisane tak ładnie, że czytam je dla samego smakowania języka, chłonięcia klimatu. Tu, niestety, nie znalazłam ani jednego, ani drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 14:36 > Jak wytrzymasz pół roku, to ci ją przywiozę w wiadome miejsce A w międzyczasie możesz ją mi pożyczyć? Czy naprawdę szkoda kasy na przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 11:46 "Napisz na priv"- nie znam, ale sie rozejrze. Ostnio przeczytalam "Kukulke", i bardzo, bardzo mi sie podobala. Musze sie rozejrzec za pozostalymi jej ksiazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
olik81 Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:05 napisz na priv czytalam ale sadze,ze autorka nie lubi mam karmiacych piersia, dlatego i mieszane uczucia mam na temat tej ksiazki propaguje butelke a z tym sie nie zgadzam bo przeciez zalecenia WHO sa jasne i ja im wierze Odpowiedz Link Zgłoś
kofkak Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:11 o to to! po prostu autorka jest niespełnioną matką, ma wyrzuty sumienia że nie karmiła (nie wiem z jakiego powodu, ale jeśli ma na tyle bogatą wyobraźnie żeby napisać książke, jakiś powód do niekarmienia sobie również wydumała) i w związku z tym frustracje przelewa na tych, którym zazdrości. poza tym, kto by robił śwince morskiej lewatywe i co na to PETA??? Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Forumka napisała książkę. 06.01.11, 12:13 "Napisz na priv" kupiłam, męczyłam się przez 30 stron i odłożyłam. Dla mnie mało zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Szpinak 03.04.11, 15:19 "Szpinak" mnie rzucił na kolana ERIN!! No kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Szpinak 03.04.11, 20:47 imasumak napisała: > ERIN!! No kocham Cię Umcia, takie wyznania publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś