czarnaalineczka 03.08.11, 20:26 jw mozna toto przykleic na farbe czy trzeba zdzierac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valana Re: macie fototapety ? 03.08.11, 21:02 Dziecko ma w swoim pokoju. Przyklejana na farbę. Nie było żadnego problemu z montażem i od 4 lat nic się z nią nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: macie fototapety ? 04.08.11, 00:16 ja mam przyklejoną na tapete, bo nie chcialo mi się skrobac scian Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: macie fototapety ? 12.11.13, 15:13 Farba farbie nierowna, gladkosc sciany tez. Pod tapete powinna byc idealnie gladka i rowna (bez fal i innych niedoskonalosci), a szczegolnie pod fototapete, bo na takich bardziej widac wszelkie przesuniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: macie fototapety ? 12.11.13, 15:16 nie mam ale jestem na dobrej drodze żeby mieć Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: macie fototapety ? 12.11.13, 15:18 Nie. Nie mamy również w/na domu pasków ledowych, luster na suficie, kawałków lusterek osadzonych w tynku, rury do tańczenia ani krasnali w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepitka_cb Re: macie fototapety ? 12.11.13, 21:32 Ale na pewno macie wysokie poczucie własnej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: macie fototapety ? 12.11.13, 19:05 Mam w pokojach dzieci, kleiłam na normalnie pomalowaną ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: macie fototapety ? 12.11.13, 20:04 Nie mam, ale bede miała, jeśli sprzedam swoje mieszkanie i kupie mieszkanie od moich rodziców W najmniejszym pokoju jest fototapeta z widokiem lasu - kicz, ale nie zedre, kojarzy mi sie z dziecinstwem myśle, ze da sie tak zrobic resztę, zeby ta fototapeta była ozdoba. Odpowiedz Link Zgłoś