Dodaj do ulubionych

do znajacych sie na piercingu

05.07.11, 12:45
arif.pl/implant-dermal-anchor-tytanu-pi402-p-1118.html mam zalozone takie implanty , ale 1 mi wychodzi, tzn widac ta podstawke pod skora, i to b wyraznie , czy taki implant moze wyjsc po 2 latach?? czy to jest ta tzw migracja? da sie zatrzymac ten proces czy powinnam sie przygotowac na calkowite wyjscie??? na forum piercing maly ruch wiec pisze tutaj
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: do znajacych sie na piercingu 05.07.11, 12:55
      nie znam się ale mam pytanie - po co jest taki implant? coś się w niego wkręca czy o co chodzi?
      • c2h6 Re: do znajacych sie na piercingu 05.07.11, 13:00
        dziennik-niecodziennik napisała:

> nie znam się ale mam pytanie - po co jest taki implant? coś się w niego wkręca
        > czy o co chodzi?

Można przypiąc linkę i zapiąć się do stojaka na rowery żeby nie ukradli.
    • laaisa Re: do znajacych sie na piercingu 05.07.11, 12:59
      a w salonie też mały ruch?
    • maggi9 Re: do znajacych sie na piercingu 05.07.11, 13:08
      Każdy piercing powierzchniowy może zostać odrzucony.I niekoniecznie od razu.Mi "wyszedł" kolczyk z brwi też po jakimś czasie-półtora, dwa lata .Ale na wszelki wypadek udaj się do salonu.
    • zawszexyz Re: do znajacych sie na piercingu 05.07.11, 13:28
      wkreca sie np to arif.pl/nakrtka-na-dermal-anchor-tytanu-g23-pi411-p-1713.html , salonu, w ktorym zakladalam implanty juz nie ma niestety, mieszkam w malej miejscowosci wiec salonow jak na lekarstwo , ale chyba bede musiala sie przejechac gdzies do wiekszego miasta , zeby sie dowiedziec, zawsze myslalam , ze jak kolczyk ma wyjsc to dzieje sie to w niedlugim czasie po zalozeniu, a nie po 2 latach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka