zona_mi 14.04.11, 09:25 Dlaczego usunięto MÓJ wpis???!!!!! Tup, tup i jeszcze raz TUP! nóżką. Podpowiedź: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 09:35 Widzisz @el_jot! Wyjdź i przeproś! Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 09:54 Napiszę ci wprost: żałosna jest twoja odpowiedż. A to nie jest żadna odpowiedż: Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Powtarzam: słowo "cipka" pojawiło" się w wątku o Cipkomacie kilkanaście razy. Słowo "cipka" weszlo do słownika języka polskiego i jest powszechnie używanbe. Chcę znać odpowiedź na moje pytanie: Dlaczego usunięto mój wpis ze slowem cipka? I nie przytaczaj regulaminu, bo mój wpis go nie złamał. A jeżeli złamał to podaj konkretnie punkt, który o tym mówi. I dalczego nie został usunięty wpis Nangi, też ze słowem "cipka". Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 15:21 To nie jest odpowiedź, tylko informacja - chcesz znać przyczynę usunięcia postu/wątku, jesteś jego autorką - pisz do moderatora. Ale coś Ci podpowiem - czy jesteś przekonana, że wysłałaś post, o który tak krzyczysz? Czasem zdarza się, że ktoś kliknie Podgląd, zamiast Wyślij i awantura pt. Gdzie mój wąąąteeek!!! gotowa. Bo wiesz, z dyskusji o cipkomacie, jak dotąd, nie usunięto ani jedej wypowiedzi... O co więc na wojnę poszłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 15:26 ale ja ten post widzialam wiec el_jot go musiala wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 15:32 wątku? forum.gazeta.pl/forum/w,567,124290756,124290756,Cipkomat_prawde_ci_powie.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 15:37 forum.gazeta.pl/forum/w,567,124290756,124292025,Re_Cipkomat_prawde_ci_powie.html o ten wpis chodzilo gdzies zniknal i znowu jest Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 14.04.11, 17:14 zona_mi napisała: > Czary czyli. Nie osmieszaj sie. Zrobila sie awantura, to i watek odhaczylas. Ot, cale czary.... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: 14.04.11, 17:27 To nieprawda, nie moderowałam w ogóle w tamtym wątku, ale skoro nie możesz tego sprawdzić (chyba że napiszesz na forum@), to dyskusja na nic - wierz lub nie, jak sobie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 15:42 A umiecie dziewczeta czytac? nad ikonka "wyslij" jest jak byk napisane, ze wyslany post moze [pojawic sie po 3 minutach? W praktyce oznacza, ze wyslany post sie na chwilke pojawi, po czym zniknie, zeby znow sie pojawil? Zdarza sie to czesto i nie raz popelniony byl post na ten temat. Piszcie do administracji, a nie wyskakujcie z pretensjami do moderatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 15:43 poprawka, kilku minutach nie trzech Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 16:53 ciekawe, a ja kiedyś wysłałam post, pojawił się, była nawet odpowiedź do niego,a post zniknął na jakiś czas, potem się pojawił...chyba czary faktycznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czy my mówimy o tym samym 14.04.11, 17:15 Ja tez mialam takie sytuacje. Wychodzi na to, ze nic specjalnego sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Wpis Nangi 14.04.11, 09:57 opowiedziałam o cipkomacie córce, a ona na to, że kiedy była w podstawówce jej dwie koleżanki wspólnie sie rozkraczyły przed lustrem i jedna z nich, zaskoczona, uznała, że ma fiuta. Strasznie się ropłakała, ale na szczęście miała na tyle dobry kontakt z mamą, że opowiedziała jej o wszystkim i mama ją uspokoiła. Podejrzewam, ze nieco starsze pokolenia nie przejmowały się wyglądem swych cipek, bo kto by takie coś oglądał? Z uzasadnieniem racjonalnym: a po co? Masz jeszcze jakieś "ale"? CZy coś ci nie pasuje w moim wpisie, bo ty się przejmujesz swoą cipką? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 10:11 "Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum." I co? Faktycznie napiszą o czemu usunęli? Pytanie do zona_mi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 15:55 Napiszą , napiszą, ale szkoda sobie głowę zawracać. Wysyłają fragment regulaminu już tu wyżej zacytowany i nawet nie pofatygują się wytłumaczyć, które konkretnie przewinienie i w którym miejscu swojej wypowiedzi popełniłaś. A jak się dopytujesz, o co KONKRETNIE chodzi, to już więcej nie napiszą. RAZ jeden jedyny na moje pytanie o zniknięcie posta, w którym chyba nie było nic poza słowem "dziękuję", dostalam wyjaśnienie, że zniknął jako podczepiony do innego posta, który łamał regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 16:03 > Napiszą , napiszą, ale szkoda sobie głowę zawracać. Wysyłają fragment regulamin > u już tu wyżej zacytowany i nawet nie pofatygują się wytłumaczyć, które konkret > nie przewinienie i w którym miejscu swojej wypowiedzi popełniłaś. A jak się dop > ytujesz, o co KONKRETNIE chodzi, to już więcej nie napiszą. Czyli jakby właściwie nie odpisali. No cóż, trudno się dziwić wobec tego forumkom. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 17:54 kiniox napisała: > RAZ jeden jedyny na moje pytanie o zniknięcie posta, w którym chyba nie było ni > c poza słowem "dziękuję", dostalam wyjaśnienie, że zniknął jako podczepiony do > innego posta, który łamał regulamin. czyli jednak wyjaśnienie dostalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:21 RAZ - czyli wyjątek potwierdzający regułę Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:48 RAZ bo to porządna dziewczynka i więcej jej się juz nic przykrego na forum nie zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 21:39 iwles napisała: > > RAZ bo to porządna dziewczynka i więcej jej się juz nic przykrego na forum nie > zdarzyło > > > A to na emamie nie same porządne dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 21:48 skoro uważasz, że RAZ to wyjatek, to sama sobie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 21:55 iwles napisała: > > skoro uważasz, że RAZ to wyjatek, to sama sobie odpowiedz > > tu jest źródło mojej uwagi na temat RAZu Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 15.04.11, 11:50 Tak, jestem bardzo grzeczna i wykasowali mnie trzy razy na krzyż, ale wytłumaczyli mi RAZ, kiedy mój post zniknął nie z mojej winy. Natomiast trzy czy cztery inne razy, kiedy jego zniknięcie spowodowało coś, co ja napisałam, dostałam odpowiedź ogólną i nijak nie szło docieć, która konkretnie część mojej wypowiedzi i w którym miejscu złamała regulamin. A to jest akurat bardzo istotne, skoro ja zupełnie nie miałam pojęcia, co takiego napisałam, co było wbrew regulaminowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 15:45 Nie przejmuj sie Zona kilka lat temu na innym forum ty usunales moja watek w ktorym pisalam o chorbie mojego ojca unajac ze niemozlwie ze ktos moze byc tak chory.Heh pani doktor sie znalazla.A na PW napisalas mi,, jeszcze raz zatrolujesz i wypad,, No coz moze choc w jednej 10 poczulas sie jak ja wtedy. Ps ojciec nie zyje zawsze chcialam ci ,,podziekowac ,, za to ze wtedy odebralas mi prawo do zapytania eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 15:56 > unajac ze niemozlwie ze ktos moze byc tak chory. Niemożliwe - z takiego powodu nie usunęłabym wątku. Jedyna możliwość, to dubel - w innym razie raczej przenoszę na odpowiednie forum, niż usuwam. > A na PW napisalas mi,, jeszcze raz zatrolujesz i wypad,, Tak? Nie znalazłam naszej korespondencji w swojej skrzynce - podeślesz kopię? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 18:41 zona_mi napisała: > > unajac ze niemozlwie ze ktos moze byc tak chory. > > Niemożliwe - z takiego powodu nie usunęłabym wątku. > Jedyna możliwość, to dubel - w innym razie raczej przenoszę na odpowiednie foru > m, niż usuwam. > > > A na PW napisalas mi,, jeszcze raz zatrolujesz i wypad,, > > Tak? Nie znalazłam naszej korespondencji w swojej skrzynce - podeślesz kopię? > Tak niestyty bylo. Zapamiatalam cie jakos zimna s.... i o ile sie nie myle granie takiej sprawialo ci przyjemnosc. To bylo kilka lat temu mialam wtedy inny nick nawet teraz nie pamiatam jaki. Nie wazne bylo minelo , ale przeczytalam ten twoj temat gdzie masz pretensje ze zginal ci watek o jakiej bzdurce i przypomniala mi sie tamta historia. imasumak napisała: > > Jeszcze trochę, a obwinisz Zonę za śmierć ojca. > Nie kochanie zle zrozumialas mojego posta,nikogo o nic nie oskarzam a chcialam tylko przypomniac zonie ze jako moderator innego forum gazety wywalala wazniejsze tematy i nawet nie postarala sie byc troche mila. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 18:49 mama-nastolatki napisała: ale przeczytalam ten twoj temat gdzie masz pretensje ze zginal ci watek o jakiej bzdurce i przypomniala mi sie tamta historia. ??? Jesteś pewna, że wiesz, o czym piszesz? > Nie kochanie zle zrozumialas mojego posta,nikogo o nic nie oskarzam a chcialam tylko przypomniac zonie ze jako moderator innego forum gazety wywalala wazniejs ze tematy i nawet nie postarala sie byc troche mila. A na jakim forum umieściłaś informacje o chorobie ojca? Bo Zona_mi moderuje wyłącznie na edziecku. Przecież skoro chciałaś porady eksperta, nie pisałaś o chorobie ojca na forum edzieckowym? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:25 imasumak napisała: > > A na jakim forum umieściłaś informacje o chorobie ojca? Bo Zona_mi moderuje wył > ącznie na edziecku. Przecież skoro chciałaś porady eksperta, nie pisałaś o chor > obie ojca na forum edzieckowym? > Taak to zapytaj zone czy jakies 2 lata temu nie moderowala forum gdzie odpowiadala pani psycholog.Temat skierowany do psychologa.A od zony dostalam PW bardzo nieprzyjemnego i oskarzajacego ze jestem trollem. Zreszta juz nawet nie chce gadac na ten temat bo robi mi sie niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:34 Mnie się robi niedobrze, kiedy ktoś tak łże i wmawia kłamstwa, na które nie ma żadnego potwierdzenia - swojego nicka nie pamiętasz, ale pamiętasz, że ci nawrzucałam, no pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:46 zona_mi napisała: > Mnie się robi niedobrze, kiedy ktoś tak łże i wmawia kłamstwa, na które nie ma > żadnego potwierdzenia - swojego nicka nie pamiętasz, ale pamiętasz, że ci nawrz > ucałam, no pewnie. > Nie klamie! Tak bylo.Myslisz ze nie mam co robic i tak sobie postanowilam nie znajomej zonie napisac ze jest kiepskim modem? Taka jest prawda usowalas tematy zbyt pochopnie oskarzylas mnie o trolowanie choc historia mojego ojca byla prawdziwa.Do tego napisalas PW tonem nieznoszacym sprzeciwu tak ze na dlugi czas odechcialo mi sie forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:06 > Nie klamie! Tak bylo.Myslisz ze nie mam co robic i tak sobie postanowilam nie z > najomej zonie napisac ze jest kiepskim modem? Mnie o to nie pytaj - nie mam pojęcia, co tobą kieruje, kiedy wypisujesz takie rzeczy - każdy może tu napisać, że coś tam kiedyś, ale zapomniał nicku, nazwy forum i w ogóle może to było na innym portalu, ale winna zona. > nie z najomej zonie Może nieznajomej, a może znałyśmy się, kiedy byłaś pod tym zapomnianym nickiem, nie wiem co ci tam w głowie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:53 Jesteś mało wiarygodna. Nie wiesz na jaki temat i dlaczego Zona_mi założyła ten wątek. Nie pamietasz jakiego miałaś nicka. Ale z całą pewnością wiesz, że Zona_mi złośliwie wycięła Twoją wypowiedź na temat choroby dorosłego człowieka, z forum edzieckowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:28 Smieszna jestes. gdzies dzwonia, ale nie wiez w ktorym kosciele. Nicka nie pamietasz, forum nie pamietasz, nazwiska pani ekspert nie pamietasz, ale moderatorke zapamietalas. Pomysl mocniej bo moze Ci o Zome_ni chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:46 Zapewne chodzi o forum Zycie rodzinne. Ono tez jest na edziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:49 nutka07 napisała: > Zapewne chodzi o forum Zycie rodzinne. Ono tez jest na edziecku. Dziekuje Ci ,wlasnie o to forum mi chodzilo.Tylko ciezko bylo mi sobie przypomiec i je odnalesc gdyz nie bylam tam kilka lat od tamtej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:49 Może jeszcze ktoś Ci porzypomni nicka jaki wtedy miałaś i będziemy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:51 Nie mówiąc już o tym, że "Życie rodzinne" nie jest forum na którym można uzyskać ekspercką poradę na temat poważnej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:02 > To bylo kilka lat temu mialam wtedy inny nick nawet teraz nie pamiatam jaki. Aha. To wszystko wyjaśnia. Myślę, że powinnaś poszukać eksperta dla siebie - obiecuję, że nie usunę wątku, bo nie mam uprawnień na f. o psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:54 zona_mi napisała: > > To bylo kilka lat temu mialam wtedy inny nick nawet teraz nie pamiatam ja > ki. > > Aha. > To wszystko wyjaśnia. > > Myślę, że powinnaś poszukać eksperta dla siebie - obiecuję, że nie usunę wątku, > bo nie mam uprawnień na f. o psychiatrii. > Powinas sie wstydzc , twoj nick jest na czerwono jestes modem na gazecie i tak sobie obrazasz forumowiczow? zalosne... jestes czarna owca wsrod modow gazety i mam nadzieje ze niedlugo zostanie ci podziekowane za pelnienie tej funkcji.Nigdy sie do tego nie nadawalas i nie nadajesz jak widac do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 19:59 Nie, to ty obrażasz mnie pisząc, że jestem zimną s... i wysysając z palca informacje o moim rzekomym "wrzucaniu" na priv, wycinaniu postów z powodu: "nie wierzę, że ktoś może tak chorować". A jeśli masz problem z moim moderowaniem, pisz do forum@ - tylko nie zapomnij podać linka, albo kopii korespondencji, bo ktoś gotów posądzić cię o kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 22:10 > Powinas sie wstydzc , twoj nick jest na czerwono jestes modem na gazecie i tak > sobie obrazasz forumowiczow? Od kiedy to obraźliwe jest sugerowanie skorzystania z pomocy eksperta? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Mamo_nastolatki 14.04.11, 16:58 Jeszcze trochę, a obwinisz Zonę za śmierć ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 16:36 Ja się tam pytać nie będę. Mój post na temat wybiórczej moderacji pozbawionej obiektywizmu wyleciał w niebyt. Świadczy to jedynie o braku dystansu moderatów do siebie i wykonywanego przez nich zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 16:49 Jeśli masz jakieś pytania, wątpliwości, zarzuty do pracy moderatorów, zamiast zakładać wątek na emamie, najlepsze jest w kolejności: - napisać do moderatora na priv - napisać na forum O moderacji - napisać do administracji forum@gazeta.pl > Świadczy to jedynie o braku dystansu moderatów do siebie i wykonywanego przez nich zajęcia. Nie sądzę, szczególnie jeśli mowa o moderatorkach emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 16:57 zona_mi napisała: > Nie sądzę, szczególnie jeśli mowa o moderatorkach emamy. > ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 17:01 trzeba dać te nozyczki - niech się przekonają jak wdzięczną pracę odwala moderator społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 17:28 imasumak napisała: > > trzeba dać te nozyczki - niech się przekonają jak wdzięczną pracę odwala modera > tor społeczny. oby tylko nie zaliczyli w powitalnym "moderatorskim" wątku takiej wtopy jak ty umasumak Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 17:42 No poużywaj sobie. Możesz nawet wkleić tamten wątek tutaj - jakoś dziwnie jestem przekonana, że nie mnie on wystawia świadectwo złych intencji. A tego, że wcześniej pisałam jako umasumak, nigdy nie ukrywałam, więc nie myśl sobie, że jakiś sekret ujawniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 17:59 >Możesz nawet wkleić tamten wątek tutaj nie chce mi się że wcześniej pisałam jako umasumak, nigdy nie ukrywałam, więc ni > e myśl sobie, że jakiś sekret ujawniasz. a tak właściwie dlaczego zmieniłaś? jakoś tak chwilę po wątku powitalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 18:35 ib_k napisała: nie chce mi się Jasne a tak właściwie dlaczego zmieniłaś? jakoś tak chwilę po wątku powitalnym? Nie zmieniłam. Ktoś za mnie to zrobił. Jakkolwiek to dziwnie brzmi, tak właśnie było. I nie było tylo chwię po wątku powitalnym, a około miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Widzę, że niektórym po prostu 14.04.11, 18:37 Właściwie zmiana nicka w tym przypadku, to nie jest dobre określenie. Ktoś zlikwidował umęsumak, a ja założyłam nowe konto. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 20:08 rosapulchra-0 napisała: > Ja się tam pytać nie będę. Mój post na temat wybiórczej moderacji pozbawionej o > biektywizmu wyleciał w niebyt. Świadczy to jedynie o braku dystansu moderatów d > o siebie i wykonywanego przez nich zajęcia rosa, mój na dokładnie ten sam temat - ach, dorzuciłam tam chyba określenia "nadgorliwość" i "przewrażliwienie na swoim punkcie" - wyleciał również w kosmos, a jako uzasadnienie dostałam coś w rodzaju "bo zgodnie z netetykietą posty dublujące tematy są usuwane, a postów taki jak twój było już dużo" niewątpliwie dziewczyna poprawiła mi humor Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 16:51 gdzie jest moj portfel, do diaska! Odpowiedz Link Zgłoś
trzyswinie Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 14.04.11, 17:40 somebody forget his vaaaalet Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Wyjaśniło się:) 14.04.11, 17:23 Do tamtego wątku nie zaglądałam znowu, jednak okazuje się, ze mój wpis wrócił Więc jednak moderacja przyznaje się do błędu? I nie wmawiajcie mi, że posta nie wysłałam. Wysłałam i widziałam go w wątku, tak jak inne dziewczyny. A na priva nie chce mi się pisać, bo dostanę odpowiedź taką jak powyżej. Zona, dziwna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Wyjaśniło się:) 14.04.11, 17:28 > Zona, dziwna jesteś Też mi nowina... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Wyjaśniło się:) 14.04.11, 17:30 A czy Ty nie rozumiesz, że forum pracuje na kilku serwerach i przez to posty potrafią nawet przez kilka godzin pojawiać sie i znikać? Sama to nie raz widzę, na swoim prywatnym forum. I nie ma tu żadnego spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Wyjaśniło się:) 14.04.11, 17:37 Co Ty opowiadasz? Sama sobie na swoim forum swoje posty usuwasz. Siedzisz i se usuwasz i przywracasz i usuwasz i przywracasz Kto Ci uwierzy ze jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wyjaśniło się:) 14.04.11, 17:59 el_jot napisała: > Do tamtego wątku nie zaglądałam znowu, j Matko Boska Nikt nie usuwał żadnego postu w tamtym wątku. A Ty urządzasz awanturę nawet nie sprawdziwszy, czy masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 15.04.11, 12:08 Taaaa... Kryteria usuwania wątków na tym forum są co najmniej dziwaczne. Szkoda energii na dyskutowanie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mitazonda Re: Gdzie jest mój wątek???!!!!!! 15.04.11, 12:46 w takim razie pytam dlaczego zniknęły moje wypowiedzi w wątki pt: nie jesteś biedny, bo masz telewizor. zero wulgaryzmów, zero wpisów łamiących zasady forum, po prostu moje zdanie, do którego każdy ma prawo, i jako jedna z niewielu nie użalałam się nad chłopakiem. zatem dlaczego usunięto Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi mitazonda 15.04.11, 12:50 Przeczytaj pierwszy post w tym wątku, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mitazonda Re: mitazonda 15.04.11, 13:54 przeczytałam, nadal nie wiem i nie jest to kwestia braku rozgarnięcia z mojej strony, lecz braku konkretnych powodów, których nadal się nie dowiedziałam. proszę o konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: mitazonda 15.04.11, 14:00 Czy zgodnie z sugestią w pierwszym moim tutaj poście napisałaś na priv do moderatora z pytaniem, gdzie są Twoje posty? O który wątek chodzi itp. Cała rzecz w tym, żeby nie mnożyć pytań tutaj, tylko zadawać je w stosownych miejscach - poczta, forum O forum, forum O moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś