Dodaj do ulubionych

Tuż przed seksem…

12.02.11, 21:55
Nie za bardzo pojmuję dlaczego w scenach filmowych - tych tuż przed seksem, to kobieta przeprasza partnera, prosi o 10 minut dla siebie i udaje się do łazienki. Dlaczego facet tego nie robi? Oczekuje… śmierdzący? No nigdy nie widziałam, żeby było odwrotnie. Ona wchodzi piękna, seksowna, odświeżona i zaczynają.
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:14
      Dobre pytanie big_grin
      • wuika Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:29
        A dlaczego kobiety się perfumują i malują? Bo są brzydkie i śmierdzą suspicious Faceci nie tongue_out
    • schere Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:33
      on w tym czasie odpala te wszystkie świece...
      • kub-ma Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:39
        Dobre smile
    • thegimel Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:43
      No bo prawdziwy mężczyzna pachnie potem, gorzałą i krwią przeciwnikabig_grin
      I co, ma feromony zmywać?
    • agazagie Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:47
      Za to faceci używają odświeżacza do ust. Widać się nie pocą ale z pyska to im jedzie...
      • mrarm Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 14:16
        Jakbyś tyle paliła (wiadomo, że papierosy są dla prawdziwych mężczyzn) to też byś musiała tongue_out Co zrobić, mus to mus tongue_out
    • agazagie Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:50
      Tak samo możesz zadać pytanie dlaczego w filmach pościel ma zawsze kształt litery "L" (ona przykryta po szyję a on pokazuje wyćwiczony naprędce tors) i dlaczego z każdego okna w Paryżu widać wieżę Eiffela?
      • mowie_prawde Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:27
        w filmach kobiety mają zawsze orgazm! Rzadko też chodzą (pary) pod prysznic po co dla mnie jest tak samo ważne. Zamiast tego usypiają sobie w ramionach lub rozmawiają godzinami.
        • kapitanowazz Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 13:18
          mowie_prawde napisał:

> w filmach kobiety mają zawsze orgazm! Rzadko też chodzą (pary) pod prysznic po
          > co dla mnie jest tak samo ważne. Zamiast tego usypiają sobie w ramionach lub ro
          > zmawiają godzinami.

Musze przyznac ze z moim obecnym to w sumie tak mam, ze jak cos tam sie dzieje w nocy albo wczesnie nad ranem to nie lecimy od razu pod prysznic tylko wlasnie zasypiamy wtuleni do siebie albo rozmawiamy. Flejtuchy jestesmy, to fakt.
    • mamati3 Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 22:51
      ale to tyko w filmach! w realau facet bierze porządny prysznic i zmywa z siebie całą męskość wink
    • magdakingaklara Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 23:12

Prawdziwy mężczyzna pachnie tytoniem, skórą, alkoholem i pracą ...
      • marek_wawaw Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:39
        Szczególnie to ostatnie jak pracuje w kanałach smile

magdakingaklara napisała:

>
        > Prawdziwy mężczyzna pachnie tytoniem, skórą, alkoholem i pracą ...
        • pitahaya1 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 14:16
          Albo w rybnymsmile
          Nie ma to jak zapach śledzia w smietanie...
    • kai_30 Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 23:16
      Etam. Ona idzie sobie krążek wetknąć po prostu.
    • iwles Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 23:17

> kobieta przeprasza partnera, prosi o 10 minut dla siebie i udaje się do łazienki.

a facet w tym czasie zasypia tongue_out
      • ywwy Re: Tuż przed seksem… 12.02.11, 23:35
        no przecież facet ma przenośny prysznic i zawsze jest gotowy!
    • selavi2 Re: Tuż przed seksem… 13.02.11, 01:26
      Ale to są filmy zagraniczne, a zagranicą popularną metodą antykoncepcji były i chyba są kapturki dopochwowe i one chodzą tak wymownie do tej łazienki, zeby szerzyć ideę antykoncepcji.wink
      • selavi2 Re: Tuż przed seksem… 13.02.11, 01:27
        One - znaczy kobiety a nie kapturki wymownie chodzą do łazienki.smile
    • lilly_about Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:32
      Ona nie idzie się odświeżyć, tylko zamienić gacie wyszczuplające na stringi.
      • ola Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:35
        ja też jestem za wersją, że idzie do łazienki krażek zainstalować. A słyszałam, że amerykanie wolą wasektomię...
        • mikas73 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:38
          > ja też jestem za wersją, że idzie do łazienki krażek zainstalować

przecież jedynie poprawne są - prezerwatywy, przynajmniej w obliczu przygodnej przyjmności...
    • cartman71 No i widzisz jaka jest prawda 18.02.11, 11:37
      To kobiety są flejtuchamiwink
    • mimka23 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:37
      Dobre, też się nad tym nieraz zastanawiam. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Po nocy zawsze budzimy się z kapciem w gębie i mi by było głupio zaraz po przebudzeniu rozmawiać z mężem twarzą w twarz i mu chuchać. A w filmach po niby spędzonej wspólnie nocy budzą się tacy pięęękni, wystylizowani na wychechłanych po śnie, ale mówią do siebie z twarzami blisko siebie i się całują nawet bardzo namiętnie.
      • marek_wawaw Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:42
        To są czysto akademickie rozważania. Albo chcesz oglądać film dokumentalny albo komedię romantyczną gdzie wszystko jest śliczne i pachnące.

mimka23 napisała:

> Dobre, też się nad tym nieraz zastanawiam. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz.
        > Po nocy zawsze budzimy się z kapciem w gębie i mi by było głupio zaraz po prze
        > budzeniu rozmawiać z mężem twarzą w twarz i mu chuchać. A w filmach po niby spę
        > dzonej wspólnie nocy budzą się tacy pięęękni, wystylizowani na wychechłanych po
        > śnie, ale mówią do siebie z twarzami blisko siebie i się całują nawet bardzo n
        > amiętnie.
      • an.i.ka Kołdra 18.02.11, 15:57
        mimka23 napisała:
        A w filmach po niby spę
        > dzonej wspólnie nocy budzą się tacy pięęękni, wystylizowani ....

To jeszcze nic. W filmach każda kołdra ma dziwny kształt. Kobieta nakryta jest nią pod szyję, a facet do pasa. Zawsze tak jest.
      • titta Re: Tuż przed seksem… 19.02.11, 17:56
        Jesli sie budzi z kapciem w gebie warto sie udac do stomatologa (najwyrazniej z dziaslami cos nie tak) albo nie jest na kilka godz przed snem i ostanimm myciem zebow.
    • martishia7 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 11:50
      Zasłyszane przez kolegę w knajpie w Bieszczadach, dialog z sąsiedniej kabiny:
      – No weź do buzi.
      – Ale on śmierdzi!
      – No przecież to ch..., musi śmierdzieć!

Tak mi się skojarzyło.
      • 3_po_3 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 12:28
        jak czytam takie rzeczy to zaczynam gardzić kobietami i przestaje się dziwić facetom, ze traktują nas (kobiety) jak szmaty, babki szanujcie się nie dajcie sobą pomiatac dla tych 5 min pseudo przyjemnosci i to jeszcze w WC-cie obrzydliwość

Ranyyyy skad biorą sie laski u boku takich prostaków??????????????????

• martishia7 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 14:12
          Mnie bardziej powala jednak sposób myślenia, z którego jasno wynika, że mydło może spowodować uwiąd penisa, więc należy się go wystrzegać. A skąd się biorą? Z takich samych okolic, co tacy prostacy, mniej więcej. Swój ciągnie do swego.
          • czterdziestyiczwarty Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 17:50
            Lubimy z moja dama brac wspolnie prysznic przed seksem. Wzajemnie sie myjemy i przy okazj nasze apetyty seksualne rosna w tempie wykladniczym.Oczywiscie zdarzaja nam sie nieraz figle na lonie natury ( np. bez dostepnej wody) ale jesli obie strony dbaja o codzienna higiene CALEGO CIALA to nic nikomu nie smierdzi lecz naturalna won czystego ciala partnerki dziala pobudzjaco.
      • gupia_rzona [...] 19.02.11, 22:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • hexella Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 12:02
      pani musi zmienić codzienne barchany na koronkową, niewygodną superbieliznę, którą jej partner zedrze w jednej sekundzie oraz sprawdzić poziom brazylijskiej depilacji i ewentualnie coś tam poprawićsmile
      A on jest..., po prostu JEST
      • iuscogens Re: Tuż przed seksem… 19.02.11, 23:20
        hexella napisała:

> pani musi zmienić codzienne barchany na koronkową, niewygodną superbieliznę, kt
        > órą jej partner zedrze w jednej sekundzie oraz sprawdzić poziom brazylijskiej d
        > epilacji i ewentualnie coś tam poprawićsmile
        > A on jest..., po prostu JEST

e tam, to tylko tak na filmach wink
    • nople Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 12:21
      Napięcie musi mieć czas rosnąć, coby kulminacja w postaci ognistego seksu miała większą wartość estetyczną i emocjonalną wink
    • rosapulchra-0 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 12:35
      dobry koń to i po błocie pojedzie wink
    • hobbit303 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 12:45
      kąpiel przed jest dla jej komfortu nie dla jego, tj. ona MYŚLI ze jej śmierdzi

• krokre Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 13:24
      Tak to ktoś kiedyś po raz pierwszy wyreżyserował i tak po dziś dzień powieleja pozostali reżyserzysmile
      Mnie wkurza fakt taki że kobiety zawsze są pokazane nago a mężczyźni niekoniecznie dlaczego hehehe big_grin??????
    • ciociacesia mysle ze to moment na antykoncepcje 18.02.11, 14:00
      w usa poplurany jest krazek dopochwowy
    • gomory Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 15:17
      To kwestia doboru repertuaru filmowego. W tych ktore ja ogladam przed seksem kobieta nie pedzi do lazienki tylko robi loda smile.
    • taja11 Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 16:14
      A poza tym kobiety bardzo ładnie się wyginają - ja z moim kręgosłupem nie dałabym radysmile
    • przeciwcialo Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 16:33
      MOże musi uzyc globulke antykoncepcyjną? Ona chwile się rozpuszcza wink
    • princess_yo_yo Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 16:34
      nie przypominam sobie takich akcji w filmach, widocznie jakies inne ogladam. zazwyczaj jak sie zabieraja do rzeczy to bez specjalnych indywidualnych przygotowan smile
      • mniklasp Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 18:19
        dziecinko, ona wychodzi do lazienki na papierosa poniewaz dba o jego zdrowie, ot i dlatego
        • princess_yo_yo Re: Tuż przed seksem… 18.02.11, 18:31
          do lazienki na papierosa? chociaz w sumie racja, w 10 minut powinno sie dac rozbroic wszystkie czujniki dymu i wypalic papierosa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka