05.08.11, 18:46
i to jest modelka w rozmiarze xxl?! bez komentarza...jak dla mnie rewelacja, właśnie takie kobiety powinno się promować, uważacie że jest za gruba?
www.pudelek.pl/artykul/34189/modelka_w_rozmiarze_40_na_okladce_vogue8217a/
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: xxl 05.08.11, 18:51
      Very cool tylko jak mozna chocby siedziec na krzesle z tymi wlosami na czole, ze nie wspomne juz o opcji przejscia 2 krokow tongue_out
    • deodyma Re: xxl 05.08.11, 18:54
      nie jest gruba, ma normalna sylwetke moim zdaniem.
      przypuszczam, ze jest wysoka i znam wysokie kobiety, ktore nigdy nie osiagna rozmiaru 38/40, ze wzgledu na budowe ciala i nikt, kto na nie patrzy nie powie, ze one sa grube.
    • kamelia04.08.2007 Re: xxl 05.08.11, 18:54
      rozm 40 to XXL?
      niektórym sie w głowie przewróciło. Kobieta wyglada pieknie, a nie jak to straszydło Kaczynska
      • maria220 Re: xxl 05.08.11, 18:56
        no właśnie ja mam rozmiar 38-40 i noszę M L ale nie XXL
    • rosapulchra-0 Re: xxl 05.08.11, 18:57
      To jest xxl?
      Kurde, to ja musiałam kiedyś być słoniem..
      • tosterowa Re: xxl 05.08.11, 19:00
        w świecie mody wszystko powyżej rozmiaru 0 (swoją drogą, jaki to rozmiar - xxxs?) jest xxl
        • rosapulchra-0 Re: xxl 05.08.11, 19:01
          Na szczęście żyję w realnym, a nie modnym? modowym? confused świecie big_grin
    • angazetka Re: xxl 05.08.11, 19:02
      Od kiedy 40 to XXL?
    • czarnaalineczka Re: xxl 05.08.11, 19:06
      bo wy sie nie znacie na modelingu big_grin
    • dzoaann Re: xxl 05.08.11, 19:09
      super dziewczyna, piekna i zgrabna...
      w zyciu to nie jest xxl, a swiat modelingu jest porypany i tyle...
    • 79werka Re: xxl 05.08.11, 19:16
      aj myślałam ,ze jestem normalna ...............xxl ? krągła ? ............... znaczy siępowinnam zacząć popadać w depresję ... .czy c o?
      • marzeka1 Re: xxl 05.08.11, 20:32
        Ma ładną, zgrabną i przede wszystkim proporcjonalną sylwetkę. I pewnie tak, w chorym świecie mody, gdzie króluje nr 0 jako ideał kobiecej sylwetki, czyli figura 120letnich chłopców, ona wydaje się XXL, a jest po prostu piękną kobietą.
    • kali_pso Re: xxl 05.08.11, 20:40

Ma piękne nogi, ale cała dość masywna i ciężka się wydaje.
      • marzeka1 Re: xxl 05.08.11, 20:46
        Masywna? Powiedz, że żartujesz? W którym ona miejscu jest masywna? Na tle patykowatych, anorektycznych modelek wygląda jak piękna kobieta.
        • maria220 Re: xxl 05.08.11, 20:49
          no ja też jakoś tak nie widzę tej jej masywności, to że jej fałdka troche wystaje phiii
          • kali_pso Re: xxl 05.08.11, 22:21

Ni idzie o fałdkę, chodzi o całokształt- zwiewną jej nazwac nie mozna coby nie mówić.
            ja jej urody nie odmawiam, ale nie wmawiajcie, że laska nie robi wrażenia ciężkawej...
            • kropkacom Re: xxl 06.08.11, 10:45
              Bo ona jest ciężka i masywna. Nie robi wrażenia: jak dmuchniesz to się wywróci. Taki typ urody. Dla mnie ok.
            • nangaparbat3 Re: xxl 06.08.11, 10:59
              kali_pso napisała:

> \ zwiewną jej nazwac nie mozna coby nie
              > mówić.
              > ja jej urody nie odmawiam, ale nie wmawiajcie, że laska nie robi wrażenia cięż
              > kawej...
              Robi wrażenie dojrzałej, pieknej kobiety. Tołstoj czy Balzac pisał kiedyś o "pysznych ramionach" jakiejś damy - ta jest dla mnie właśnie "pyszna". A "zwiewną" to powinna być nasto czy dwudziestolatka - potem zwiewność często zamienia się w suchość.
            • rosapulchra-0 Re: xxl 06.08.11, 11:54
              Na moje też robi, ale ja bym ją nazwała dużą. Jest cała duża, wysoka, okrągła, ale na pewno nie jest to rozmiar xxl.
        • jamesonwhiskey Re: xxl 05.08.11, 20:51
          > Masywna? Powiedz, że żartujesz? W którym ona miejscu jest masywna?

w kazdym

na tym zdjeciu z boku wyglada jak kloc
        • kali_pso Re: xxl 05.08.11, 22:19

Wygląda tak na kazdym zdjeciu na którym widac całą figurę...no litości... nie jest gruba czy otyła, jest masywna i ciężka i tyle.
          • deodyma Re: xxl 06.08.11, 09:00
            kali_pso napisała:

>
            > Wygląda tak na kazdym zdjeciu na którym widac całą figurę...no litości... nie j
            > est gruba czy otyła, jest masywna i ciężka i tyle.

masywna i ciezka???
            zdziwiona, ze w rozmiarze 40 mozna ladnie wygladac?
            bo babka wyglada naprawde super, az milo popatrzec.

• nangaparbat3 Re: xxl 06.08.11, 10:57
        Masywna to jest pani Obama. Jej sylwetka zawsze mnie przeraża.
        A ta ma tu ówdzie okrągłości - chyba ponętne smile
        • marzeka1 Re: xxl 06.08.11, 11:43
          "Masywna to jest pani Obama. Jej sylwetka zawsze mnie przeraża. "- o, matko, mnie też, nie myślałam, że ktoś też tak to widzi smile jest taka ogrooomna i masywna.
          • nangaparbat3 Re: xxl 06.08.11, 12:11
            A obok ten mąż o sylwetce wyciągniętego świeżo nastolatka. Powinni się zamienić.
      • nangaparbat3 Re: xxl 06.08.11, 11:03
        Obejrzałam jeszcze raz i rzeczywiście, coś w tym jest. Wydaje mi sie, że częściowo z powodu źle dobranych ciuchów (w białej bluzce wygląda zdecydowanie lżej niż na pozostałych zdjeciach),
        no i chyba brakuje talii.
    • aneta-skarpeta Re: xxl 05.08.11, 21:30
      dziewczyny, jesli modelke mowia XXL nie oznacza, zemusi nosic 48

ona JAK NA MODELKE W XXIW jest xxl, bo wszystkie nosząrozm34suspicious

poza tym wygląda slicznie
      • rosapulchra-0 Re: xxl 06.08.11, 11:57
        aneta-skarpeta napisała:

> ona JAK NA MODELKE W XXIW jest xxl, bo wszystkie nosząrozm34suspicious
        Możesz wyjaśnić pogrubione?
        • hayet Re: xxl 06.08.11, 12:06
          ja nei aneta skarpeta, ale rozumiem,z e chyba chdozilo o XXI wiek. ale moge sie mylic :d

no i faktycznie sliczna dziewczyna, ale xxl to wlasnie w sweicie modelek, bo normlanie to jakos nie bardzo widze te iksy
    • demonii.larua Re: xxl 06.08.11, 12:15
      Za gruba to jestem ja big_grin Bardzo fajna figura, podoba mi się - dużo bardziej niż za chude laski z wybiegów big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka