Dodaj do ulubionych

sprawy lozkowe

28.06.11, 13:09
troche mi tak glupio sie pytac ale moja ciekawosc i doswiadczenie jest wieksze. Jestem 8miesiecy po porodzie i nie mam ochoty kochac sie ze swoim mezem i zastanawiam sie czy tylko ja tak mam czy nie i dlaczego tak sie dzieje??
Obserwuj wątek
    • dziub_dziubasek Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 13:13
      ja tak miałam przez prawie dwa lata.
      • rozwodnik-waw Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 21:49
        dziub_dziubasek napisała:

> ja tak miałam przez prawie dwa lata.

Dopóki obok pana męża nie zaczęła się kręcić jakaś chętna konkurentka?

Ryzyko rozpadu wygodnego związku prawie zawsze Wam przywraca ochotę na seks.
        • nanuk24 Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 21:59
          Biedny rozwodniku ty. Zona cie opuscila po porodzie? Och...Moze jej brzydkie dziecko zrobiles i kolejny raz bala sie z toba ryzykowac?
        • rosapulchra-0 Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 22:01
          rozwodnik-waw napisał:
          > Dopóki obok pana męża nie zaczęła się kręcić jakaś chętna konkurentka?
          >
          > Ryzyko rozpadu wygodnego związku prawie zawsze Wam przywraca ochotę na seks.
          >
          Jasne suspicious
          Oczywiście tylko kobieta jest winna temu, że facet ją zdradza? Co za prostackie myślenie uncertain
        • dulcymea11 Mijasz sie z prawda 29.06.11, 20:16
          rozwodnik-waw napisał:
          > Dopóki obok pana męża nie zaczęła się kręcić jakaś chętna konkurentka?
          > Ryzyko rozpadu wygodnego związku prawie zawsze Wam przywraca ochotę na seks.

Obnizone libido po porodzie to jedno ALE
          czy nie jest tak, ze poki 'nas' nie macie to ganiacie jak 'kot z pecherzem' - kwiatki, czekoladki, komplementy, zaproszenia. Zawsze jestescie wtedy tacy pachnacy i swiezy a ju PO SLUBIE to piwsko w reke, pilot, koszulka o przykrej woni a zamiast gry wstepnej: moze bym cie przelecial malenka?
          Droga na skroty sie msci. Kobieta ma ugotowac, uprac, byc piekna i gotowa 'na zadanie' ale zeby pokazac jej, ze jest kobieta, z ktora chce sie wyjsc do teatru, do restauracji, zeby dac jej czas dla siebie i zajac sie dziecmi to juz nie ma komu. A wiec moj drogi sami sie przyczyniacie do takiego stanu rzeczy ale waszym zdaniem wina jest wylacznie po naszej stronie.

Madry facet wie co zrobic aby zdobyc i rozpalic kobiete. Wygodny facet to taki, z ktorym nam kobietom po prostu odechciewa sie kochac.
    • gupia_rzona Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 13:16
      Może hormony? może zmęczenie?
      ze swojego punktu widzenia: jakiejś szczególnej ochoty na sex nie miałam, kiedy karmiłam i byłam niewyspana. Czyli jakieś 5 m-cy po porodzie. Później wróciło do normy
    • czar_bajry Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 21:51
      hormonysmile nie martw się to normalnesmile
      • verdana Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 21:59
        Karmisz? Jesli tak, to organizm kobiety jest tak zazwyczaj "regulowany", zeby w trakcie karmienia nie mieć ochoty na seks - w naturze gwarantuej to, ze zbyt szybko nie zachodzi sie w kolejną ciążę i obecne dziecko ma większe szanse na przeżycie...
        • aneta-skarpeta Re: sprawy lozkowe 28.06.11, 23:18
          a tak po ludzku po porodzie przy zmeczeniu i sfokusowaniu na dziecko mniej myslimy o dziecku, same tez gorzej czujemy sie w swoim ciele co tez nie nastraja seksualnie
          do tego z dzieckiem duzo sie przytulamy, glaszczemy, ciagnie cyca- wiec potrzeba bliskosci jest w duzej mierze zaspokajana juz na tym etapie

gdzies kiedys czytalam jak jeden seksuolog powiedzial- tzreba sie troszke zmusic, przelamac i organizm sie rozkreci
          jak sie nie zmusimy to czesto usypiamy swoją seksulanosc i uczymy sie zyc z jej brakiem
          bo czym mniej uprawiamy sexu- jakiegokolwiek tym mniej jest on nam potrzebny
          • agoos91 Re: sprawy lozkowe 29.06.11, 18:28
            moze faktycznie to zmeczenie... chociaz moj maz twierdzi ze skoro siedze w domu z dzieckiem to nie powinnam byc zmeczona. A dodam ze jestem w 2ciazy (26tyg). Ja jakos sie nie boje ze moj maz mnie zdradzi czy calkowicie zostawi, jakos to mnie nie dreczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka