Dodaj do ulubionych

zalamalam sie

20.09.11, 14:57
Od pol roku aktywnie uprawiam sport,biegam,gram w pilke,plywam itd.nie jem wiecej niz 1500kalorii dziennie a moja waga zamiast spadac zwieksza sie.Nosze ubrania o 2rozmiary mniejsze niz kiedys,czuje sie lepiej,ale ta waga mnie dobijasadod dzis robie 3dniowa glodowke,ne mam pomyslu jak zbic ta cholerna wage.
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:00
      Olej wagę, zmierz się centymetrem, mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Ubrania 2 rozmiary mniejsze, tak? To czym Ty na Zeusa się przejmujesz?? big_grin
    • modrooczka Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:00
      To się nazywa początek anoreksji. Skoro jesteś szczuplejsza o 2 rozmiary i dobrze się czujesz, to po co głodówka?!
    • default Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:01
      Ale skoro masz ładną szczupłą figurę, to o co Ci chodzi ? Obwody są ważne nie waga. Mięśnie więcej ważą niż tłuszcz.
      • edelstein Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:09
        Nie jestem szczupla,jestem napakowana,nigdy nie nalezalam do szczuplych,jestem ubita doslownie.
        • rulsanka Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:27
          Zdecydowanie początki anoreksji sad
          Zawsze zazdrościłam drobnym i szczupłym kobietkom, ale większość z nich w międzyczasie przemieniła się w wieloryby smile Ja też jestem "napakowana", tak już mam. Poza tym lubię sport. Rozmiar 36, bmi w dolnej normie... Swego czasu mierzyłam sobie poziom tłuszczu i wyszedł dużo poniżej normy dla kobiet. Na brzuchu kaloryfer, umięśnione nogi i ręce, no szok. Jestem niska, wyglądam trochę jak Fiona taka krępa i masywna - przynajmniej w moich oczach. Nie zmienię tego, chyba, że dużym kosztem - nie warto. Inni mówią mi, że jestem szczupła i zazdroszczą mi. Postanowiłam im uwierzyć już dawno i polubić siebie.
          Dla mojego własnego zdrowia psychicznego: żadnych diet. Sport nie w celu odchudzania, tylko dla dobrego samopoczucia i kondycji. Uważaj, po diecie masz niższy metabolizm i będzie efekt jojo. Może być problem z powrotem do normalnego jedzenia. Diety to pułapka.
          • edelstein Re: zalamalam sie 20.09.11, 16:02
            Tez jestem masywna i co niektorzy twierdza,ze moglabym byc ochroniarzemtongue_out nogi jak pilkarz,kaloryfer no prawie,po cc mam skore,ktorej pozbyc sie nie moge,ale powyzej mam i miesnie i zebra zaznaczone,wiec mogloby byc gorzej,barki szerokie i zaznaczone miesnie na rekach. Sport uprawiam z mysla o szczuplej figurze a tu zonk zamiast byc jak nimfa jestem co taz bardziej ubita.
            • rulsanka Re: zalamalam sie 20.09.11, 16:22
              To ciesz się tym co masz, przynajmniej wyglądasz zdrowo, a nie jak chuchro. Jak czasem patrzę na niektóre wychudzone pannice, to szczerze mi ich żal smile
              Jeśli masz trochę tłuszczu do zgubienia, to pomagają sporty typu bieganie długodystansowe. Żadnych sportów siłowych i szybkiego biegania na krótkie dystanse. Pływanie tez nie odchudza.
    • izabellaz1 Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:07
      Jak może zwiększać Ci się waga przy 2 rozmiarach mniej? Nawet uwzględniając przyrost masy mięśniowej od ćwiczeń. Dużo więcej na wadze jest? Czy zwyczajnie panikujesz? wink
      • edelstein Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:10
        2,5kgsad
        • majenkir Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:34
          edelstein napisała:
          > 2,5kgsad

Kobieto....

I to jest problem?
          • edelstein Re: zalamalam sie 20.09.11, 16:04
            Jeszcze jaki,patrzac na wage czuje sie jak slonicatongue_out
    • freakwave kobieto pezeciez to jak najbardziej normalne!! 20.09.11, 15:13
      spalasz tluszcz nabierasz masy miesniowej miesnie zbudowane z bialka sa ciezsze niz tluszcz, dlatego osoby czynnie uprawiajace sport ktore sie odchudzaja powinny raczej mierzyc obwody niż ważyć się bo waga moze stac w miejscu lub wlasnie rosnac pomimo chudniecia
      • edelstein Re: kobieto pezeciez to jak najbardziej normalne! 20.09.11, 15:25
        Tylko ta waga nieprzystoi kobiecie mego marnego wzrostusad
        • rulsanka Re: kobieto pezeciez to jak najbardziej normalne! 20.09.11, 15:28
          A pyta cię ktoś o wagę? Jeśli się wstydzisz, to kłam smile
    • morgen_stern Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:26
      Masz więcej mięśni, one ważą więcej. Cóż poradzić smile
      • morgen_stern Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:27
        I daj spokój z tą głodówką. Nosisz mniejsze ubrania? To w czym problem?
    • baltycki Re: zalamalam sie 20.09.11, 15:33
      edelstein napisała:

> moja waga zamiast spadac zwieksza sie
      > Nosze ubrania o 2rozmiary mniejsze niz kiedys,
      Albo waga zepsula sie.. albo ubrania zepsuly sie..
      • niutaki Re: zalamalam sie 20.09.11, 21:06
        A moze po prostu nieodpowiedni rodzaj cwiczen i dlatego zamiast smuklec to robisz sie krepa, moze popros o pomoc doswiadczonego trenera?
    • wespuczi Re: zalamalam sie 20.09.11, 21:11
      mam podobny problem - polecam pilates, naprawde wysmukla,
      ale naprawde nie ma sie czym zalamywac, rusalki to tylko w bajkach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka