ola Re: A propos kiboli 05.10.11, 12:53 Ciekawe, czy pani poseł Kempa znów poręczy za tych patriotów? A pan Romaszewski znów będzie snuł rozwarzania o domniemaniu niewinności?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 [...] 05.10.11, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A propos kiboli 05.10.11, 13:32 Czytałam to dziś i dostałam herzklekoten. Przecież to są normalni bandyci, nie ma na to innego słowa. Natomiast prawda jest też taka, że zbieramy żniwo wieloletnich zaniedbań w rozprawieniu się z nimi, wszystkich poprzednich i obecnych ekip rządzących. Teraz ten wrzód tak urósł, że nie będzie się dało go przeciąć bez bólu i ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A propos kiboli 05.10.11, 13:54 A jak się już próbuje ciąć, to niedobrze, że 'prawdziwi kibice' cierpią. Niech kluby dadzą po mordzie kibolom, niech 'prawdziwi kibice' przestaną ich bronić - może się cokolwiek zacznie zmieniać. Moje dziecko z tenisową Legią jest związane i dostało ode mnie zakaz noszenia bluzy klubowej - bo cholera wie, czy ktoś weźmie pod uwagę, że z piłką nożną nie ma nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: A propos kiboli 05.10.11, 14:44 Mój w koszulce klubowej tylko na mecze druzynowe małej ligi chodzi. Na podwórko, trening czy do szkoły nosi koszulki z nazwiskami piłkarzy z róznych europejskich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A propos kiboli 05.10.11, 13:33 no i wycięli mnie poprawiam małe smętne f &%$ tki, atakujące funkcjonariuszki lub dzieci szok Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: A propos kiboli 05.10.11, 13:37 mój syn tez piłkarz ale jak widze tych fiu..... to zapiszę go nie do polskiego klubu ale do portugalskiego, hiszpańskiego,niemieckiego. W duszy mam taką polską piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasuwek Re: A propos kiboli 05.10.11, 13:50 bydło, dzicz lub jak kto woli c.py atakujące małe dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: A propos kiboli 05.10.11, 14:02 A mój syn dostał sie do akademii piłkarskiej Legii do najmłodszego rocznika. Jak mecze dzieciaków mają tak wyglądać to ja dziękuję Jeszcze nigdy nie byłam na meczu na stadionie Legii ze strachu przed chamstwem A mój mąż, który najpierw posłał dziecko na nabór teraz usiłuje się z tego wycofać po tym transparencie z Jihadem. Tylko jak to siedmiolatkowi wytłumaczyć, że sa tacy ludzie w Polsce i lepiej, żeby w Legii nie grał, skoro wszyscy jego koledzy chcą się tam dostać Czekamy na odpowiedz z Barki, ale póki co cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: A propos kiboli 05.10.11, 14:04 To się w pale nie mieści. W ogóle nie rozumiem, jak powodem międzymiastowych sporów, mordobicia czy wręcz zamieszek może być "miłość" do gry zespołowej, ale to... to po prostu już przekroczyło jakiekolwiek granice. Jak odmóżdżonym trzeba być, w jakich warunkach się wychować, żeby rzucić butelką w dziewięcioletnie dziecko, bo turla piłeczkę w niewłaściwej koszulce? Pytania bez odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: A propos kiboli 05.10.11, 15:00 dobrze, ze mój młody nie przepada za piłką nożną i póki co nie naciska aby zabrać go na jakiś mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: A propos kiboli 05.10.11, 14:58 normalnie na snajpera bym sie zrzucila, zeby tego bydla pozbyc na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: A propos kiboli 05.10.11, 16:00 dołożę się mój syn gra, wprawdzie inne miasto, ale tu też dwa znane kluby , teraz wiem, że miałam rację zapisując go do mniejszego klubu, zamiast jak chciał do znanego. swoją drogą to on chciałby do szkółki Barcy, ale mamy za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: A propos kiboli 05.10.11, 17:13 kurcze to u mnie na osiedlu w gimnazjum, na szkolnym boisku nie do pomyslenia Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Słuszny protest patriotów 05.10.11, 17:21 To jest słuszny protest polskich patriotów, którzy zostali do tego zmuszeni przez prześladowania rządu Donalda Tuska. Myślę, że każdy któremu droga jest Polska poprze te działania. Każdy kto popiera te działania powinien w niedziele zagłsosować na jedyną polską partię jaka jest Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Słuszny protest patriotów 05.10.11, 17:42 Oj, przestań już pieprzyć byle pieprzyć. Bydło to bydło. Szkoda, że takie akcje rozszerzają niechęć do wszystkich kibiców stadionowych. Albo, że przez huliganów zamykają stadiony lub wprowadzają mnóstwo ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Słuszny protest patriotów 05.10.11, 22:00 Regularnie chodze z synem na mecze na sektor rodzinny, jest tam bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Słuszny protest patriotów 06.10.11, 06:44 Zapewne jest, tylko trzeba stopery założyć na uszy coby chamskich okrzyków nie słyszeć dobiegających z innych sektorów Nie wspominając o tych rasistowskich banerach... Tak przynajmniej Legia się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Słuszny protest patriotów 06.10.11, 15:09 My nie chodzimy na Legię Odpowiedz Link Zgłoś