morgen_stern 11.02.11, 14:33 Dla wielbicieli zwierząt różnych www.youtube.com/watch?v=J1vpB6h3ek4&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=jO3dwUKULOE&feature=related www.youtube.com/watch?v=mUCRZzhbHH0&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 14:40 Cudo! Chomik przeslodki z tymi swoimi lapkami. Kot jak prawdziwy lew polujacy na zwierza. a psy ojj te psy widze, ze nie tylko moje maja stwora w pysku zamiast jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 14:44 To nie chomik! Mój słownik mówi, że to "wiewiórka ziemna" Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 14:50 Boze a co to wiewiorka ziemna? i dlaczego ta wiewiorka wyglada jak chomik? nie wazne co to jest ma slodki pyszczek i cudownie tymi lapkami przebiera Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 14:53 Umówmy się - jest pewna różnica portalwiedzy.onet.pl/125182,1,,,wiewiorka_ziemna,haslo.html pl.wikipedia.org/wiki/Chomik_syryjski Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 15:08 Morgen ja w moim chorym umysle rozrozniam Myszy i chomiki. wiewiorka to dla mnie ta ruda z ogonem i jak widze wiewiorke ziemna to dla mnie wyglada jak chomik pozatym jestes juz stara i moge nie rozrozniac z moja corka moglabys w tym temacie wiecej ugadac niz ze mna ja wchodze w etap "babci nie odrozniajacej wnuczek" Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Slow motion na piątek :) 11.02.11, 16:12 Czad! Kociak jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś