05.04.11, 19:30
Mam absolutnie dosc.
Nie moge patrzec juz na te zakazane mordy na GW czy w TV. Chociaz mieszkam poza Polska, na biezaco sledze co sie dzieje w kraju. I mimo ze od zawsze wole czytac Pudelka czy Kozaczka niz newsy, to jest mi autentycznie wstyd.

Przesadzali przez caly ostatni rok.
Dobili mnie ultimatum: albo pomnik kaczora albo maniferstacje (wtf???).
A teraz ten problem, z za przeproszeniem, doopy wziety odnosnie bogu ducha winnych Slazakow.

Jak mozna robic cos takiego? Ja jestem zdzira, ale nawet swojemu chlopu takich swinstwe nie robie! A ci ludzie robia to krajowi, ktory teoretycznie kochaja i chca o niego dbac. Nie chce wpadac w patos, ale to juz nawet dla mnie zdecydowanie ZA DUZO.

Ten facet jest gorszy od giertycha i leppera razem wzietych. Kaczynski to osoba autentycznie chora umyslowo i nie moge zrozumiec jak to jest, ze wciaz jest u wladzy.

Jeszcze ten pomnik...pomijajac juz wszystkie inne kwestie, to przeciez Kaczynscy brzydcy jak noc listopadowa, bez przesady!!!

Ufff, wyzalilam sie. Tutaj nikt mnie nie rozumie, a z ¨opcji niemieckiej¨ tylko sie smieja, bo w porownaniu z problemem Katalonii czy Kraju Baskow to faktycznie smiech na sali.
Obserwuj wątek
    • broceliande Re: Mam dosc! 05.04.11, 19:41
      A daj spokój, nie przejmuj się w jakimś (Hiszpanii?) fajnym kraju.
      Ja jestem ateistka w Polsce i jakoś się trzymamsmile
      • asocial Re: Mam dosc! 05.04.11, 20:28
        ja tez atestka i akurat nie religia mi w glowie. Jest mi najzwyczajniej w swiecie szkoda, przykro i wstyd za to, co sie dzieje.
    • saraanna Re: Mam dosc! 05.04.11, 20:37
      asocial napisała:

Jeszcze ten pomnik...pomijajac juz wszystkie inne kwestie, to przeciez Kaczynsc
      > y brzydcy jak noc listopadowa, bez przesady!!!

A ty napewno ladna jestes ,wiec lepiej czytaj dalej Pudelka ,bo jeszcze zawalu dostaniesz tongue_out
    • sokhna Re: Mam dosc! 05.04.11, 20:38
      Moja droga, Ty uwazaj, bo na pewno sie tu za chwile znajdzie cala masa zwolenniczek tych wszystkich panow, ktorych ponizej wymienilas.... Zaraz bedzie, ze to TY ich nie lubisz i TOBIE sie to nie podoba, a im owszem wiec sie nie wypowiadaj wink

PS. Podzielam Twoje zdanie, mnie tez krew zalewa.
      • sokhna Re: Mam dosc! 05.04.11, 20:39
        Widzisz, juz sie zaczyna!!
    • cherry.coke Re: Mam dosc! 05.04.11, 20:39
      Przestan czytac niusy, ciesz sie zyciem, idz na tapas smile
    • iwles Re: Mam dosc! 05.04.11, 21:04
      > Jeszcze ten pomnik...pomijajac juz wszystkie inne kwestie, to przeciez Kaczynsc
      > y brzydcy jak noc listopadowa, bez przesady!!!

Zygmunt III Waza to dopiero byl mister polski tongue_out
      a pomników ma ile.
      • marzeka1 Re: Mam dosc! 05.04.11, 21:13
        A mnie krew nie zalewa, bo zwyczajnie mam w nosie,że pan A przysrał panu B, potem pan C obsypał piaskiem pana D, a pan E napluł na pana G. Nie słucham, nie ekscytuję się, ogólnie wiem, o co chodzi, bo czytam wiadomości w necie, czasie obejrzę jakieś wiadomości i tyle.
        • saraanna Re: Mam dosc! 05.04.11, 21:33
          marzeka1- i wlasnie o to chodzi ,aby miec zdrowy dystans do otaczajacej nas rzeczywistosci smile
        • mrowka75 Re: Mam dosc! 05.04.11, 21:58
          a co z panem F się stało pod drodze? tongue_out
          • marzeka1 Re: Mam dosc! 05.04.11, 22:02
            Zapluł się i na drugi dzień powiedział, że to wina pana A. A i tak, sądząc po nastrojach niektórych, wszystko w tym kraju jest winą Jarkacza, czyli pana K. Gdyby pan K. wyparował, zapanowałaby miłość i zgoda, bo wszak "najważniejsza jest miłość", cytując naszego premiera.
            • pade Re: Mam dosc! 05.04.11, 22:21
              nie masz racji
              wszystko w tym kraju jest winą Tuska
              nie wierzysz?
              www.towinatuska.pl/
              • marzeka1 Re: Mam dosc! 05.04.11, 22:26
                Nie, po prostu odmawiam udziału w plemiennej walce PiSu i PO, w 2005 jako" popisowa sierota" głosowałam na obie partie (na jednych -Pis do senatu, na PO do sejmu), w 2007 zniechęcona rządami Pisu z Lepperem w tle (i czającym się Giertychem) na PO, bo wydawało się "ładniejsze i estetyczniejsze", teraz widzę, ze to dwa, ohydne plemiona, ogarniam, o co chodzi, ale mam w dupie ich walkę, podgryzania, wyrzuty, nakręcania i usłużnych dziennikarzy, którzy tę wojnę podkręcają.
                • mrowka75 Re: Mam dosc! 05.04.11, 22:39
                  no i nie ma na kogo głosować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka