asocial
05.04.11, 19:30
Mam absolutnie dosc.
Nie moge patrzec juz na te zakazane mordy na GW czy w TV. Chociaz mieszkam poza Polska, na biezaco sledze co sie dzieje w kraju. I mimo ze od zawsze wole czytac Pudelka czy Kozaczka niz newsy, to jest mi autentycznie wstyd.
Przesadzali przez caly ostatni rok.
Dobili mnie ultimatum: albo pomnik kaczora albo maniferstacje (wtf???).
A teraz ten problem, z za przeproszeniem, doopy wziety odnosnie bogu ducha winnych Slazakow.
Jak mozna robic cos takiego? Ja jestem zdzira, ale nawet swojemu chlopu takich swinstwe nie robie! A ci ludzie robia to krajowi, ktory teoretycznie kochaja i chca o niego dbac. Nie chce wpadac w patos, ale to juz nawet dla mnie zdecydowanie ZA DUZO.
Ten facet jest gorszy od giertycha i leppera razem wzietych. Kaczynski to osoba autentycznie chora umyslowo i nie moge zrozumiec jak to jest, ze wciaz jest u wladzy.
Jeszcze ten pomnik...pomijajac juz wszystkie inne kwestie, to przeciez Kaczynscy brzydcy jak noc listopadowa, bez przesady!!!
Ufff, wyzalilam sie. Tutaj nikt mnie nie rozumie, a z ¨opcji niemieckiej¨ tylko sie smieja, bo w porownaniu z problemem Katalonii czy Kraju Baskow to faktycznie smiech na sali.