Dodaj do ulubionych

co z koncertem Georga Michaela?

20.06.11, 16:23
we Wrocławiu?

wiecie coś? - odbędzie się czy nie?
biletów ponoć jeszcze nie macrying(
Obserwuj wątek
    • pamelia Re: co z koncertem Georga Michaela? 20.06.11, 18:15
      No właśnie... przez weekend szukałam jakichś konkretnych informacji i kicha :p Na eventim.pl - gdzie ponoć mają sprzedawać bilety nawet nie ma takiej imprezy w wykazie... a w radiu słyszałam niedawno, ze jednak ma być 17 września?
    • joanna.pio Re: co z koncertem Georga Michaela? 20.06.11, 20:31
      Koncert jest, jak najbardziej. Też się wybieram. Czytałam gdzieś w komentarzach, że George chce dużą część biletów rozprowadzić wśród VIPów, połowa ma pójść dla prawdziwych fanów wink Sam Eventim, pytany o bilety (bo miały być już 16 maja, a nadal cisza!) pisze:
      Jak tylko wszystkie szczegóły będą dograne damy znać o dostępności biletów, wrzucając oficjalny komunikat na Facebooka. Prosimy o jeszcze chwilkę cierpliwości. Gwarantujemy, że informacja dotrze do Was tak szybko, jak szybko będzie to możliwe.

Póki co czekam, słuchając sobie piosenek, które ma zagrać - to będzie naprawdę fajny i długi koncert, na 23 (!) piosenki, niemal same hity: klub.fm/blog/2011/05/co-george-michael-zagra-podczas-koncertu-we-wroclawiu-34238/
    • joanna.pio Re: co z koncertem Georga Michaela? 21.06.11, 13:56
      bilety już są - na eventim.pl
    • kawad Re: co z koncertem Georga Michaela? 21.06.11, 22:40
      O rany, jak ja bym chciała iść na ten koncert. Ale niestety nie da się uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka