sutova34
11.03.11, 14:25
Witajcie,
od pewnego czasu wertuję strony internetowe w poszukiwaniu informacji o mozliwosciach wyboru płci.
Konkretnie mam na myśli IVF PGD,ponieważ, to oprócz sprawdzenia zarodka pod względem nieprawidłowych genów daje również możliwość sprawdzenia płci.
Zadałam niedawno podobne pytanie na jednym z forów i oczywiście pojawiło się dużo głosów sprzeciwu.
Dlatego podkreślam,ze nie chodzi mi o określanie się po jednej ze stron lecz o kontakt z innymi osobami mającymi podobne marzenie o posiadaniu dziecka wybranej płci.
Chetnie wymienię się zebranymi informacjami i też poznam takie osoby chcące mieć dziecko wybranej płci dzięki metodzie IVF z PGD czy też innej np.selekcji plemników.
Jestem ciekawa ,jakie informację uda nam się razem zebrać,a może znacie kogoś kto poddał się jednej z metod wyboru plci u dziecka?Nie liczę na mamy,które już osiągnęły to marzenie,ponieważ wiem,ze nie chętnie mowi się o tym nawet anonimowo na forach.
Jednak serdecznie zapraszam do dyskusji.
Osobiście uważam,że w marzeniach nie ma nic złego,a posiadanie wiedzy wzbogaca nasze doświadczenia życiowe dając większe perspektywy na przyszłość.