Dodaj do ulubionych

Mamy niemowlat sa ograniczone.........

26.03.11, 11:24
................do tematow:
kolczyki
kupki
sloiczki
cyc
mm
radioaktywna chmura nad Polska smile
Kolejna mama niemowlecia nie potrafi sie poslugiwac wyszukiwarka!!!!!!!!!!!!
To taka refleksja po przeczytani kolejnego watku o kolczykach.........
Obserwuj wątek
    • jasia-mama Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 11:43
      Może dlatego, że niemowlaki nie chodzą do przedszkola, nie robią scen w sklepie, nie biją rówieśników i generalnie "małe dziecko mały kłopot"smile

A tak przy okazji wlazłam wczoraj na forum niemowlę i zaraz uciekłam - strasznie tam jadowicie. Za mojej kadencji też były wątki osiągające punkt wrzenia (z "niedobrą" lipcową na czele peletonu), ale jakoś fajniej się to czytało. Teraz co trzecia mama niemowlaka na tym forum próbuje sobie włożyć koronę królowej szyderstwa i nudne się to zrobiło. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
    • budzik11 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 11:52
      buszynska napisała:

> Kolejna mama niemowlecia nie potrafi sie poslugiwac wyszukiwarka!!!!!!!!!!!!

A napisałaś to na forum "Małe dziecko" ponieważ...??
      • aretahebanowska Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 12:01
        Ponieważ przejście z Niemowla na MD dodaje rozumu, i to koleżance sprawiło wiele radości.
        • paliwodaj Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 14:21
          a mnie sie wydaje ze gdy dziecko podrosnie i gdy rodzic przejdzie przez te kupki, cyce i cycory ( jakby to nie ujac bardziej slodko), papki , raczkowanie i inne, wiec gdy to mamy za soba jestesmy juz bardzo doswiadczone i madre w temacie malych dzieci i te inne problemow swiezych mam nas smiesza, dlatego wydaje nam sie ze one sa ograniczone
          Ja - matka wielodzietna - wogole doswiadczam wiele radosci tez czytajac forum male dziecko, bo i tutejsze problemy dla mnie sa komiczne
      • buszynska Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 14:34
        O szit nie zauwazylam Prosze moderatorke o przeniesienie watku na NIEMOWLeeee smile
        • zabulin Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 14:51
          Buszynska, smiejesz się, ze matki niemowlaków nie potrafią korzystać z wyszukiwarki, a sama nie umiesz umiescic wątku we własciwym miejscu smile

Przyganiał kocioł garnkowi, jak to drzewiej mawiali ....smile
          • buszynska Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 14:58
            Przyganiał kocioł garnkowi, jak to drzewiej mawiali ....smile

a co to drzewiej, bo nie wiem czy mnie czasem nie obrazasz?
            • zona_mi Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 15:56
              > a co to drzewiej, bo nie wiem czy mnie czasem nie obrazasz?

Drzewiej... gdybym nie znała znaczenia, skorzystałabym z wyszukiwarki - googla chociażby, albo SJP ;P
          • budzik11 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 22:36
            zabulin napisała:

> Buszynska, smiejesz się, ze matki niemowlaków nie potrafią korzystać z wyszukiw
            > arki, a sama nie umiesz umiescic wątku we własciwym miejscu smile
            >
            > Przyganiał kocioł garnkowi, jak to drzewiej mawiali ....smile

To mnie właśnie rozśmieszyło. "Jakie to te inne matki tępe są, nie potrafią się poruszać po forum internetowym", hehehe wink
        • buszynska Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 14:56
          Alez ja sie nie wysmiewam w sumie z problemow bo one sa zwlaszcza przy pierwszym dziecku ale dlaczego te problemy sa tak czesto powtarzane i powielane w kocu do czegos ta wyszukiwarka sluzy i nie gryzie smile
          • lukrecja34 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 15:13
            pomyśl przez chwilę-jeśli przestanie się pisać na stale te same tematy to forum umrze śmiercią naturalną-bo ja nie wiem ile nowych tematów na wątek można jeszcze wymyślić?
          • maderta Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 26.03.11, 15:54
            A wchodziłaś na fora kp i roższerzanie diety? Tam to dopiero się dzieje, co chwilę "słoiczek czy domowe?", "kiedy mięso?" gluten", "dieta mamy karmiącej" i tak wkółko.
            • buszynska Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 07:43

> A wchodziłaś na fora kp i roższerzanie diety? Tam to dopiero się dzieje, co chw
              > ilę "słoiczek czy domowe?", "kiedy mięso?" gluten", "dieta mamy karmiącej" i ta
              > k wkółko.
              Na sam dzwiek slowa gluten robi mi sie nie dobrze, wit.D3 nie dawalam, jedna karmilam piersia 1,3 druga prawie 2 lata a i butla tez ze sztucznym byla dawana.............i zyja i maja sie dobrze ba jedna nawet z astmy oskrzelowej wychodzi!
              Jestem matka taka sobie popelniam bledy daje czasem ci...a i kole ..........
              Eh jade zanurkowa smile
              • annie_laurie_starr Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 10:16
                Buszynska - skoro forum nie spelnia Twoich oczekiwan to zamiast obrazac matki zajmij sie czyms innym. W koncu zycie to nie tylko komputer i forum GW. A z tym pomylkowo umieszczniem watku na tym forum to faktycznie dalas dowod jaka jestes nieograniczona.
    • whitney85 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 13:04
      Oj buszyńska, ty chyba ograniczona jesteś. Już tłumaczę - są fora tematyczne. Na forum pt "niemowlę" pytam np. o ulewanie. Na forum "publicystyka" z kolei komentuję artkuły gazety, na "auto-moto" pytam, gdzie dostanę tanie części a na "feminizm" z kolei zastanawiam się z dziewczynami jak to jest, że to kobiety same siebie dyskredytują, jak to ma miejsce w tym właśnie wątku.
    • gazeta_mi_placi Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 15:42
      To prawda, że są ograniczone, Ameryki nie odkryłaś...
      • ylunia78 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 16:17
        Och gazeta zobaczymy jak urodzisz dziecko.....Jedna mądra już tu była co się z matek nabijała.I gdzie jest?A tak się zarzekała,że ona nie da sie ponieść.Urodziła i słuch po niej zaginął.A teraz?ni masmile
        • morgen_stern Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 16:34
          Łał, to jeszcze trochę poczekamy na poród gazety, o ile wiem, medycyna jeszcze tak mocno się nie rozwinęła tongue_out
          • ylunia78 Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 21:40
            ooo no widzisz.Tak dalece nie śledzę życia gazetytongue_out
        • gazeta_mi_placi Re: Mamy niemowlat sa ograniczone......... 27.03.11, 18:51
          O właśnie! Gdzie się podziała Mia_siochi?
    • zona_mi buszynska 27.03.11, 15:53
      Proszę usunąć reklamę z sygnaturki.
      • krapheika Nigdy nie bylam ograniczona do tych tematow 27.03.11, 16:38
        wiekszosci z nich nie przerabialam, nie mam pojecia np o co chodzi z tymi kolczykami. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
        • buszynska [...] 27.03.11, 21:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • krapheika Re: Nigdy nie bylam ograniczona do tych tematow 27.03.11, 22:04
            Tez nie wiemsmile wiem co to gluten, ale to dlatego, ze syn alergik, ekspozycji zadnych nie robilamsmile
            Ogolnie uwazam takie pierdoly za malo interesujace dlatego nie uswiadczysz mnie na forach niemowlecych czy innych malych dzieciach itdtongue_out moja przyjaciolka i znajome sa niedzieciate, dzieki bogu, bo mamuski maja wlasnie sklonnosc do pieprzenia o kupkach i sloiczkachbig_grin
          • imasumak Re: Nigdy nie bylam ograniczona do tych tematow 27.03.11, 22:12
            buszynska napisała:
            , ps. a ja jasny gwint do tej pory nie mam pojecia co to EKSPOZYCJA na gluten????
            ???????

No patrz, a wystarczyłoby skorzystać z wyszukiwarki tongue_out
            • buszynska [...] 28.03.11, 07:26
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka