kasiaka3 07.05.04, 11:53 Jutro kończe 30. Mam lekkiego dola, bo czuje się na 24. Czy bedzie jakoś inaczej? KAsia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10299302&a=12144495 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka31 Re: jutro 07.05.04, 12:57 No to.....gratulacje i najlepsze życzonka. To tylko się cieszyć że tak się czujesz.....oby wszystkie kobitki tak się czuły i dbały o siebie. Głowa do góry...ja za niecałe 2 m-ce kończe 31 i ...próbuje o tym nie myśleć. Trzeba być młodym duchem, bo ciała i tak nie przeskoczymy. PA Odpowiedz Link Zgłoś
tranik Re: jutro 07.05.04, 13:16 Wszystkiego najlepszego i dobrego samopoczucia. Jest to taka magiczna cyfra ale do przezycia. To tak jak z osiemnastka: wydaje sie, ze swiat sie zmieni a tutaj wszystko po staremu. Tylko czlowiek jakis taki pewniejszy siebie)) Pozdr...TrAnik Odpowiedz Link Zgłoś
mamao2 Re: jutro 07.05.04, 13:25 .....mój mąż też jutro ma urodziny! Wszystkiego najlepszego! Nie martw się - depresyjka 30-taki /przżywałam to 2 lata temu/ minie ...zaraz nastepnego dnia! A od jutra "Witaj w gronie pań w średnim wieku"!!! Zawsze możesz powiedzieć, że masz 29 lat + VAT... Jeszcze raz - wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: jutro 07.05.04, 21:50 Hej mój też kończy jutro 30 lat, a ja dopiero 31 sierpnia). Najlepsze życzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasza75 Re: jutro - do Sylwik7 08.05.04, 14:55 Ja też kończę 31 sierpnia, ale 29 lat. Jest to super termin na urodzinki, znajomi zawsze pamiętali, że w ostatni dzień wakacji jest imprezka, zwykle było extra. Teraz po wyprowadzeniu się do innego miasta myślę o tych czasach z nostalgią. Pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
jktasp Re: jutro 07.05.04, 13:49 wszystkiego naj....lepszego)))))))) tez miałam doła i to dosc długo, teraz mam 34 latka, prawie 3 miesiecznego bobaska, powiem Ci, ze stara to ja byłam przed 30, naprawde))))))) po 30 zaczełam chodzic z kolezankami do pubów, kolezanki młodsze prawie o 10 lat))), na dyskoteki, pierwszy raz byłam na juwenaliach majac 33 lata, czesto chodziłam do kosmetyczki,( teraz mniej bo nie mam czasu- bobasek))), dzieki temu wygladam sporo młodziej, wyszumiałam sie jak dzika))), teraz jestem mamą ale dalej w obcisłych dżinsach , obcisłej koszulce i kucyku)) Mam 19 letnia szwagierke i powiem Ci, że ona próbuje mnie naśladować.Wydaje mi sie ze duzo robi zadbane ciało, twarz i samopoczucie, jestesmy bardziej do przodu przed nastolatkami bo wiemy juz czym jest prawdziwa kobiecosc, nos do góry))) Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: jutro 07.05.04, 18:53 Ja tyle skończę za cztery miesiące i dwa dni. Już o tym myślę Mój mąż jest dwa lata ode mnie młodszy, zatem on będzie dwudziesto - paro latkiem a ja 30- stką Nie wiem na ile się czuję tak naprawdę, jeśli nie myślę o tym to praktycznie nie czuję tego wieku. A ostatnio poszłam do sklepu z moją dzidzią i miła pani ekspedientka spytała czy ja jestem siostrzyczką czy mamusią))))))) I to było pytanie na serio Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka3 Re: jutro 07.05.04, 21:05 dzięki za podtrzymanie naduchu!!Mój facet ma dopiero 27 więc ma ze mnie niezly ubaw i chyba też muszę to traktować z przymróżeniem oka pozdrawiam wszystkie 30 -stki K Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: jutro 07.05.04, 22:01 A ja skończyłam 37. I co? czy mam czuć jeszcze głębszego doła? Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: jutro 08.05.04, 15:47 Nie, Alina, masz na to jeszcze jakies 3 lata)) Najlepsze zyczenie dla jubilatki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: jutro 10.05.04, 09:46 Ja mam 29 lat + 7% VAT ! Jestem Młodą Mamusią (młodszy Maluszek ma 8 miesięcy), nie zamieniłabym się nawet na wiek z nikim innym !!! ) Życzę Ci takiego samopoczucia z okazjii TRZYDZIESTKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: jutro 10.05.04, 11:06 kasiaka3 napisała: > Jutro kończe 30. Mam lekkiego dola, bo czuje się na 24. Czy bedzie jakoś > inaczej? > KAsia dola należałoby mieć, jakbys się czuła na 44 ;o) pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś