rosapulchra-0 11.04.11, 23:47 Przyznać się, dziewczyny, kiedy pierwszy raz usłyszałyście o Czesławie i jego zespole "Czesław śpiewa"? Ja się przyznaję - XFactor. A dopiero dziś po raz pierwszy usłyszałam jego piosenkę "Maszynka do świerkania". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dama_2010 Re: Czesław śpiewa. 11.04.11, 23:51 Daty nie podam ale daaawno to bylo. Zabawny koles... Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Czesław śpiewa. 11.04.11, 23:53 akurat wcześniej - w jakimś piśmie polecali. I nie wiem czy nie mignęło mi na you tubie jak szukaałm czegoś- ale do tej pory nie chciało mi się zapoznac z jego twórczością. Jakoś mnie nie ciągnie, choć może teraz przez ciekawość... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 00:00 Słyszalam już dawno, ale ja człowiek niemuzyczny jestem, więc nie ciągnęło mnie, żeby sprawdzić, jaką muzykę tworzy. Dopiero kiedy przy "X faktorze" go polubiłam, posłuchałam kilku piosenek i przypadłu mi do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 00:03 Oglądając kilka odcinków eliminacyjnych XFactor uważam, że jest bardzo zabawną postacią w tym programie. A piosenki ma całkiem sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:38 www.youtube.com/watch?v=xlte9lodB-E&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 00:08 daaaawno, o pani z aparatem do bani śpiewał.... xfactora nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 18:29 Ja ostatni odcinek x factora obejrzałam w niedzielę. Finalowe wybory mnie nie zachwyciły to i czasu więcej nie będę tracic. Tyle fajnych głosów odpadło. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 00:24 Z Czeslawow spiewajacych to kojarze sp. Niemena... A kto to ten nowy Czeslaw, warto na YT ogladac i co? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 07:22 słyszałam o nim i jego twórczość z rok temu ale mnie ten człowiek działa na nerwy-jego fatalna wymowa (wiem,wiem,lata na emigracji ale on ma wadę wymowy-koszmarną),skamlący "śpiew",poglądy na życie-niedawno słuchałam wywiadu z nim i nie miał nic ciekawego do powiedzenia-nie moja działka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:59 Moim zdaniem warto. Moje ulubione to "Catchy Kathy" i "Co mi Panie dasz" z Gabą Kulką. Czesław fajny jest, takie urocze ADHD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 07:57 pierwszy raz to chyba przy okazji płyty Hey unplugged potem coś mi się obijało o uszy, ale ja jestem stary zgred okopany na z góry przyjętych pozycjach muzycznych i mało nowości do mnie dochodzi niestety przy okazji xfactora zachowałam się jak typowa gimnazjalistka i zaczęłam się interesować muzyką Mozila po jego występach w tivi - wstyd trochę reasumując - słucham od niedawna, lubię bardzo, xfactora oglądam dla wypowiedzi Czesława, których przeważnie nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:17 aniela_z_gazowni napisała: > xfactora oglądam dla wypowiedzi Czesława, których przeważnie nie rozumiem Też tak mam Zabił mnie opowieścią o promie, schabowym i nudnym śpiewaniu A jego muzykę znam od dawna, bo fanem wielkim jest mój brat, więc przy okazji wspólnych pobytów w rodzinnym domu chcąc nie chcąc muzyki Czesława słuchałam . Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:21 a opowieści o krzyżykach słuchałaś? www.youtube.com/watch?v=bZAG73AlHZY w sumie nie wiem czy to dla kogoś oprócz mnie zabawne jest, bo na przykład mój chłop się nie śmiał wcale a wcale ale to z zazdrości pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:27 No dobra, wsiąkłam. On jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:27 e_r_i_n napisała: > No dobra, wsiąkłam. On jest zajebisty witamy w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 08:33 www.youtube.com/watch?v=bT8ri1UQGNk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 18:24 aniela_z_gazowni napisała: > a opowieści o krzyżykach słuchałaś? > www.youtube.com/watch?v=bZAG73AlHZY > w sumie nie wiem czy to dla kogoś oprócz mnie zabawne jest, bo na przykład mój > chłop się nie śmiał wcale a wcale > ale to z zazdrości pewnie > > mnie tez zawsze smiesza nei zawsze tez go oczywiscie rozumiem,ale najfajnieszy juror w xfactor Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 09:03 Muzykę słyszałam dawno, spodobało mi się, ale bez przesady. Potem miałam wątpliwą przyjemność poznać tego pana. Straszny burak. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 15:22 Akcje typu "pan chyba nie wie, z kim rozmawia" nie są mu obce. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: Czesław śpiewa. 13.04.11, 12:52 jowita771 napisał: > Akcje typu "pan chyba nie wie, z kim rozmawia" nie są mu obce. Oj tak, nie jest taki, jakim się może wydawać I ogólnie bardzo zakręcony, więc trudno wyczuć, czy mówi poważnie, czy się zgrywa. Ogólnie nie polecam poznawania ludzi, których się za coś bardzo ceni, a nie zna osobiście - człowiek ma swoje wyobrażenia i oczekiwania, które naturalnie rzadko będą zgodne z rzeczywistością. Zdarzyło mi się dwa razy i bardzo się nacięłam, jeden raz w młodości i to było jedno z moich największych życiowych rozczarowań, bo podeszłam do sprawy bardzo emocjonalnie. Ostatnio miałam okazję poznać muzycznego idola, ale z ww. powodów nie skorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 09:14 o !ja akurat uwielbiam Czesława i słuchałam go na długo przed Xfactor. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 09:37 Tak, słyszałam parę lat temu, w Trójce. Ale teraz mnie irytuje, nie rozumiem co mówi, a do tego chwalenie się ilością zaliczonych kobiet nie robi na mnie wrażenia. Ale za to zrobiła wrażenie jedna piosenka, do której ktoś podał link w moim temacie o wzruszających piosenkach. No szczękami opadła. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 09:45 Pierwszy raz usłyszałam maszynkę do świerkania dzień po śmierci Agaty Mróz (nie pamiętam daty, tylko wydarzenie z tamtego okresu - niestety takie nieciekawe). Jechałam na imprezę integracyjną i kolega mi puścił. Dawno to było Odpowiedz Link Zgłoś
kepucha Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 10:51 Na tyle dawno, by skumać ten skecz: www.youtube.com/watch?v=ArIl2sP7xCY Odpowiedz Link Zgłoś
kepucha Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 10:53 A tu chyba usłyszałam po raz pierwszy: www.youtube.com/watch?v=bBeimqNRaiw Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 11:11 Dawno. Nie pasi mi jego twórczość, ale mój mąż go lubi. Na szczęście słucha pod moją nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
kalarepka83 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 11:12 Na długo przed Xfactor, ale wiadomo, ze takie programy najbardziej promują prowadzących Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 12:35 Ja nie, kojarzę kolesia od kilku lat. Jest zakręconym człowiekiem, jak się wypowiada, to nigdy nie wiadomo, kiedy zaczyna zdanie, a kiedy kończy. Taki jednorazowy przypadek. Piosenki też tak samo pokręcone, niektóre mają w sobie to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 12:47 ja slyszalam dawno temu jak wszedl na rynek , moj maz dopiero w xfactor ogladam duzo tvn i dzien dobry tvn a oni tam go czasem zapraszali dlugo przed xfactor Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 15:32 Jakoś się nim specjalnie nie interesowałam. Jeden numer w duecie z Wdową słyszałam , ale średnio mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 15:40 Kilka lat temu,gdzieś tam coś kojarzę. Co myślę o gościu - "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 18:21 nie pamietam dokladnie, ale znacznie wczesniej od xfactora..chyba jakies dwa lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 18:28 Dawno. Czesława nie graja rmf czy tego typu sieczkarnie. Sa programy gdzie go graja. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 21:27 z rok temu-przy okazji słuchania Hey-oni razem nagrali płytę chyba nawet No mnie to się bardziej podoba"krucha blondynka"bodajże.... Ja go tam lubię-widać,że szczery z Niego człowiek jest a zabawny swoją drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 23:18 przy okazji hey, bo hey kocham, czesława pokochałam, xfactor to byl dla mnie szok. Jeszcze nie mogę z niego wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czesław śpiewa. 12.04.11, 23:20 > Przyznać się, dziewczyny, kiedy pierwszy raz usłyszałyście o Czesławie i jego z > espole "Czesław śpiewa"? teraz Odpowiedz Link Zgłoś