Dodaj do ulubionych

Najgłupsze cytaty z reklam

13.02.11, 16:12
Tak przy niedzieli siedzę i oglądam TV i reklamy oczywiście też. No i wpadły mi w ucho takie cuda:" wow nie myślałam że moja jama ustna będzie taka świeża..." i "na co zwrócisz uwage, na moje spojrzenie?, na ruchy w tańcu?, ale na pewno nie na moje lekkie nietrzymanie moczu..."Macie jakieś typy?
Obserwuj wątek
    • olakociak Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:17
      klej do protez : " czuję taki lekki powiew wiaterku " masakra.....
      • gazeta_mi_placi Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:44
        " czuję taki lekki powiew wiaterku "

Może w majtkach?
    • sadosia75 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:19
      Uwielbiam ta reklame! widzialam ja w zeszlym roku i nadal nie stworzono nic rownie debilnego smile
      Chociaz podpaski "tip top" moglyby konkurowac z debilnoscia to i tak nietrzymanie moczu wygrywa.

Bez vat... moj maz chodzi i ciagle to spiewa i katuje mnie tym.
      brzuszek bruna i jego zdrowe kupki.
      i reklama kawy z richardson cala jej tresc jest idiotyczna.
      • olakociak Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:21
        ja chodzę i nucę o włosach " wiatrem je czeszę a słońcem opalam...czy coś"
        wiem, głupietongue_out ale się przyczepiło
        • iskierka40 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:29
          www.youtube.com/watch?v=rhK1VQcmWoQ
          szok,nienawidzę tej reklamy a szczególnie końcówki.
          "mój piesek robi zdrową kupkę"
          big_grin

Remigiusz 10.04.06

https://www.suwaczki.com/tickers/ug37e6ydz535p9zh.png
          Forum Wesołe Mamuśki Zapraszamy
          • kwahoo_blogsilnika.blogspot apropos kupy w reklamie 21.02.11, 18:38
            Kiedyś na dwójce leciała pozytywna reklama z kupą www.youtube.com/watch?v=iFTZMOtvdoU
    • owianka Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:25
      "Kiedy czuję się niewyraźnie, wtedy profilaktycznie podaję Rutinoscorbin". To zdanie nie ma sensu! Nie mogę pojąć, że ktoś to przepuścił.
      • owianka Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 12:16
        I jeszcze Rutinoscorbin:

"Rutinoscorbin to jak nasz szósty członek rodziny."

No ludzie...
        • framberg Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 14:13
          Z Rutinoskorbinem lubię taką seksualną:
          Gdy czujesz, że cię coś bierze, weź Rutinoskorbin
        • face42 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 18:15
          bo to rodzina członków, nie wiesz?
    • przeciwcialo Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:31
      W reklamie urinalu było cos o " Mówię Oli (?) ja dbać o drogi moczowe.
      • the_bitter_end Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 17:42
        przeciwcialo napisała:

> W reklamie urinalu było cos o " Mówię Oli (?) ja dbać o drogi moczowe.

" - Dziewczyny, co tak szeptacie?
        - Tłumaczę Oli, jak dbać o drogi moczowe"

big_grin
        • wymiatator1 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 15:40
          Reszta reklamy powinna wyglądać tak:
          ojciec wraca do pokoju ze strzelbą, rozwala łby matce i córce i mówi do kamery "15 lat życia w pi**u"
    • agusiah Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 16:45
      Moimi faworytami zdecydowanie są reklamy wzdęć i grzybicy. Pamiętacie dwie baby w autobusie, które rozpinają spódnice, bo je wzdęło? Albo reklamę grzybicy stóp ze zbliżeniem na żółte paznokcie?
    • magotka11 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 17:22
      "nie mam czasu na seks ... i inne piepszoty"(???) i to w reklamie banku.
      • kasnova Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:10
        Tu chodzi o "pieprzoty", nowo utworzone słowo nawiązujące do płyty Marii Peszek. Jak dla mnie wcale niegłupie, wręcz przeciwnie.
        • ib_k Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:49
          Tu chodzi o "pieprzoty", nowo utworzone słowo nawiązujące do płyty Marii
          > Peszek. Jak dla mnie wcale niegłupie, wręcz przeciwnie.

uwielbiam to słowosmile)
          • gupia_rzona [...] 13.02.11, 22:02
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • ikar1 cala ta reklama jest glupia... 21.02.11, 16:20
              mowa o banku internetowym (gdzie z zasady robi sie wszystko samemu - zeby bylo tansze utrzymanie konta), ktory robi wszystko za klienta... wogole jej nie rozumiem, wrecz wydaje mi sie ze ktos juz na poziomie pisania scenariusza skiepscil totalnie (tylko kto to potem zaakceptowal ?? wink)
          • lola211 Re: Pieprzoty 13.02.11, 22:07
            U mnie weszlo do kanonu ulubionych slowek.Cudne, a Peszek w reklamie jest swietna.

Ostatnio najbardziej mnie rozwala reklama coca coli, wedle ktorej ów napój pojawia sie tradycyjnie na stole jak kompot w kazdej porzadnej rodzinie.Nie zacytuje, bo nie pamietam.
            • daisy Re: Pieprzoty 13.02.11, 22:11
              Chce mi się płakać na widok Marii Peszek w tej ohydnie głupiej reklamie. I jeszcze ten jej jakby zażenowany śmieszek na końcu... Biedaczka. Strasznie jej ta kasa musiała być potrzebna.
              A do tego reklama-łgarstwo do kwadratu. "Wszystko robi za mnie Inteligo". Co za brednie. Istotą obsługi konta w Internecie jest to, że trzeba wszystko zrobić samemu.
              Maria Peszek w Inteligo: to NIE lubię.
              • imasumak Re: Pieprzoty 14.02.11, 12:04
                O, ta reklama z M. Peszek działa na mnie jak płachta na byka uncertain
                • ylunia78 Re: Pieprzoty 14.02.11, 12:35
                  imasumak napisała:

> O, ta reklama z M. Peszek działa na mnie jak płachta na byka uncertain

na mnie podobnie....patrzeć na to nie mogę.Kretynka i tyleuncertain
                  • zebra12 Re: Pieprzoty 14.02.11, 13:25
                    Chodziłam z Peszkową do liceum. Zawsze była wyniosła i uważała się za kogoś lepszego od nas. Garnęła się do teatru, cudnie śpiewała. Ale koleżanką była raczej marną.
                  • mrarm Re: Pieprzoty 21.02.11, 14:46
                    Kretynka? Wymyśl coś, co sprzeda się lepiej, i rób przy tym coś co lubiszwink
                • anorektycznazdzira Re: Pieprzoty 14.02.11, 21:28
                  Też te reklamy nie trawię.
                  I jestem mega rozczarowana, że w sumie bardzo inteligentna i nietuzinkowa babka wypadła tak badziewnie.
                  • nauz-ykaa Re: Pieprzoty 21.02.11, 13:04
                    Nietuzinkowa? Raczej nadmiernie alternatywna. Pieprzoty i "zapuszczam moje ogrody" czy coś w ten deseń przekonują mnie, że kobieta chce być aż nadto wyrafinowana i finezyjna, czego wręcz nie cierpię.
                    Reklama jest paskudna wink
                    Drugie miejsce u mnie zajmują reklamy radiowe Lidla ("banany 2,22, banany 2,22" i tak 10 razy).
                    • michalng Re: Pieprzoty 21.02.11, 16:32
                      > Pieprzoty i "zapuszczam moje ogro
                      > dy" czy coś w ten deseń przekonują mnie, że kobieta chce być aż nadto wyrafinow
                      > ana i finezyjna, czego wręcz nie cierpię.

Od kiedy to "zapuszczanie ogrodów" jest przejawem wyrafinowania i finezji ? wink
                      Natomiast jeśli chodzi o "wyrafinowanie" to nienawidzę reklamy Ferrero z przyjęciem u ambasadora.
                      • face42 Re: Pieprzoty 21.02.11, 18:28
                        ilość i treść wypowiedzi aż nadto dowodzi, że ta reklama osiągnęła swój pierwszy cel - zwróciła uwagę...
      • pandzik Re: Najgłupsze cytaty z reklam 23.02.11, 12:53
        Zawsze jak widzę ten koszmar, jak wyznaje do kamery, że nie ma czasu na seks, to mam ochotę odpowiedzieć, że raczej nie ma okazji... Nie wiem, kto to wymyślił.
    • clio_yaga Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 17:44
      Nie oglądam za dużo TV, ale nie wiem jak to się cholera dzieje, że zawsze trafiam na reklamę o pluciu krwią do umywalki, a ostatnio krew pojawia się na jabłku. Czekam teraz tylko na krew na podpaskach albo jeszcze lepiej tamponie.
      • choinka.pl Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 19:13
        z hemoroida np. w bidecie... też byłoby malowniczo...
      • mamachlopakow2 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 14:00
        och z tymi zebami i plucia krwia do umywalki to mnie bierze coś!!! zaraz
      • nople Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 12:18

ooo to jest okropne. Antyreklama jak dla mnie. Są pewne granice estetyczne, których nie powinno się przekraczać
      • marinellla Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 13:47
        clio_yaga napisała:

> a ostatnio krew pojawia się na jabłk
        > u. Czekam teraz tylko na krew na podpaskach albo jeszcze lepiej tamponie.

A co normalnie jest na podpaskach, niebieska zupka jak w reklamach???
    • kawka74 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 17:49
      "Ale Hanka dała mi ulgix".
      Kiedy widzę tę babę machającą ścierą i zwierzającą się ze swoich problemów trawiennych, mam dreszcze.
      • owianka Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:21
        > "Ale Hanka dała mi ulgix".
        > Kiedy widzę tę babę machającą ścierą i zwierzającą się ze swoich problemów traw
        > iennych, mam dreszcze.> "Ale Hanka dała mi ulgix".
        > Kiedy widzę tę babę machającą ścierą i zwierzającą się ze swoich problemów traw
        > iennych, mam dreszcze.

O to, to. I zawsze się zastanawiam, czy powinnam wiedzieć, WTF is Hanka. big_grin
        • przeciwcialo Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:24
          Hanka? Może sąsiadka Goździkowej?
          • tosterowa Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 16:27
            U nas Hanka, to:

Alehanka, Alehanka! Ale-Alehanka, Ale-alehanka !

W rytm znanej piosenki Lady Gagi smile
      • attiya Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 16:01
        mam to samo - masakra uncertain
        ciekawe kiedy zaczną mówić o ilościach wypróżnień, ich jakości, długości itd
        big_grin
    • kasnova Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:36
      Już nie pamiętam czego to była reklama, chyba jakiejś maszynki do golenia (mogę sie mylić), w każdym razie tekst z tej reklamy był mniej więcej w tym stylu, że "mojego faceta naja=bardziej we mnie kręca moje pachy". Wyjątkowo idiotyczne. Swoją drogą chciałabym zobaczyc faceta, który największą uwagę u kobiet zwraca na pachy...
      • gazeta_mi_placi Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 18:46
        A fetyszyści? wink
        • hiacynta333 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 19:02
          Ja nie znoszę tego śpiewaka operowego co zgagę zabił i tej reklamy co śpiewają żeby beać vitaminer sad
          • mamachlopakow2 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 14:01
            ten koles ni jak pasuje do tego głosu....Wręcz wkoorwia mnie on i ta reklama!
    • angazetka Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 19:09
      "I żyli długo i szczęśliwie w Weronie". Od paru sezonów ma pierwsze miejsce.
      Ale "lekkie nietrzymanie moczu" ma drugie miejsce.
    • lykaena Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 19:21
      "zamienię kluseczki na figurę laseczki " big_grin
      • kozica111 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 19:25
        Leon znów ograł babcie w bierki.....
    • marychna31 "Tata zaraził mamę"-mam tylko 1 skojarzenie (nt) 13.02.11, 20:50

• attiya Re: "Tata zaraził mamę"-mam tylko 1 skojarzenie ( 14.02.11, 16:03
        tak, tak - dokładnie big_grin
        tylko już dokładnie czym nie powiedzieli big_grin
    • rupiowa doustny probiotyk ginekologiczny 13.02.11, 21:06
      moze i sie nie znam, ale swego czasu takie rzeczy to sie stosowalo dowcipnie smile
      • msrp Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 21:24
        Już wyżej ktoś pisał o tej reklamie, ale pozwolę sobie do niej wrócić. Jak dokładnie idą słowa tej piosenki?
        ,,Lokówką je spalam, wiatrem je czeszę, a słońcem opalam. Fryzurą przyciągam spojrzenia co rusz, to kilka rzeczy co kocham, i już!''
        Tak to leci? Czy jakos inaczej?
        • olakociak Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 11:59
          tak idą, taktongue_out dobrze, że dziś rano mnie nie dopadła, bo znowu bym miauczała pod nosemsmile
        • mimka23 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 12:28
          Nie wiem czemu, ale już za pierwszym razem zobaczywszy tą reklamę, pomyślałam sobie, że to ematki śpiewają tą piosenkę. Nie umiem tego wytłumaczyć, ale pasuje mi ta piosenka do niektórych bywalczyń emamy.
      • morgen_stern Re: doustny probiotyk ginekologiczny 14.02.11, 09:48
        Cytat> moze i sie nie znam, ale swego czasu takie rzeczy to sie stosowalo dowcipnie smile

Probiotyk to nie to samo, co globulka smile
        • agaja5b Re: doustny probiotyk ginekologiczny 14.02.11, 10:23
          Dzięki morgen, bo 3 razy przeczytałam i nie zakapowałam o so chodzismile
    • wrednadziewucha Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 21:44
      Ja umarłam przy ciastkach oreo:
      "Tato, zamocz!!!!"
      • sadosia75 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 21:52
        Jak zobaczylam ta reklame to mi prawie serce wyskoczylo smile jestem uzalezniona od oreo jeszcze bardziej niz od kawy. wczesniej musialam sobie dawkowac ciastka a teraz moge jesc i jesc i jesc i znowu jesc i ciagle kupowac i kupowac i nie musze juz czekac na "dostawe"
        • spicy_orange Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 13:05
          a to oreo jest w ogóle jadalne? Pląta mi się czasem na allegro pod nogami i zawsze mi się kojarzy z węglem-takie czooooorne jak górnik przodowy wink Jaki to ma smak?
          • sadosia75 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 13:14
            Moja Droga
            Oreo to jedyne ciasteczka,ktore moga mi zastapic caly jadlospis smile
            pyszne sa. czekoladowe, nadzienie cos jak smietankowe ale intensywniejsze.
            samo ciasteczko cos jak herbatnik ale nie jest suchy a nadzienie... poezja smile
            polane czekolada sa jeszcze lepsze. ale bez czekolady tez sa pyszne.
            polecam kazdej osobie uzaleznionej od czekolady smile
            • tosterowa Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 16:29
              Przekonałaś mniesmile

Ale reklama Oreo jest co najmniej... zastanawiająca.
            • spicy_orange Re: Najgłupsze cytaty z reklam 23.02.11, 14:29
              > polecam kazdej osobie uzaleznionej od czekolady smile

oj oj! niedobrze big_grin Słyszałam że sława tych ciasteczek sięga daleko ale właśnie to ciemne ciasteczko mnie jakoś odstręczało. Jak tak zachwalasz to chyba sobie kupię smile Jakby co będziesz mnie mieć na sumieniu big_grin alkoholikom się nie poleca alkoholi a uzależnionym od słodkości pysznych ciasteczek wink

ps. widziałam reklamy, tzn że ciastka są już w polskich sklepach? W jakichś konkretnych sieciach?
    • erba Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 21:54
      1. lekkie nietrzymanie moczu
      2. tłumaczę Oli, jak dbać o drogi moczowe
      3. Rutinoskorbin szóstym członkiem rodziny
    • naomi19 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 22:06
      Ten wątek dostarczył mi wielką dawke radości big_grin
      Mój typ nr 1 to oczywiście - CZY ZWRACASZ UWAGĘ NA MOJE PRZENIKLIWE SPOJRZENIE CZY MOJE LEKKIE NIETRZYMANIIE MOCZU. Rutisnoscorbin tez wyątkowo debilny, tak samo jak nowa reklama coca-coli, że niby matki wiedzą ja dać szczęście rodzinie- podając coca-cole do obiadu... OMG
    • demarta Re: Najgłupsze cytaty z reklam 13.02.11, 22:09
      "żer dla skner". od razu wyobrażam sobie, jak pozostałości jaskiniowców, które dożyły naszego wieku lecą z maczugami, skierowanymi w stronę kasjerów i obsługi w ogóle, żeby upolować plazmę za jakieśtam 900 zł. brrrrrrr!
    • anorektycznazdzira zachorowalność 13.02.11, 22:10
      To akurat w radio: "w okresie zachorowalności na grypę bierz cośtam"
      WTF, cały rok jest jakaś zachorowalność!!! Tylko latem jest mała a jesienią i zimą duża (czy też zwiększona)!!! Bo ta pierdzielona zachorowalność to procent społeczeństwa, który choruje, ZAWSZE jakiś jest. Ale słóweczko mądrutkie, więc jakiś młotek użył, nie szkodzi, że sam nie rozumiał.
      Ale się gotuję na tym tekście suspicious
      • senses Re: zachorowalność 21.02.11, 18:12
        Akurat zachorowalność, to procent społeczeństwa, który zachorował. Procent, który choruje, to chorobowość. Ale mniejsza o to, w przypadku grypy niewielka różnica, a sformułowanie w reklamie i tak nie trafione wink

> To akurat w radio: "w okresie zachorowalności na grypę bierz cośtam"
        > WTF, cały rok jest jakaś zachorowalność!!! Tylko latem jest mała a jesienią i z
        > imą duża (czy też zwiększona)!!! Bo ta pierdzielona zachorowalność to pr
        > ocent społeczeństwa, który choruje, ZAWSZE jakiś jest. Ale słóweczko mądrutkie,
        > więc jakiś młotek użył, nie szkodzi, że sam nie rozumiał.
        > Ale się gotuję na tym tekście suspicious
    • annvangier Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 08:02
      Ale Ty gotujesz , SZOk
      MAM to po matuli - matula sie usmiecha

w tej reklamie wkurza mnie po prostu wszystko
      nie luibie Peszkowej (tak mam ją za pozerkę ;p) i bardzo wkurza mnie reklama z jej udziałem

i ta reklama GOOD BYE Apetite, to jest dopiero masakra, abstrahując od całosci fabuły - chuda aktorka faktycznie chuda i ma motywujący do brzuszków brzuch, ale (nie zlinczujcie mnie) nie mogli wybrać kogoś z przyjemniejszą twarzą ?
      • agaja5b Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 09:38
        No to dorzuce jeszczę debilną reklamę specyfiku na męską niemoc, a zwłaszcza te laski na końcu, zgarnięte z jakiejś zabawy w remizie (jak kogoś uraziłam to kajam się), które mówią: "żebyś był gotowy na weekend" czy coś w tym stylu. Tragiediasmile
        • ankawt Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 09:47
          A Turbodymoman? Zwłaszcza ten, co prąd zawstydził?
          Masakra.
          • agaja5b Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 10:17
            Turbodymoman to takie durne, że niektórych nawet śmieszy. Np mojego m..., który na youtube pewnego wieczoru namiętnie oglądał wszystkie spoty i śmiał się jakby koń na blachę lał( to jego określenie perlistego śmiechu, którego niestety sam jest właścicielem). Mnie moje słabe poczucie humoru każe tylko stać z durna miną i niedowierzaniem w oczach jak to widzę.
            • thegimel Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 13:58
              O to ja! Turbodymomen jest tak głupi, że aż fajny.
              Za to nie cierpię Fairy - tego z góralką, bigosem i tym pomarszczonym kretynem, co normalnie strongmanów prowadzi.
              Mam też alergię na K. Herman.
    • kali_pso A nie macie wrażenia... 14.02.11, 10:09

...że nastapiło jakieś nagromadzenie spotów na temat niestrawności, wzdęć, kłopotów ze zgagą, czy wypróżznianiem? Zdaje się, że to niezbyt dobrze świadczy o stylu życia i sposobach odżywiania się rodaków, skoro tak się te specyfiki promuje....
      • anorektycznazdzira Re: A nie macie wrażenia... 14.02.11, 21:26
        Tak, zauważam, interpretowałam to jako kwestię specyficznej mody skrzyżowanej z odblokowaniem się jakiegoś tabu (że nie wypadało, a teraz już wypada, jak kiedyś podpaski)
      • myfly Czy zdarza Ci się przeciekać w nocy? 21.02.11, 13:28
        Wyjątkowo durna (jak większość w tej tematyce) reklama podpasek lub tamponów. Co ciekawe, feministki wypowiadają się krytycznie tylko o reklamach pokazujacych kobiety jako obiekt seksualny (ew. jako wieczną praczkę i kucharę). Za to porównywanie kobitek do zepsutych zlewów (bo to mi przychodzi na myśl gdy slysze, że cos przecieka) jest juz w porzadku, bo przecież takie reklamy walczą z tabu krwi menstruacyjnej i kobiecej fizjologii. A propos, kolejne kretyńskie reklamy to te reklamujące środki na zaparcia, wzdęcia i biegunki(to ta wczorajsza rybka...).Nie można też zapomnieć o twardych dowodach(ujęcie na kupę psa) oraz "nie tylko siusiu, ale i rzadką kupkę(reklama Pampersów).
    • ihanelma Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 10:10
      Mamusia która ma czworo wspaniałych dzieci, więc "nie ma czasu na choroby". Robot się nie może popsuć?
      I była jeszcze taka reklama z mamą-cyborgiem w kuchni latającą z nożami w celu przygotowania soku, cyborg nazywał sie "profesjonalista", a reklama dotyczyła równie profesjonalnego sprzętu AGD. Ciekawe czy oba modele były w promocji?
      • wymiatator1 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 21:33
        > Mamusia która ma czworo wspaniałych dzieci,
        To chyba szło tak:
        "Mam czworo dzieci, wspaniałych dzieci" z akcentem na "wspaniałych". Koszmar.
    • mimka23 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 12:31
      Dobija mnie głos Marysi Góralczyk w reklamie ery z kurami i wcześniejszej "w erze wszystko jest możliwe"-powiedziane takim olewającym zaciągającym głosem.
      • myszka_333 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 12:39
        piosenka (chyba nawet jest nowa) z reklam merci "merci że jesteś tu".Dramat.
        I wszelkie wzdęcia,hemoroidy.
      • zlosliwiec.sieciownik Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 16:55
        To głos Góralczyk? Łomatko, myślałem, że z jakiegoś blokowiska wyciągnęli "umęczoną" ziomalkę i kazali czytać...
    • borsuborsu Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 12:40
      reklama jakiegos leku czy syrop,w ktorej przemadrzaly facet twierdzi,ze lek ma nie byc smaczny,tylko pomagac. wtf,po co byc masochista i brac cos,co jest wstretne?
    • mimka23 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 12:42
      W reklamie syropu na kaszel "kiedy ci się kasłać chce zasłoń ...(nie słyszę czym-chustką, piąstką?) usta swe".
      • hanadoma Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 19:52
        "kiedy Ci sie kasłac chce, zasłon szybko usta swe, kaszel nie wyleci" wink ...chyba tak to szło

wkurza mnie "wszystko na tip top"
        uwielbiam: bez vat, bez vat, bez vat, bez vat, bez vatbig_grin
        • morgen_stern Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 20:01
          A ubezpieczenie Moi Bliscy? I ta nobliwa pani namaszczonym głosikiem starannie unikająca nazwania rzeczy po imieniu? smile Dobrze, że choć słowo "pogrzeb" wykrztusiła.

Z takich dłuższych to jeszcze numizmatyczne, nie mogę słuchać o tym srebrnym dolarze. Czy ta pani z nienaturalnie złożonymi rączkami to nie ta sama, co z Moi Bliscy? Są chyba identycznie nierozpoznawalne i nobliwe.
          • hiacynta333 Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 23:34
            I jeszcze ,, gotówka za złoto TV " Jestem ciekawa czy ludzie nabierają się na to ?
            • thegimel Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 23:47
              Niestety dająsad
              Ostatnio był artykuł gdzieś, chyba w Angorze sprzed tygodnia czy dwóch.
              Nie pamiętam z czego był przedrukowany.
              Ponoć po niekorzystnych cenach sprzedają i bywają problemy jeśli klient się nie zgodzi z wyceną i chce odstąpić od umowy.
        • shellerka Re: Najgłupsze cytaty z reklam 14.02.11, 21:34
          jezu! ja mam odlot totalny na bez vat, ale juz tak zupełnie orgazmicznie przeżywam tą poprzednią reklamę z kotem w dyskotece: adin... umcyk umcykbig_grin
        • agazagie Re: Najgłupsze cytaty z reklam 21.02.11, 14:08
          Ja też smile Czasem pół dnia sobie podśpiewuję "bez vat, bez vat" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka