dzoaann 07.09.11, 23:37 wlasnie leci na TLC program o orgazmie doznanym sila umyslu!! podobno lepszy niz tradycyjny... sciema, czy cos takiego jet mozliwe? ja odnosze wrazenie, ze ci ludzie udaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoaann Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:42 wlasnie przeprowadzaja badania na tomografie kobiety przezywajacej orgazm bez dotykania........ rany... jaki dluuugiii Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:43 raaanyyy, potwierdzili to... jestem w szoku.... podobno uaktywnil sie ten sam obszar mozgu co przy normalnym orgazmie... Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:44 Chętnie poczytam, jak to się robi. Może polubię wtedy jazdę autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:46 Nie miałas nigdy podczas snu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:50 miewalam podczas snu ale swiadome wprowadzenie sie w ten stan to wyzsza sztuka podobno ta metoda zawiera w sobie elementy seksu tantrycznego... wiec moze i ma rece i nogi ciekawe czy uczucie zaspokojenia jest podobne, czy moze jakos... wybrakowane? a teraz mowia o facecie, co nie chcial sexu z zona... taaak,maz w pracy... a ja mam jedno na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: orgazm bez dotykania 07.09.11, 23:46 Programu nie oglądałam, ale, ekhem, wiem, że się da to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 00:06 a teraz poliamoria..... to juz poza moim spektrum pojmowania... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 00:09 czy to nie jest tak, ze jedna z osob w takim zwiazku jest slabsza, mniej pewna siebie i godzi sie na to dla tej drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: orgazm w czasie porodu 08.09.11, 00:25 oksytocyna i te sprawy, ale i tak jakos nie wyobrazam sobie, choc to na pewno bonus! Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 08:19 musisz zrobić coś z tym, bo sama sobie odpowiadasz "> ja odnosze wrazenie, ze ci ludzie udaja..." ludzie często udają orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 10:34 Możliwe. Jak jestem na zabój zakochana, to mi się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 10:57 dlatego sie nauczylam udawac ze nie mam orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: orgazm bez dotykania 08.09.11, 11:22 skoro facetom nie jest potrzebny dotyk do uzyskania erekcji to czemu nie mogło by iść dalej? Odpowiedz Link Zgłoś