Dodaj do ulubionych

faceci z Egiptu pobici

05.03.11, 20:50
z kretesem...
przez zalinkowanie na gównej(a gdzie ta głowna?big_grin) dotarłam do forum, ktorego lektura wstrząsnęła mną dogłębnie
oczywiście, nic mi do tego, kto, z kim, gdzie, a jeżeli nie, to dlaczego nie, ale ja uwielbiam plotki i ploteczki
no i generalnie ludziska mają fun, że pytają gwiazd czy kupować nieruchomość pod Rzeszowem, bo przeciez mają uran gdzies tam i ksiezyc w 2 domu albo coś, ale są w tej metodzie elementy zaiste szaleńcze, i to w tym najgorszym znaczeniu...
forum.gazeta.pl/forum/w,11132,119095023,119095023,operacja_oczu_kiedy_najlepiej.html
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: faceci z Egiptu pobici 05.03.11, 20:58
      NIe znam się na astrologii, ale podczas pełni księżyca gorzej sypiam, łatwiej się irytuję i łatwiej cieszę, jakbym miala nagle cieńszą skorę.
      Myślę sobie, że z faktu, ze nauka czegoś nie opisała, nie wynika wcale, że to coś nie istnieje.
      • vivibon Re: faceci z Egiptu pobici 05.03.11, 21:12
        > Myślę sobie, że z faktu, ze nauka czegoś nie opisała, nie wynika wcale, że to c
        > oś nie istnieje.

Opisała. Skoro oddziaływanie grawitacyjne Księżyca i Słońca mogą mieć znaczenie dla pływów wód na Ziemi, to może na Ciebie też działają. W końcu w większości jesteś z wody smile
    • krapheika Re: faceci z Egiptu pobici 05.03.11, 20:59
      A tak narzekaja na NFZ, ze w kolejkach do operacji sie czeka, a tu sie okazuje, ze mozna zrobic operacje kiedy Merkury zza wegla a Uran na wprost jest, bo to najlepszy momenttongue_out
      Chcialabym to live, "panie doktorze, ale ta operacja to dopiero jak ksiezyc w drugim domu bedzie"tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka